![]() |
حقوق زنان در ایران - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: مسائل حقوقی مرتبط با خانم ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=29) +---- انجمن: حقوق زنان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=30) +---- موضوع: حقوق زنان در ایران (/showthread.php?tid=4) صفحهها:
1
2
|
حقوق زنان در ایران - admin - ۱۴۰۰/۳/۱۴ از حقوق زنان در ایران بگید RE: حقوق زنان در ایران - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۹/۲۴ الحمدالله حقوق ندارن زنان ایران RE: حقوق زنان در ایران - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ خواستم بگم اگر اینجا طلب مهریه کنید باید هزینه دادرسی به دادگاه بدید ۴ یا ۵٪ از مهریه رو! که خب البته من اعسار زدم و پذیرفتن وکیلم تونست در کمال ناباوری اعسارمو اکی کنه و هزینه های دادرسی افتادن گردن شوهرم! یعنی الان باید جدای از اینکه مهریه من رو میده به دادگاه هم پول بده اگر کسی وکیل نداشته باشه یا وکیل خوب نداشته باشه باید از جیب مبارکش هزینه کنه بده دست دادگاه که حق طبیعیش مهریه رو مطالبه کرده! به همین دلیل اکثر زنانی که حمایت ندارن اول راه جا میزنن برمیگردن سر خونه اولشون گفتم در جریان باشید تجربه بشه دوم اینکه اگر مهریه سکه باشه شما فقط طلب سکه کنید که باید به قیمت روز پرداخت بشن (اگر مثلا اقساطی بود) اگرم کامل مجبور به پرداخت باشه عین قیمت روز باید یکجا پرداخت کنه نحوه مطالبه دست زن هست چطور بخواد اینایی که پول میگیرن ضرر میکنن چون مبلغ ناچیزی میشه به نسبت روز! سوم اینکه طبق تجربه ام تو این پنج ماه و چندین بار که مجبور شدم برای یکسری کارها اقدام کنم و بعد دست وکیل بسپرم با هر زنی که در حال طلاق و یا طلاق گرفته و یا چندسال از طلاقش گذشته حرف زدم اکثرشون پشیمون بودن از بخشیدن مهریه شون! خصوصا زنایی که فرزند داشتن به چندین دلیل: ۱. جوگیر شدن و احساسی تصمیم گرفتن بعد عین چی تو گل موندن طرف بچه داشته حضانت گرفته مهرشو بخشیده ولی تو خرج بچه مونده مجبور شده بچه رو بده به باباش چون خودشم نون خور اضافه بوده خونه پدرش و انقدر رفتارای احمقانه خانواده های ایرانی انجام میدن زن رو دیوونه میکنن. و خب نرمالم هست اکثرا کینه دوماد تو دلشون چشم دیدن بچه ی طرف رو ندارن دوست دارن دخترشون مجدد شوهر کنه یا حداقل فشار بچه روی دوشش نباشه حرصشون خالی میکنن میگن بچه رو بنداز جلوش خیلی بهش خوش نگذره این وسط مادر داغون میشه احساساتش به فنا میره و حرفم بزنه خفه اش میکنن ۲. حتما حتما حتما کامل مهریه و حقوق مالی تون بگیرید که خیلی خوش نگذره به اون مرد که گند زده به زندگی تون! چرا همیشه زن باید بازنده ماجرا باشه. وقتی مرد درگیر پرداخت مهریه و بی پولی بشه خود به خود بیخیال بچه و اینا میشه چون بچه خرج داره! از طرفی وقتی داره پول مهریه میده دیگه دنبال زن جدید نمیره کسی ام نمیاد با مردی که هنوز قسط مهریه میده ازدواج کنه و یک جورایی با زن سابقش همچنان درگیری دارن و دادگاهی هستن مگر اینکه یک دختر ساده پیدا کنن از همه جا مونده باشه زن همچین ادمی بشه یعنی قشنگ از دماغش در میاد کارایی که سر همسرش دراورده ۳. حقتون نبخشید وقتی بی پول باشید نمیتونید بچه داری کنید و مادر موفقی باشید و بچه تون هم یاد میگیره از حقوقش بگذره و… کلا اسمش مهریه ست ولی همه توقع دارن زن ببخشه چون یک باور غلط تو سر زن ها از اول زندگی شون جا دادن که مهریه چیه و نباید گرفت و فلان. دیگه نمیگن زن