![]() |
نکات ریز آشپزخونه ای - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: نکات ریز آشپزخونه ای (/showthread.php?tid=367) |
نکات ریز آشپزخونه ای - Rose - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ برای اینکه برنج حشره نزنه توش میخک بذارید برای اینکه آجیل حشره نزنه وقتی خریدید اول تفت بدید بعد نگهداری کنید RE: نکات ریز آشپزخونه ای - Rose - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ برای خوشرنگ شدن چای، قبل از دم کردن چای رو یا الک کنید یا در حد همون وعده توی صافی قوری که ریختید بشورید واقعا رنگ اصلی چای اونموقع درمیاد و خبری از خرده چای نیست. البته من چای ایرانی می گیرم و هر برندی گرفتم این مشکل رو داره... حتی از شمال هم خریدم همینطور بود... چای های خارجی مشکل خرده چای ندارن ولی من سالهاست که چای خارجی نگرفتم RE: نکات ریز آشپزخونه ای - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ به عنوان یک چای خور ++ ۵۰٪ خرید چای خوب ایرانی از فروشنده ی معتبره اما من اگه بخواهم چای رو خودم چک کنم: اول کف دستم میریزم و کمی مالش میدم.چای خوب معمولا زبره. دوم از ارتفاع ۱۰سانتیمتری روی یک ظرف فلزی میریزم.چای خوب سنگینه.صدا میده. و در آخر ۵دقیقه تو آب سرد میریزم.نباید خیلی رنگ بده. RE: نکات ریز آشپزخونه ای - Sepi - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ برای اینکه برنج حشره نزنه توش دو حبه سیر بندازین. RE: نکات ریز آشپزخونه ای - 2015 - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ برای حبوبات مثل لپه و لوبیا هم همین نکته که سپیدجان گفت خوبه، سیر و میخک RE: نکات ریز آشپزخونه ای - (کژال) - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ بچه ها این روش ها که گفتید هیچ کدوم برای برنج من جواب نداد. پارسال 30کیلو برنجم همینجوری از بین رفت. به جز این ها نمک و فلفل و چوب کبریت هم گذاشته بودم. دیگه از ترسم یه کیسه یه کیسه میخرم. فقط قرص برنج که خود شمالی ها استفاده میکنن جوابه که من میترسم ازش مامانم حبوبات رو یه شب میزاره تو فریزر. میگه بعدش هرچه قدر بمونه حشره نمیزاره RE: نکات ریز آشپزخونه ای - لیدان - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ کژال جون نمک برنج رو خرد میکنه همون سیر ومیخک بیشتر جوابه +برای اینکه بوی شیشه یا ظرفی مثل سرکه یا ترشی یا هرچیزی بره اون ظرف رو بدون درب 10 دقیقه بذارید فریزر RE: نکات ریز آشپزخونه ای - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ بچه ها من پاییز بود فک کنم ،کیسه برنجم حشره زد ،گذاشتم فریزر همه شون مردن ،بعد راحت با شستن میومدن رو آب این برای برنجی ک حشره زده و کاریش نمیشه کرد الان دوباره ۳ کیسه قراره از شمال برامون بیارن ،این دفعه حتما میخک میذارم با سیر بو نمیگیره؟ RE: نکات ریز آشپزخونه ای - Sepi - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ نسیمه من واسه سطل ۱۰کیلویی برنج ۴تا حبه نصف کردم اصلا بو نمیداد برنج. من تو حبوبات سنگ نمک خورد شده میذارم. RE: نکات ریز آشپزخونه ای - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ بچه ها تواین بانکه های خمره ای حصیری اگر برنج رو نگه دارید موندگاریش بالاترمیره چرا؟چون نم برنج رو میگیره و جایی که نم نباشه حشره ام نیست ، اگر شهرهایی هستید که رطوبت زیاده میتونید تو بطری نوشابه بریزید برنجاتونو |