![]() |
انواع دستورهای کیک های شکلاتی و کاکائویی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: کیک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=25) +---- موضوع: انواع دستورهای کیک های شکلاتی و کاکائویی (/showthread.php?tid=260) |
انواع دستورهای کیک های شکلاتی و کاکائویی - Rose - ۱۴۰۰/۸/۲۲ دستورای خوشمزه تون رو از کیک های شکلاتی و کاکائویی، اینجا بذارید ![]() طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - لیدان - ۱۴۰۰/۸/۲۳ کیک خیس شکلاتی تخم مرغ 3 عدد شیر1/5 پیمانه روغن مایه 1پیمانه شکر1/5 پیمانه ارد 2پیمانه. (البته من همیشه اونقدری ارد میزنم تا وقتی مایعم به غلظت مورد نظر برسه گاهی از پیمانم کمتر و بیشتر میشه) وانیل 0/5ق چایخوری بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری پودر کاکائو 5ق غذا خوری من اول شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن مخلوط میکنم اونقدر که شکر حل بشه و از سس آماده شده یک فنجون رو جدا میکنم کنار میذارم بعد تخم مرغ و وانیل رو به اندازه ای که رنگش روشن بشه و پف کنه حدود 5 دقیقه میزنم با دور تند همزن بعد اون سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنم و اخر سر هم ارد و بیکینگ پودر که مخلوط کردم و سه بار الک شدند رو تو دو مرحله اضافه میکنم کف قالبمو چرب میکنم مواد رو میریزم و 45 دقیقه اجازه میدم بپزه بعد با سیخ چوبی توی کیک حفره ایجاد میکنم اون سس شکلاتی رو اول کنار گذاشتم رو روی کیکم میریزم و بعد که سرد شد از قالب در میارم.. همينقدر راحت بچه ها من کیکهام همیشه توی فر دست ساز بهتر از فر گاز و حتی مایکروفرم میپزه من یک قابلمه بزرگ رو برمیدارم (اونقدر بزرگ که قالبم وسطش جا بشه) میزارم روی گاز و وسطش یه شی فلزی میذارم چیزی مثل قالب کوکو بعد درش رو میذارم 15 دقیقه قابلمه گرم بشه و بعد قالبم رو روی اون شی فلزی میذارم واسه اینکه مستقیم روی شعله نباشه بعد حتما دمی میزنم به در قابلمه خیلی امتحان کردم واقعا بهتر میپزه نوش جان RE: کیک خیس شکلاتی - Mari90 - ۱۴۰۱/۶/۲۶ بنفشه جون فقط زمان پخت کاپ کیک کمتر میشه مثلاً اگر کیک ۴٠ دقیقه باشه کاپ کیک ٢۵ دقیقه پخته میشه RE: کیک خیس شکلاتی - Almam - ۱۴۰۱/۶/۲۸ بچه ها کیک خیس های شما هم چرب و چیل میشه؟! حس میکنماون روغن مایعی که تو سس شکلاتی هست باعث میشه کیکمون چرب بشه، دستور دیگه ای دارید که تو سس ، روغن نداشته باشه؟ RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - Mari90 - ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ سلام به همگی دستور کیک شکلاتی ❤️ این کیک شکلات نداره ولی بسیار خوشمزه و البته پر کالریه مواد لازم: آرد یک و سه چهارم لیوان پودر کاکائو سه چهارم لیوان بیکینگ پودر یک و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری نمک سه چهارم قاشق چایخوری شکر دو لیوان تخم مرغ ٢ عدد شیر یک لیوان روغن نصف لیوان وانیل آب جوش یک لیوان طریقه پخت: ابتدا آرد + بیکینگ پودر+ پودر کاکائو+ نمک+ جوش شیرین الک شود و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تخم مرغ + وانیل+ روغن+ شیر خوووب با همزمن مخلوط شود و مخلوط به دست امده به مواد خشک اضافه شود و ٢-٣ دقیقه با همزن مخلوط شود در این مرحله یک لیوان آب جوش اضافه شود (مواظب باشید مواد نپاشه به دستتون) و خوب مخلوط میکنیم در قالب ریخته شود در فر ١٨٠ درجه ، طبقه وسط قالب کاپ کیک ٢۵ دقیقه قالب کیک ۴۵-۵٠ دقیقه این کیک حالت خیس داره پس انتظار کیک اسفنجی نداشته باشید پف زیادی هم نمیکنه ، به هیچ عنوان در فر را تا ۵ دقیقه آخر پخت باز نکنید بعد از پخت هم اجازه بدید حسابی خنک بشه چون کیک حساسیه، خورد میشه من تو قالب ٢۶ سانتی پختم ![]() RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - Rose - ۱۴۰۲/۵/۴ (۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۱:۰۷ صبح)Mari90 نوشته است: سلام به همگی من این کیک رو درست کردم فووووق العاده بافت عالی ای داره... نرم و پوک هم هست و در حد ساچر خوشمزه اس و انگار دستور کیک شکلاتیه!!! البته من به جای شیر ماست زدم، به جای آب جوش هم شیر جوش زدم... ظرف رو هم چرب کردم اکی بود و خوب جدا شد اما خب با کاغذ روغنی حتما بهتر هم میشد... فقط یه نکته ی مهم که همزن من از این همزنای دستی بود، اگرچه وقتی شیر جوش رو اضافه کردم با قاشق اول یکم بازش کردم، اما هنوز خیلی سفت بود و همزنم شکست... اما اگه اول با قاشق قشنگ باز شه یا همزن واقعی باشه بعیده همچین اتفاقی بیفته... گفتم که حواستون باشه و تلفات ندید ![]() |