![]() |
نارضایتی از پزشکان براساس تجربیات شخصی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: نارضایتی از پزشکان براساس تجربیات شخصی (/showthread.php?tid=270) صفحهها:
1
2
|
نارضایتی از پزشکان براساس تجربیات شخصی - Rose - ۱۴۰۰/۹/۳ اینجا می تونید نارضایتی از پزشکانتون رو با دلیل بیان کنید ![]() RE: نارضایتی از پزشکان - artatam - ۱۴۰۱/۱۱/۲ دکتر محمدرضا نوروزی ارولوژیست، یعنی هر چی ازش بد بگم کم گفتم. مطبش تو امیرآباد هست و خیلی اوقات تو برنامه های تلویزیونی حضور داره ، بر خلاف برنامه های تلویزیون که بسیار خوشرو هست تو مطبش بی حوصله و خسته است. و چه بسا نیمه خواب یه سری از مریض هاش بیماران مبتلا به کنسر هستن که متاسفانه نمی دونم با این سطح از هوشیاری دکتر چطوری راجع به درمانشون تصمیمم می گیره. خلاصه که افتضاح تابعد از نیمه شب هم ویزیت میکنه... RE: نارضایتی از پزشکان - mahtakhanoum - ۱۴۰۱/۱۱/۲ دکتر صافی زنان بیمارستان لاله اصلا پزشک خوبی نیست. من سه سال تحت نظرش بودم با مشکل پریود نشدن یه بار ازم آز هورمونی نگرفت. پاپ اسمیر هم همینطور... تازه سه نفر سه نفر هم ویزیت میکنه. شونصد ساعتم علافی داره RE: نارضایتی از پزشکان - Donya - ۱۴۰۱/۱۱/۲ آرتا دکتر محمدرضا نوروزی... اتفاقا چون جوونه و به قول شما تو تلویزیون هم میاد ما رفتیم صارم پیشش... وایییی نگم برات یه تشخیص اشتباه برای امیر داد. بعد من آزمایش های امیرو باز کردم آوردم روی دو تا از هورمون هاش گفتم آقای دکتر این هورمون ها نشون میدن که مشکل ایشون غیرانسدادیه. ولی شما تشخیص دادین انسدادی و گفتید بره برای عمل وقت بگیره. هرهر خندید گفت شما دانشجوی پزشکی هستید؟ کاملا درست گفتید. ولی خب، برای غیرانسدادی چیزی به ذهنم نمیرسه گفتم حالا علی الحساب یه عمل بکنه تا بعد ببینیم بهتر میشه یا نه! بنظرم در این حد مردمو شکل پول می بینه!!! دکتر محمد مسلمی زاده متخصص روماتولوژی بسیار آدم بی وجدان و عوضی ایه. دفعه اولی که رفتم پیشش دارو بهم در حدی داد که تو عید تموم شد. و بهم نگفته بود که اگر دوز بالای کورتون یهو تموم بشه، همه بدن متورم میشه. وقتی رفتم بعد عید پیشش با تعجب گفت مگه نمیدونستی نباید بذاری یهو داروت تموم بشه، من یه دختر 18 ساله بودم! از کجا باید میدونستم رشته ام ریاضی بود و فکر میکردم دکتر مسئول درمان منه! بعد هم یکبار منو کشوند بیمارستان ارتش و زیرپوستم آب مقطر تزریق کرد!!! کلا آدم بیماری بود.. عاشق لاس زدن با بیمارها و وردست های جوونش بود که دانشجوش بودن میاورد تو مطب! چندش ترین دکتر آفرینشه! RE: نارضایتی از پزشکان - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲ بچه ها شما تا حالا شده مثلا توی آزمایشتون یه چیزی کم و زیاد باشه( در حد خطرناک نه ها) ولی دلیلشم پیدا نشه؟ یه جورایی انگار مدل بدنتون بوده باشه؟ (ببخشید اسپمه پاک میکنم) RE: نارضایتی از پزشکان - ستیلیته - ۱۴۰۱/۱۱/۲ صنوبر اینطوری که جواب سوالت رو نمیگیری. باید بگی چه فاکتوری مد نظرت هست. شاید اونطوری بشه جواب داد. البته من که در هر صورت جوابت رو نمیدم حتی اگر بگی چه فاکتوری مد نظرته، ولی میگم مثلاَ نونا و دیگر بچههای وارد به حوزه پزشکی هم رو هوا نمیتونن جواب بدن، باید آیتم مورد نظر مشخص باشه. RE: نارضایتی از پزشکان - Donya - ۱۴۰۱/۱۱/۲ آره صنوبر جون، ما خانوادگی تو آز CBC خونمون مینویسه که مولکول ها رنگ قرمز و ندارند. راستم میگه مثلا من رنگ پوستم سفید نیست، نباتی و بی رنگه. دلیل خاصیم نداره. یا مثلا ESR تورم ها رو نشون میده، منکه معلومه خودایمنی دارم، مامانم هم که مشکلی نداره براش این عدد بالاتر از رنجه. RE: نارضایتی از پزشکان - nona - ۱۴۰۱/۱۱/۲ اره صنوبر جان ستی کامل درست میگن چه فاکتوری و چقدرکم و زیادش که مدنظرته مهمه که بگی عزیزم معمولا حتی اگر بخاطر ژنتیک باشه اگر خیلی خارج از رنج باشه به حال خودش رها نمیشه اصلا باز بگی ما هم نمیدونستیم پرستارای محترم سایت استادن تو این زمینه آزمایش RE: نارضایتی از پزشکان براساس تجربیات شخصی - artatam - ۱۴۰۱/۱۱/۲ دنیا جان دکتر نوروزی ظاهرا اعتقاد راسخی به عمل های نالازم دارن. البته قیافه اش جونه ها ، سن اش کم نیست. خیلی ساله که متخصص ارولوژیه هست. RE: نارضایتی از پزشکان براساس تجربیات شخصی - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۱/۲ بچه ها متاسفانه بین پزشکان ارولوژی عمل های نالازم خیلی مرسومه:| این جایی ک من هستم حداقل ۳ تا از متخصص های ارولوژی روزانه ۳۰ الی ۴۰ تا مریض میارن اتاق عمل ! من نمیگم همه ش نالازم هست ولی خیلی هاشون بدون دارو درمانی ،مستقیم از درمونگاه بیمارستان میان اتاق عمل !!!! تبدیل ب یه بیزنس شده عمل های ارولوژی کوچیک مخصوصا همون انسدادی ک دنیا گفت ! |