![]() |
کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: کیک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=25) +---- موضوع: کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake (/showthread.php?tid=278) |
کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - Rose - ۱۴۰۰/۹/۵ این دستوریه که من کیک موز درست می کنم... دستور رو من برای خودم ساده و سالم کردم... من به جای روغن از خود موز استفاده می کنم شکر هم خیلی کم میزنم چون واقعا موز خودش شیرینه و نیازی نیست خییییلیییی شیرینش کنیم ![]() ![]() تخم مرغ: 2 عدد موز پوره شده: 2 عدد بزرگ + 1 دونه برای روی کیک کره آب شده: 100 گرم (من به جاش یه موز می زنم) شیر یا ماست: 1/4 پیمانه وانیل: نصف ق چ آرد: 1 و نیم پیمانه شکر: 3/4 پیمانه (من نصف پیمانه می ریزم) بیکینگ پودر: 2 ق چ نمک: 1/2 ق چ پودر دارچین: 1/2 ق چ (اگه دوست دارید بیشتر هم میشه ریخت) اول از همه فر رو روشن می کنیم و میذاریم گرم شه آرد رو 3 بار الک کرده و کل مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن (در حد همزن دستی) میزنیم تا باز شه پوره ی موز + ماست یا شیر + کره (که من یه پوره ی یه دونه موز بیشتر میزنم و کره رو حذف می کنم... موز، کدوحلوایی، سس سیب و خیلی مواد دیگه می تونن جایگزین روغن بشن که بخصوص توی دستورایی که برای بچه ها درست می کنیم خیلی عالی میشه ازشون به جای روغن استفاده کنیم) بازم هم میزنیم تا پوره کاملا باز شه مواد خشک رو در دو پارت اضافه کرده و آروم کاملا مخلوط می کنیم و نهایتا توی قالب از قبل چرب شده میذاریم و روش موز از طول نصف شده میذاریم (که خیلی خوشگل و خوشمزه میشه) و توی فر میذاریم تا وقتی خلال دندون تمیز دربیاد * حداقل 20 دقیقه ی اول اصلا در فر رو در هیچ کیکی نباید باز کنیم نوش جان اینم کار امروز داغ داغ ![]() ![]() ![]() برش خورده اش (داغ) برای برش بهتر، بذارید کیک کامل خنک شه: ![]() در نهایت یه مزه ی فوق العاده قوی موز داره... چون روغن نداره و شکرش کمه، فوق العاده مفیده بعنوان صبحانه یا میانوعده یا برای بچه ها بخصوص چون روغن نداره، یکم بافتش خشکتر میشه بهرحال... ولی اگه مشکلی با روغن ندارید میتونید استفاده کنید واقعا مشکلی پیش نمیاد... RE: کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۰/۹/۶ رز جان ممنون از دستورت اینکه میگی به جای روغن از میوه استفاده کنیم مثلا اگه تو دستور نصف پیمانه روغن بود همون نصف پیمانه پوره بریزیم؟؟ RE: کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - Rose - ۱۴۰۰/۹/۶ (۱۴۰۰/۹/۶، ۰۱:۱۲ صبح)آیسان ۹۶ نوشته است: رز جان ممنون از دستورت اینکه میگی به جای روغن از میوه استفاده کنیم مثلا اگه تو دستور نصف پیمانه روغن بود همون نصف پیمانه پوره بریزیم؟؟ هر میوه ای این خاصیت رو نداره... باید ببینیم جایگزین ها چی می تونه باشه... مثلا توی این کیک موز، با سس سیب هم خوب میشه اما مثلا با پوره ی کدوحلوایی نه... آره همون مقدار پوره استفاده میشه... لیست جایگزین های روغن (بسته به نوع کیک یا ماده ی غذایی که داریم می پزیم مثلا در کیک سیب من اپل سس استفاده می کنم... در کیک هویج و گردو، پوره ی هویج... در کیک کدو حلوایی، کدوحلوایی): Applesauce, preferably unsweetened Banana, ripe and mashed Butter, melted Melted coconut oil or butter Cauliflower – unseasoned, cooked, and pureed Ghee Margarine, melted Mayonnaise Sweet Potato,carrot, Pumpkin, cooked and pureed Sour cream Vegetable shortening Yogurt Buttermilk Sour cream Greek yogurt Mayonnaise Non-dairy milk options Nut Butters Zucchini – unseasoned, cooked, and pureed Aquafaba RE: کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - *كيانا* - ۱۴۰۰/۹/۸ رز عزیز یعنی توی این کیک سه تا موز رو پوره کردی شما؟ یکی هم روی کیک. کلا چها تا موز. درسته؟ RE: کیک موز، نان موز Banana bread/ Banana cake - Rose - ۱۴۰۰/۹/۸ (۱۴۰۰/۹/۸، ۱۱:۳۵ صبح)*كيانا* نوشته است: رز عزیز یعنی توی این کیک سه تا موز رو پوره کردی شما؟ یکی هم روی کیک. کلا چها تا موز. درسته؟ بله ۳ تا موز توش پوره شده یه دونه هم برای روش گذاشتم که بخاطر کوچیک بودن قالب، نصفشو گذاشتم ولی اگه قالب بزرگتر بود، حتما یه موز کامل که از وسط نصف شده استفاده می کردم (مثل عکس اول اینترنتی که توی پست اول تاپیک گذاشتم) |