![]() |
پادکست های خوب - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: فیلم و سریال و فضای مجازی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- انجمن: اینستاگرام و پادکست (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=43) +--- موضوع: پادکست های خوب (/showthread.php?tid=302) |
پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ پادکست برای من از تولد پسرم شروع شد... وقتی که دیدم وقت هیچی رو ندارم... ازش برای ارتقای خودم استفاده کردم... که حداقل اون حس ناکارآمدی، کم بودن، ناتوان بودن، دست و پا بسته بودن (حتی از خوندن یک کتاب ساده) رو کم کنم... اولین پست این تاپیک رو اختصاص میدم به معرفی جافکری که متاسفانه دیر باهاش آشنا شدم... اگه سلامتتون براتون مهمه... اگه 20 سال به بالا هستید... حتما حتما آب دستتونه بذارید زمین و گوش بدید... از اپیزودهای اولی که سلامتی شروع میشه... سری 7، اپیزود 1، حال خوب بدن من... Jafekri RE: پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ یه پادکست خوب دیگه برای من، لام تا کلام هست (همین فارسی رو سرچ کنید) مال سولماز برقگیر، استراتژیست روابط موثر و فارغ التحصیل موسسه ی آنتونی رابینز... این دختر بسیار پر انرژی، بسیاااااار با سواد و از نظر من یک خانم خیلی موفقه... اگه دوست دارید که روابطتون رو سر و سامون بدید، حتما به این پادکست هم سر بزنید... من از اپیزود اول دیدم... معمولا تخفیف روی کتب هم میگیرن پیج اینستاشون هم @solmaz_barghgir_coach که پیجشونم به دقت دنبال می کنم و هر روز پست آموزشی دارن RE: پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ یه پادکست خوب دیگه، هلی تاک هست... در راستای توسعه ی فردی مطالب خیلی خوبی آماده می کنه... خیلی وقتا خلاصه ی کتابها رو میگه... و تخفیف های خوبی برای کتب میگیره... پیجش هم مسابقه زیاد داره به هر مناسبتی این پادکست رو من برای خودم خلاصه نویسی کردم ![]() Hellitalk در پادگیرهای مختلف و اینستاگرام RE: پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ یه پیج خوب دیگه هم که خیلی ازش خوشم میاد و استفاده کردم بخصوص قبلا که وقت کتابخونیم خیلی محدود بود ولی باید می خوندم، پیج بی پلاس هست Bplus این پیج هم توی خلاصه ی کتبش معمولا تخفیف همون کتاب رو میذاشت... الان اپیزودهای جدیدش رو گوش نکردم... RE: پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ مرسی از حسن توجهت صدیقه جان کتاب باز من رو به مجتبی شکوری و رادیو راه رسوند و با اپیزود عشق باهاش آشنا شدم و کلی روم تاثیر داشت... RE: پادکست های خوب - sims s - ۱۴۰۰/۹/۱۶ منم هلی تاک رو گوش میدم و لام تا کلام و رادیو مرز ولی دو روزه تا میام اپلیکیشن پودبین رو باز کنم میندازه بیرون RE: پادکست های خوب - Rose - ۱۴۰۰/۹/۱۶ سیما جان من با کست باکس گوش می دم و تا حالا مشکلی نداشتم... آپدیت لازم نداره؟ چون معمولا وقتی هنگ می کنن احتمالا باید آپدیت شن... RE: پادکست های خوب - sims s - ۱۴۰۰/۹/۱۶ نه از تو اپ استور چک کردم نیاز به آپدیت نداشت، راستی حالا که این تاپیک رو زدین جا داره از شما تشکر کنم رز عزیز چون من با پادکست و صفحه اینستاگرام خانم سولماز برقگیر، با معرفی شما آشنا شدم RE: پادکست های خوب - mahtakhanoum - ۱۴۰۰/۹/۱۶ به به چه تاپیکی به نظر من اولین بهترین با اختلاف چنل بی پادکست ناوکست پادکست آویشن البته کامل گوش ندادم بی پلاس و راوی و مرز و رادیو راه هم بد نیستن RE: پادکست های خوب - Pari - ۱۴۰۰/۹/۱۹ (۱۴۰۰/۹/۱۶، ۰۳:۴۰ عصر)Rose نوشته است: مرسی از حسن توجهت صدیقه جان مجتبی شکوری ![]() پادکستی که من فعلا گوش میدم پادکست رخ هست که داستان زندگی ادمای معروف دنیارو تعریف میکنن البته رندوم گوش میدم الان یه اپیزود از پادکست saga رو گوش میدم درباره اساطیر یونانیه |