![]() |
تبادل نظر درباره ی مراسمات - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: مناسبت ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=69) +--- موضوع: تبادل نظر درباره ی مراسمات (/showthread.php?tid=309) |
تبادل نظر درباره ی مراسمات - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۸ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۹ بچه ها ما تصمیم گرفتیم دو تا از دوستامون رو دعوت کنیم یکیشون تازه مزدوج شدن یکیشون هم پسر 8 ساله دارن اگرچه من شنبه رفتم تنقلات بخرم اما از دست خودم و پسرم، چیز خاصی نمونده ![]() الان تنقلات اینا رو دارم: برگه های مختلف، انجیر خشک، دو مدل تخمه، گردو و بادوم چوب شور و بیسکوییت ترد الان توی ذهنمه از این ترند جدید که با ماست چکیده یا پنیر لبنه درست می کنن انجام بدم ولی می ترسم استقبال نشه... میوه: لیموشیرین، خرمالو، انار، سیب، پرتقال، گلابی، نارنگی، کیوی، دسر: دسر عربی یا ژله ماستی یا ژله ی انار با دونه های انار توی ذهنمه... ولی مجدد نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم... یا مثلا دسر با کدوحلوایی خوبه؟ همون که می چینیم توی ظرف و با دارچین و مغزگردو و عسل یا شیره سرو می کنیم، حالت سنتی هم داره.... یا میگم شاید اصلا مثلا شله زرد یا شیربرنج بیشتر بچسبه؟ لبو شام: بین قیمه (با مرغ)، چیکن استراگانف، مرغ یا ماهی شکم پر موندم که کدوما رو انتخاب کنم... گوشت گوسفند هم یه وعده خورشتی دارم، و خب توی اعصابیم نمیتونم برم خرید... بین اینا یا پیشنهادات دیگه، می تونید کمک کنید یه مراسم آبرومند بگیرم بر و بچ؟ RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - freebird - ۱۴۰۱/۹/۲۹ رز ترند جدید چیه؟ من دسر عربی اینا بلد نیستم.من باشم دسر دولایه یه لایه پاناکوتا یه لایه هم ژله انار با دونه های انار درست میکنم رز قیمه با مرغ مرسوم نیست من خودم نخوردم ولی تو غذات چیکن استراگانوف رو حتما بزار همه دوست دارن ماهی شکم پر هم عالیه اگر سختت نیست چون من تو مهمونیا اصلا سراغ ماهی نمیرم به نظرم سخته اونم شکم پر RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - mahtakhanoum - ۱۴۰۱/۹/۲۹ رز دستت درد نکنه منم آخر هفته مهمون دارم. چاره ای نداشتم. از اینایی که نوشتی اسکرین شات گرفتم منم استفاده کنم. با جوجه و کباب چه غذایی خوبه؟ اینکه من خیلی تنبلم و هیچی بلد نیستم مخصوصا دسر هم در نظر بگیرید لطفا. RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۹ رز اگه بتونی جای شیربرنج ،آش رشته یه ظرف بپزی ،بنظرم عالی تره مرغ شکم پر بنظرم زیبایی بیشتری ب سفره ت میده RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۲۹ رز مرغ شکم پر با سس انار گزینه خوبیه ماهی هم خوبه ولی الان چون میلم نمیکشه جز انتخابام نیست انگار من دعوتم خخخخ دسر کدو حلوایی هم خوشمزه است یا سوپ کدو حلوایی با خامه درست کن RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۹ مهتا جون ،یه سوپ در کنار کباب پیشنهاد میدم بهت اگه میخای دو نوع غذا داشته باشی ،یه خورش هم کنارش بذاری عالیه من خودم در کنار جوجه، قرمه سبزی میذارم و خوب میشه دیگه یه سالاد هم میذاری و شور و ترشی ،سفره ت رنگین و قشنگ میشه واسه دسر ،تو شات های کوچیک ،چیز کیک درست کن یا اگه واسه ت سخته و وقتایی نداری ،کیک یخچالی عالیه رخشید ،بعدا حوصله داشتی ،دستور سس انارت رو بگو RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - liyane - ۱۴۰۱/۹/۲۹ ممنونم از همه ي دوستاي گلم كه چشمشون رو روي ايرادات و كم و كسري ها بستن و فقط تعريف كردن ببخشيد كه تك تك اسم نميارم ممنونم از همه ي دوستاي گلي كه لايك كردن رز من اگر جات بودم چون شب يلداست غذارو كاملا مناسبتي يعني براي شام سبزي پلو با ماهي درست ميكردم ، يه كوكو سبزي هم ميذاشتم كنارش روشم زرشك ميپاچيدم.. به به دل خودم خواست دسر هم مناسبتي يعني همون دسر كدوحلوايي (من توي آبي كه كدو رو ميپزم زعفرون،هل،چوب دارچين و يه كوچولو شكر ميريزم) خيلي خوش طعم ميكنه البته مطمعنم خودت بهترين تصميم رو ميگيري نسيمه ارهههه آش رشته هم عاليه هوس كردم دوباره مهمون بياد خونم خخخخ RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۹ لیانه خودم میام مهمونی خونه ت ![]() بچه ها،ما هم احتمالا اگه همسرم کارش اجازه بده فردا میریم خونه خ ش اونا خیلی کیک هام رو دوست دارن ،منم هر دفعه بریم یه چیزی براشون میبرم الان بنظرتون ،چیز کیک بهتره یا کیک خامه ای؟؟ RE: تبادل نظر درباره ی مراسمات - ندایا - ۱۴۰۱/۹/۲۹ نسیمه من باشم کیک خامه ای انتخاب میکنم - چیز کیک خیلی دوست ندارم |