![]() |
سوسیس و کالباس خانگی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: تهیه و نگهداری مواد اولیه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=56) +---- موضوع: سوسیس و کالباس خانگی (/showthread.php?tid=197) |
سوسیس و کالباس خانگی - Rose - ۱۴۰۰/۵/۲۵ چون خیلیا توی خصوصی دستورش رو پرسیدن گفتم یه تاپیک براش بزنم خوبه ![]() ![]() سوسیس خانگی مواد لازم برای نیم کیلو گوشت سفید (مرغ یا بوقلمون یا مخلوط): ◀️ مرغ بدون استخوان: 500 گرم ◀️ یخ یا آب خیلیییی خنک: چند حبه خرد شده ◀️ روغن مایع: دو تا سه ق غ (روغن بیشتر، یکدست ترش می کنه. اگه گوشت گوسفند استفاده می کنید، چربی حتما استفاده کنید هم نرمتر هم خوشمزه تر میشه) ◀️ کاور سوسیس یا کالباس یا بهتر از اون، روده گوسفند تمیز شده: به مقدار لازم ادویه ها: ◀️ نمک: 1 ق غ ◀️ پودر سیر: 1 ق چ ◀️ زنجبیل، زردچوبه، خردل، دارچین، پاپریکا، آویشن از هر کدام نصف ق چ ◀️ فلفل سیاه، فلفل قرمز از هر کدام یک چهارم ق چ ◀️ زیره: یک هشتم ق چ ◀️ پودر هل، پودر میخک، پودر جوز هندی از هر کدام یک شانزدهم ق چ طرز تهیه: ۱) گوشت ها رو نازک خرد می کنیم و می ذاریم توی فریزر تا یکم یخ بزنه و یخی بشه... سنگ نشه ها، یخی شه... ۲) گوشت رو یه بار چرخ می کنیم. ۳) ادویه ها رو اضافه کرده و دوباره چرخ می کنیم و حینش تکه های یخ رو هم میندازیم توی چرخ گوشت و بعدش حساااااابی ورز می دیم. هر چی بیشتر ورز بدید و چسبنده تر بشه، کالباستون لطیف تر و یکدست تر می شه و قشنگترم برش می خوره. چون خنکه ورز دادن هم سخته و انگشتاتون بی حس می شه? ولی میارزه. اگه نمی تونید بریزید توی غذاساز و خوووب بزنید تا یه مایع غلیظ ولی نرم و یکدست بده. بعدش حتما مواد رو بذارید توی یخچال که گرم نشه. ۴) سوسیس_ساز رو وصل می کنیم، کاور رو می کشیم و گوشت ها رو بصورت سوسیس یا کالباس گره میزنیم. ۵) حالا توی قابلمه آب میریزیم، آبکش فلزی میذاریم و کالباس ها رو میذاریم توش و درش رو می بندیم و حدود 1 ساعت میذاریم بپزن و بعد از خنک شدن استفاده می کنیم یا براحتی فریز می کنیم تا موقعی که لازم داشتیم بیاریم بیرون و استفاده کنیم. |