دورهمی خانم ها
هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6)
+---- انجمن: آشپزی خاورمیانه و غرب آسیا به جز ایران (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=26)
+---- موضوع: هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید (/showthread.php?tid=160)



هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۹

هونکار بیگیندی یه غذای ترکیه ایه که خیلیییی خوشمزه اس و حتی کسانی که بادمجان دوست ندارن عاشقش میشن! اصلا تصور نکردنیه که بادمجان همچین چیزی بشه Big Grin ولی ببینید در چه حد خفنه که اسمش به فارسی یعنی خان پسندید Big Grin

[تصویر:  5eb427baadcdeb0ce066fcf3.jpg]

مواد لازم
گوشت گوسفندی: 500 گرم

بادمجان: یک کیلو 
پیاز نگینی: 2 عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد (اگه میخواید قرمز شه گوجه ها درشت و خوشرنگ باشن)
سیر خرد شده: 4 حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
شیر: یک لیوان
پنیر موزارلا: 100 گرم
جعفری خورد شده: برای تزئین


روش تهیه
گوشت رو خرد کرده و در پیاز و روغن تفت میدیم و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.

بعد که تفت خورد گوجه های خرد شه رو اضافه می کنیم.

بعد از اینکه گوجه هم تفت خورد، 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه

بادمجان ها رو کباب کرده، پوست گرفته و حسابی خرد می کنیم (میشه حتی لهشون کرد). 

آرد رو با یکم روغن تفت داده و بادمجان ها رو اضافه می کنیم.

بعدش شیر رو اضافه کرده و باز یکم نمک و فلفل میزنیم و مزه رو تنظیم می کنیم.

در ادامه پنیر موزارلا رو توی مخلوط بشامل و بادمجون ریخته و هم می زنیم و خاموش می کنیم.

بادمجان رو در دیس کشیده و گوشت پخته رو روش میذاریم و با قطرات روغن گوشت و جعفری ها تزئین می کنیم.