![]() |
چکاپ های پزشکی خانواده - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: چکاپ های پزشکی خانواده (/showthread.php?tid=266) |
چکاپ های پزشکی خانواده - Rose - ۱۴۰۰/۸/۲۶ سلام به همه ی دوستان بچه ها من به ذهنم رسید که یک تاپیکی داشته باشیم که بتونیم توش در مورد چکاپ های لازم برای هر سن، هر نوع بیماری و... رو داشته باشیم... مثلا اگر دندونامون سالمه 6 ماه یکبار بهتره به دندون پزشک مراجعه کنیم... اگه خرابه یا دکتر قراره پیشرفت پوسیدگی رو چک کنه، هر مدت زمانی که دکتر میگه دستوراتش رو انجام میدیم و بعدش میریم چکاپ... درباره ی چکاپ های فرد سالم کبد و مجاری صفراوی، پانکراس، کلیه و اینها... چکاپ های هورمونی مختص خانم ها یا حتی آقایون... چکاپ های مختص زنان مثل سونوی رحمی و پاپ اسمیر... بررسی های لازم بعد از زایمان مثل 10 روزگی که باید بخیه ها کشیده شه یا 40 روزگی که پاپ اسمیر داده بشه ووو.... چکاپ های کودکان مثلا آز خون و ادرار در 1 سالگی تا بتونیم یه برنامه ریزی سالانه داشته باشیم و از اول سال یه تایمی رو قرار بذاریم که چکاپ های سلامتیمون رو انجام بدیم و اگر لازمه بودجه ش رو جمع کنیم تا اون موقع... تا بدن سالم تری داشته باشیم و اتفاق غیر قابل برگشت رخ نده و همچنین از هزینه های آنچنانی جلوگیری کنیم... ![]() RE: چکاپ های پزشکی خانواده - Celin - ۱۴۰۰/۸/۲۶ قبل کرونا و بارداریم ۶ ماه یکبار دندانپزشکی میرفتم هر سال هم آزمایش کامل روز سوم پریود که هورمونا هم چک بشه کم کم باید ترس از کرونا رو بزارم کنار هم دندان پزشکی برم و هم چشم پزشکی حس میکنم چشمام خیلی ضعیف شده جرات ندارم برم دکتر RE: چکاپ های پزشکی خانواده - (کژال) - ۱۴۰۰/۸/۲۶ من و همسرم هر 6 ماه یکبار چکاپ کامل میریم. آزمایش خون و سونو من هر 6 ماه سونوگرافی سینه هم میرم. به خاطر کیست. چشم پزشکی سالی یک بار. ما لیزیک کردیم دندانپزشکی هروقت مشکلی باشه میرم. RE: چکاپ های پزشکی خانواده - شیدا - ۱۴۰۱/۴/۱۵ سلام دوستان، شما چه چکاپهایی انجام میدین؟ مثلا ممکنه بدون دلیل فقط به خاطر چکاپ ،سونوی کلیه و مثانه و کبد و ...انجام بدین؟ یا فقط سونوی رحم و تخمدان انجام میدین؟ RE: چکاپ های پزشکی خانواده - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۴/۱۵ سلام شیدا جان من که انجام نمیدم کلا ولی چکاپهای معمولا روتین فکر میکنم همون رحم و تخمدان باشه و همچنین سینه هم بعد از ۳۰ سالگی.حالا بسته به شرایط و نظر دکتر فواصلش تعیین میشه که چند وقت یکبار باشه. RE: چکاپ های پزشکی خانواده - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۱۵ من هر ۶ ماه یکبار میرم دکتر زنان معاینه میشم و سونوی واژینال رحم و تخمدان. هر ۶ ماه هم سونوی سینه. سالی یکبار هم پاپ اسمیر. همسرم ۲-۳ ماه یکبار آزمایش خون و سونوی کبد،چونکه چربی خون داره. منم ۶ ماه یکبار تست قند خون میدم چون ارثش تو خانواده هست، و سالی یکبار ازمایش خون کامل. دندون پزشکی هم هروقت مشکلی پیش بیاد RE: چکاپ های پزشکی خانواده - Rose - ۱۴۰۱/۸/۶ سلام دوستان یه فشارسنج خوب با قیمت مناسب برای استفاده ی خونگی، چی پیشنهاد می کنید؟ RE: چکاپ های پزشکی خانواده - شیدا - ۱۴۰۱/۸/۶ رز من accu med دارم، خوبه بد نیست RE: چکاپ های پزشکی خانواده - Zehi - ۱۴۰۱/۸/۶ رزجان من میخواستم برای مامانم بخرم اکثرا از omron راضی بودن مدل m2 قیمتش یک و سیصد اینطوراست ولی بازو بندش کوچیکه مدل m3 بازوبندش بزرگتره و قیمتش هم بالاتره البته هنوز توی شهرمون این مارک و پیدا نکردم و نخریدم بنابراین خودم تجربه ای ندارم ولی گویا خطاش کمه نسبت به مارکای دیگه RE: چکاپ های پزشکی خانواده - Elhamgoli - ۱۴۰۱/۸/۶ رز جون همونطوز ک دوستمون گفتن مارک omron مارک خوبیه من برا مامانم m2 رو گرقتم و راضیه خیلی بیمارستانمون هم m3 داشتن ک با جیوه ای چک میکردم هزدو ی عذذ میداد و دقتش خیلی خوبه راستی من برا مامانم از دیجی کالا گرفتم |