![]() |
معرفی رستوران در تهران - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: سفر (اقامت، غذا، نحوه ی سفر) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=60) +--- انجمن: مطالب مرتبط با اقامت و غذا (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=66) +--- موضوع: معرفی رستوران در تهران (/showthread.php?tid=221) |
معرفی رستوران در تهران - Rose - ۱۴۰۰/۶/۲۰ اینجا محل تبادل نظر درباره ی رستوران های مناسب برای اهداف مختلف هست اینجا می تونید با هم تبادل نظر داشته باشید دوستان جان ![]() RE: معرفی رستوران در تهران - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۱ بیام افتتاح کنم ![]() رستورانای محبوب من قبل از شروع پاندمی ( از اسفند ۹۸ دیگه جایی نرفتیم بجز یکبار قبل عمل گردن که گفتم حداقل تو دلم نمونه ![]() البته خب خیلی هم رستوران باز نیستم صرفا حاهایی که به محل کارمون یا خونه نزدیک باشه میریم رستوران نارنجستان سعادت آباد ( دو طبقه مجزا سنتی و فرنگی) رفتاری سعادت آباد (سنتی) تماشا میلاد نور ( فرنگی) ارکیده آرژانتین ( سنتی) شادیز جردن ( سنتی) زرچ خرمشهر ( استیک) یه زمانی هم هارلم فردوس شرق خیلی استیکا و سالادای عالی میداد تو سال ۹۷ و اوایل ۹۸ آخرین بار مدیریت رستوران واگذار شده بود غذا رو نخورده گذاستیم و اومدیم بیرون الان نمیدونم در چه وضعیه. برگرلند سعادت آباد ( برگر) یه زمانی لمزی شهرک که تعطیل کرد لمزی تحربش که اونم کلا گویا سه سالی هست تعطیل شده ولی عالی بود ( فرنگی) جنارو ( ژوانی) مرزداران ( پیتزا و سالاد) خانه کوچک فاطمی ( جوجه چینی) البته قبل افزایش قیمت عجیبش فودکورت پالادیومم که عاشقش بودم صبحانه هم هتل هما، کوبانی، اردک آبی از همشونم تا سال ۹۸ خیلی راضی بودم RE: معرفی رستوران در تهران - artatam - ۱۴۰۰/۶/۲۲ رستوران محبوب من البرز سهروردی هست که خب قیمتهاش دیگه زیادی بالا رفته. برا روزهای کاری هانی پارسه بد نیست. لمزی تجریش که نونا جان گفتن هم خیلی دوست داشتم. یه فست فودی هم تو پارک وی هست به اسم سوپر استار فکر کنم؛ اونجا هم تا چند سال پیش کیفیت خوبی داشت ولی من چند ساله نتونستم برم. قهوه خونه آذری هم باحاله RE: معرفی رستوران در تهران - ستیلیته - ۱۴۰۰/۶/۲۳ استیک زرچ! وای یادش به خیر که قبل کرونا میرفتیم و کلی حال میداد. بهترین کباب برگ تهران رو مسلم بازار داره. کباب برگ رفتاری سعادتآباد هم بد نیست، ولی بهتر از مسلم بازار من سالهاست نخوردم. هات داگ زفر سعادتآباد خیلی خوشمزهست. بهترین پیتزای مرکز شهر پیشخوان هست تو خیابون مطهری. پیتزای قدیمی خیلی باحال داره. کباب ترکی فست فود فرید بالای میدون کاج سعادتآباد رو خیلی دوست دارم. دونر گاردن شهرک غرب رو هم میپسندم. بهروز ملاصدرا هم که عالیه. مثل نشاط ستارخان هست. بهترین ساندویچ کالباس رو باماهاس (باهاماس سابق) داره که همه جا شعبه داره، از جمله کریمخان و سعادتآباد. بهترین همبرگر تهران «آیولی برگر» برگرلند