بدبخت مرد رو از کجا به کجا رسوند! حق نداره حقوق مالیش بخواد حتی خارج کشورم طلاق میگیرن قرارداد میبندن بعد طلاق هرچی اموال دارن نصف میشه یک همچین چیزیه دقیق نمیدونم و اکثر این بازیگرای معروف بعد طلاق همه شون کامل حقوقشون گرفتن پس خواهشا تحت تاثیر حرف های دیگران قرار نگیرید و نبازید روحیه تون رو. در مورد حق اشتغال هم بگم حتی اگر توی عقدنامه تون ذکر نشده باشه شما میتونید در ساعت اداری و کاری که خلاف عرف و… نباشه شاغل باشید همسرتون نمیتونن شکایت کنن یا منع که البته اکثر مردا از ترس فهمیدن همچین قضیه ای هی میترسونن زنارو ولی خب قانونا نمیتونه کاری کنه چون من یکی از اقوام نزدیک خودم یک جلسه پای تلفن مارو شست و رفت داد که نه از نظر شرعی فلان و پیف و ایف یا مثلا قانون این و فلان منم گوش دادم در نهایت تلفن روش قطع کردم و بلاکش! ادم هایی که هنوز انقدر جاهل و عقب مونده هستن که هی بخوان زور بگن و ظلم کنن در حق جنس زن همون بهتر که از زندگی ادم گورشون رو گم کنند. (البته نظر شخصیم هست) کلا دوست دارن وابستگی مالی داشته باشی زیردستشون و تحت سلطه شون باشی خصوصیت اکثر مردای سنتی در مورد بیرون رفتن از منزل عدم تمکین شما میتونی از ۶ صبح تا ۱۲ شب بیرون باشی اخر شب برای خواب بیای عدم تمکین نمیتونه بزنه صدبارم عدم تمکین بزنه و شما در جلسه حاضر بشی و بگی من برمیگردم حتی اگر منزل ترک کرده باشی عدم تمکین رد میکنن تمکین خاص هم میپرسن ازتون همون رابطه جنسی میگی دارم اصلا زیربار نرید نداشتید قشنگ رد میشه عدم تمکین من خودم تو جلسه عدم تمکین ترکوندم شوهرمو بعدم وکیل اومد یک دور شستش کل اعضای جلسه ام روی بند پهنش کردن (البته من سکونت در منزل همسر دارم) به طور خلاصه اثبات عدم تمکین برای مرد بسیار سخت هست چون دادگاه ها به راحتی اجازه نمیدن مگر اینکه وکیل کاربلد داشته باشه اگر سوالی داشتید بپرسید خودمم ندونم از وکیلم میپرسم RE: حقوق زنان در ایران - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ هلیاجون ممنون بابت اطلاعات مفیدی که دادی خیلی خوبه زنان با حقوق خودشون اشنا بشن ولی سوالم اینه که از مردی که دادگاه خلع سلاحش کرده و مهریه زنش رو داره پرداخت میکنه چطور میشه طلاق گرفت؟؟ من خیلیا رو دیدم مهریه رو گرفتن اما مرد از اونور موقع طلاق انقد اذیت کرده و ذلت داده که درنهایت هرچی گرفتن پس دادن حتی پول دفترخونه ثبت طلاق رو از جیب دادن که فقط اسم مرد از شناسنامشون بیاد بیرون یکی از اشناهای دور ما تعریف میکرد دخترش سکه های مهریه رو گرفت خرج کرد بعد انقد شوهره اذیت کرد بابای دختر مجبور شد به قیمت روز همرو بخره به پسره برگردونن تا دخترش بتونه جدا شه میگفت دخترم رفت سکه ها رو خرج خوشی کرد من مجبور شدم با تورم چندبرابر همونو بخرم بندازم جلوی پسره که ننگش از زندگی ما پاک شه! RE: حقوق زنان در ایران - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ هلیا مگه وقتی مرد عدم تمکین بزنه، اجازه ازدواج رو نمیتونه راحت بگیره؟ برای چی پنهانی بره زن بگیره که محکوم بشه؟ RE: حقوق زنان در ایران - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ عدم تمکین اثباتش راحت نیست هر زمان مرد بزنه زن میتونه تو جلسه حاضر بشه بگه من برمیگردم سر زندگیم رد میشه چون خیلی از مردا قانون نمیدونن همچین اشتباهی میکنن میرن زن میگیرن به خیال اینکه زن نمیتونه شکایت کنه و خونه نیست ولی یک سال زندان داره براشون البته اگر پیگیری کنه و میتونه زن از دادگاه طلاق غیابی بگیره مرد هم نباشه حتی اگر صیغه کنه و برگه صیغه نامه اش داشته باشه یا چندتا شاهد بیان بگن طرف زن داره. البته در صورتی که ۱۲ بند عقدنامه رو امضا زده باشن دو طرف چون یکی از دلایلی که زوجه بتونه طلاق بگیره همین ازدواج مجدد همسر بدون رضایت زن اول RE: حقوق زنان در ایران - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ پس چرا زنا انقدر از این داستان عدم تمکین میترسن؟ و کلا توصیه میشه که خونه رو ترک نکن که عدم تمکین نزنه؟ حالا من اینو اطلاع ندارم ولی اینجوری که در اصل درخواست عدم تمکین یه چیز بی فایده بود. شاهد و این چیزا نمیخواد؟ مثلا مرد شاهد بیاره که زن خونه رو ترک کرده؟ اهان هلیا تو تمکین خاص رو میگی.عدم تمکین عام اثباتش سادهست. RE: حقوق زنان در ایران - نسیم64 - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ چرا فکر میکنی مردها قانون رو نمیدونن!!!!!!و میرن زن میگیرن!!!!! RE: حقوق زنان در ایران - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ هلیا جان شرایط همه یه جور نیست این خانومی که میگم در دوران عقد بود که متوجه رفتارهای پرخاشگرانه و شکاک بودن همسرش شد بعد گرفتن بخشی از مهریه دوسال صبر کرد و نرفت تو خونه ای که پسر گرفته بود ولی نتونست از دادگاه با دلایلی که داشت طلاق بگیره پسر هم با اجازه دادگاه زن گرفته بود دختر میخواست مهاجرت کنه و اجازش دست شوهر بود بخاطر اینکه عمرش بیشتر از این تلف نشه سکه ها رو پس داد و طلاق گرفت خیلی سخت بود شرایطش یه هفته عین زندانی تو خونه همسری که تعادل روانی نداشت بود بعدش دیگه برنگشت ممکنه کسی دیگه در این موقعیت صبوری کنه به شرایط و روحیات بستگی داره ولی این مورد خاص پسره وقتی که سکه ها رو میداد گفته بود یه روز هم میاری سکه هامو پس میدی هم التماسم میکنی واسه طلاق خاک بر سر قوانین مردونه مملکت! اخر سر دقیقا حرفش رو به عمل نشوند !! RE: حقوق زنان در ایران - Rose - ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ توی دوران عقد، دختر اگه باکره باشه می تونه از حق حبس استفاده کنه... یعنی بگه تا وقتی مهریه م (همون نصفی که شامل باکره میشه) رو ندی یا لوازم خونه و خونه رو تهیه نکنی، من پا توی خونه ت نمیذارم، کسی هم نمی تونه بگه چون تمکین نکردی، مرد اجازه ی ازدواج مجدد داره... اصلا یکی از دلایل سخت گیری ها توی خانواده های سنتی همینه... چون نمیذارن دختر با پسر آشنا بشه و یهو میرن سراغ عقد، تاکید می کنن که توی عقد اتفاقی نیفته که اگه چیزی شد بتونن جدا شن... ولی از نظر من، قبل از عقد باید حسابی رفت و آمد بشه ولی بدون رابطه ی جنسی، که اگه بله رو گفتی دیگه بدونی این آدم دیگه همه ی تست هات رو قبول شده و زیر و بمش دستت اومده... توی عقد هم دیگه از نظر جنسی طرف رو می سنجی که آیا بهم می خورید یا نه... نه اینکه رابطه ی جنسی که اصل قضیه اس، بمونه برای بعد از عروسی... که چی مثلا... کلا قوانینمون باگ زیاد داره و اصلا آپدیت نیست... و اینکه مهرستا به نظر میاد این دوستتون یه چیزایی رو انگار داره تغییر میده یا نمیگه... ولی در کل بهتره آدم توی هر زمینه ای با متخصصش مشورت کنه... اگه یکم متخصص مدنظر ناشی باشه، ترتیب آدم داده اس... تا جایی هم که من می دونم، عدم تمکین هم تا وقتی زن توی خونه هست و اعلام می کنه که من توی خونه میرم (حتی بگه وقتی مرد وسایل تهیه کرد میرم)، عدم تمکین نمیزنن در نتیجه نقفه پابرجاست، در نتیجه مرد هم نمی تونه مجدد بدون اجازه ی زن و دادگاه ازدواج رسمی بکنه... |