![]() |
هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: آشپزی خاورمیانه و غرب آسیا به جز ایران (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=26) +---- موضوع: هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید (/showthread.php?tid=160) |
هونکار بیگیندی (Hünkar Beğendi) یا خان پسندید - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۹ هونکار بیگیندی یه غذای ترکیه ایه که خیلیییی خوشمزه اس و حتی کسانی که بادمجان دوست ندارن عاشقش میشن! اصلا تصور نکردنیه که بادمجان همچین چیزی بشه ![]() ![]() ![]() مواد لازم گوشت گوسفندی: 500 گرم بادمجان: یک کیلو پیاز نگینی: 2 عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد (اگه میخواید قرمز شه گوجه ها درشت و خوشرنگ باشن) سیر خرد شده: 4 حبه نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم آرد: 3 قاشق سوپ خوری شیر: یک لیوان پنیر موزارلا: 100 گرم جعفری خورد شده: برای تزئین روش تهیه گوشت رو خرد کرده و در پیاز و روغن تفت میدیم و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم. بعد که تفت خورد گوجه های خرد شه رو اضافه می کنیم. بعد از اینکه گوجه هم تفت خورد، 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم کامل بپزه بادمجان ها رو کباب کرده، پوست گرفته و حسابی خرد می کنیم (میشه حتی لهشون کرد). آرد رو با یکم روغن تفت داده و بادمجان ها رو اضافه می کنیم. بعدش شیر رو اضافه کرده و باز یکم نمک و فلفل میزنیم و مزه رو تنظیم می کنیم. در ادامه پنیر موزارلا رو توی مخلوط بشامل و بادمجون ریخته و هم می زنیم و خاموش می کنیم. بادمجان رو در دیس کشیده و گوشت پخته رو روش میذاریم و با قطرات روغن گوشت و جعفری ها تزئین می کنیم. |