هست. شعبهی سعادتآباد و فرمانیهش رو امتحان کردم و عالی هستن. توش سس رلیش داره که قبل این من تو ایران ندیده بودم. بهترین شیرینی دانمارکی رو شیرینی نیشکر فرمانیه داره و بعد دانمارکی خیابون ویلا. بهترین شیرینی متفاوت تهران شیرینی «اشتروسل» قنادی پوپک یوسفآباد هست. اشترودل نه، اشتروسل. یک جور شیرینی باحال آلمانی که فقط پوپک داره. بهترین دانمارکی پنیری دنیا رو قنادی گاندی داره (من دانمارکی پنیری رو تو ایران ندیده بودم، تا این که فهمیدم گاندی داره). بهترین شیرینیهای خامهای رو قنادی طلایی میرزای شیرازی داره. تارت توتفرنگی قنادی قند عسل سعادتآباد هم خیلی خوشمزهست، با این که اصلاَ قنادیهای سعادتآباد رو قبول ندارم. یک جای خوب روباز واسه قرارهای دوستانه در روزهای کرونایی هم «کافه دورچه» مرکز خرید اپال سعادتآباد هست که آیتمهای باحالی داره و یه بالکن باحال داره. البته شاید شلوغ باشه و بهتر باشه رزرو کنید. طبقه ۶ اپال هست. RE: معرفی رستوران در تهران - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۳ ستی جان این دونر گاردن شهرک لعنتی چهار پر فقط میذاره نونش جذابه ولی به نسبت قیمتش من ازش راضی نیستم بهروز ملاصدرا عالیه، بابت معرفی شیرینی فروشیا هم ممنون امتحان میکنم حتما من همچنان لادن سعادت آباد رو دوست دارم خیلی RE: معرفی رستوران در تهران - ستیلیته - ۱۴۰۰/۶/۲۳ من منطقه ۶ بزرگ شدم! در کنار بهترین شیرینیفروشیهای دنیا (بیاغراق)! شیرینیهای دیگر مناطق به جز اینایی که گفتم واقعاَ بهم نمیچسبه! لادن هم خیلی برام معمولیه متأسفانه. اگر لادن شیرینی خاصیش خوبه بهم بگو لطفا. RE: معرفی رستوران در تهران - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۴ راستش من لادن رو خیلی میپسندم یه زانت توت فرنگی داره (شبیه کیکای مدویکه، کیک مکعب مربعی شکل) برای من لذیذترین کیکه واقعا، نمونشو با این طعم و مزه و ظرافت جایی نخوردم ( البته به سلیقه من)، یه تارت ( پای!؟) قیصی هم داره اونم عالیه واقعا دوسش دارم. رولتای بزرگشم دوست دارم خیلی. خب پس حسابی شیرینی شناسی ![]() بله دیگه منطقه ۶ و شیرینی فروشی و رستوراناش ![]() RE: معرفی رستوران در تهران - شیدا - ۱۴۰۱/۸/۲۳ سلام دوستان ، ممنون بابت پیشنهادهاتون، اسکرین شات گرفتم همه رو امتحان کنم ! من زیاد رستوران میرم اما نمیدونم چرا اسماشون یادم نمیمونه :/ میشه طبق سلیقه و نظر خودتون بهترین رستوران تهران رو معرفی کنید؟ هم ایرانی هم ملل RE: معرفی رستوران در تهران - رخشید - ۱۴۰۱/۸/۲۳ شیدا من کمالی و کوبابا لواسون دوست دارم ویترین فرشته رو هم دوست دارم با همه جا متفاوته ویترین فرشته رو هم دوست دارم با همه جا متفاوته RE: معرفی رستوران در تهران - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۸/۲۳ چه تاپیک جالبی شیدا جان منم مثل شما اصلا یادم نمیمونه البته زیادم نمیرم بچه ها شیرینیای قنادی شیرین هم خیلی خوبه من شیرینی خشکای عیدشو امتحان کردم خیلی عالین |