![]() |
ترکیب انواع ادویه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: تهیه و نگهداری مواد اولیه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=56) +---- موضوع: ترکیب انواع ادویه (/showthread.php?tid=219) |
ترکیب انواع ادویه - Rose - ۱۴۰۰/۶/۱۶ اولین ادویه ای که خیلی هم معروفه ادویه زعتر هست کاربردها: مخلوط با روغن زیتون روی نون پیتا یا خمیر مالیده شه و نون زعتر به دست بیاد مخلوط با روغن زیتون به عنوان دیپ به عنوان تزئین روی ماست، حمص یا باباغنوش کنار سبزیجات، نون های تست شده ی مزه دار شده و کباب هم طعم جالبی داره ![]() مواد لازم: پونه ی خشک شده (Oregano): 2 ق غذاخوری سماق: 2 ق غذاخوری دانه کنجد (کمی تفت داده شده): 2 ق غذاخوری مرزنجوش: 1 ق غذاخوری آویشن خشک شده (Thyme): 1 ق غذاخوری نمک: 1 ق غذاخوری همه ی مواد رو مخلوط کرده و در یک ظرفی که هوا واردش نشه نگهدارید RE: ترکیب انواع ادویه - Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸ دستور ادویه کدوحلوایی برای دسرهایی که کدوحلوایی دارن: همه ی مواد پودر شده ی زیر رو باهم مخلوط کنید: دارچین: 2 ق چ زنجبیل: 1.4 ق چ جوز هندی: 1/8 ق چ میخک: 1/4 ق چ ادیه آل اسپایس: 1/2 ق چ در صورتی که به آل اسپایس دسترسی ندارید می تونید با این ترکیب آل اسپایس خودتون رو بسازید: دارچین: 3 و نیم ق چ جوزهندی: 1 و یک چهارم ق چ میخک: یک پینچ ![]() RE: ترکیب انواع ادویه - Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸ ادویه ی کاچی ادویه ی کاچی معمولا آماده تهیه میشه اما اگه دوست دارید که خودتون درست کنید فکر کنم ترکیب زیر مناسب باشه و خیلی خوشمزه بشه... همه ی ادویه هاتون رو سعی کنید که خودتون تازه و پودرنشده تهیه کنید و بعد از تفت دادن بذارید یکم خنک بشن و بعد پودرشون کنید و تمااام ![]() ![]() زیره سبز: یک قاشق چایخوری زیره سیاه: یک قاشق چایخوری زردچوبه: یک قاشق چایخوری تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری رازیانه: نصف قاشق چایخوری زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری هل: نصف قاشق چایخوری بادیان ستاره ای: یک سوم قاشق چایخوری میخک: یک سوم قاشق چایخوری جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری منبع با کمی تغییر ![]() |