![]() |
سبزی های محلی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: تهیه و نگهداری مواد اولیه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=56) +---- موضوع: سبزی های محلی (/showthread.php?tid=492) |
سبزی های محلی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۱ با توجه به اینکه توی فصل بهاریم و دشت ها و صحراها پر از گیاهان مفید صحرایی شده، اینجا به معرفی و پرسش و پاسخ درباره ی این گیاهان می پردازیم. اگر اطلاعاتی در مورد تکثیر یا برداشت صحیح این گیاهان هم دارید می تونید توی این تاپیک به اشتراک بذارید روش استفاده و فوایدش رو هم بگید RE: سبزی های محلی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸ با شنگی شروع می کنم یه حالت برگ های نازک و دراز داره، یه جورایی انگار روی زمین پخش میشه... وسطش یه خط سفید و اون قسمتی که توی خاکه سفید رنگه و ممکنه هم شته و مورچه وسطش باشه... ![]() ![]() ![]() RE: سبزی های محلی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸ گیاه بعدی یونجه اس... این گیاه خیلی شبیه شنبلیله و یه نوع علف هرزه... طبق گفته ی مامان همسر، اگر که گلش زرد باشه و تلخ باشه هرزه و خوردنی نیست... بعنوان مقایسه بخوام بگم، شنبلیله یه حالت گردتر داره اما دور برگ یونجه یه حالت دندونه های ریز داره و انگار سبکتر و کم آب تر از شنبلیله هست... ![]() RE: سبزی های محلی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸ بارهنگ که از تخمش توی داروهای سنتی استفاده میشه (فکر کنم بهش میگن 4 تخم)، یه ظاهری مثل برگ آناناس داره و سفته... ![]() ![]() یونجه در کنار بارهنگ: ![]() RE: سبزی های محلی - Sufii - ۱۴۰۱/۱/۱۸ رز جون کاش راجع به خواص هر گیاه هم بگی که به چه دردی میخوره و چه کاربردایی داره چجوری میشه استفادش کرد RE: سبزی های محلی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸ (۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۹:۳۱ صبح)Sufii نوشته است: رز جون کاش راجع به خواص هر گیاه هم بگی که به چه دردی میخوره و چه کاربردایی داره چجوری میشه استفادش کرد شنگی رو همراه با سبزی های صحرایی خشک می کنیم و باهاش پلو درست می کنیم یا ته چین های محلی... خواصش رو نمی دونم یونجه برای کلیه ها خیلی خوبه، خواص دیگه ای ازش توی ذهنم نیست، بعضیا با سرکه می خورن (مثل کاهو سکنجبین)، بعضیا خالی بارهنگ هم گفتم که تخمش رو استفاده می کنن و خواصش همون توی تخمش و ترکیبش بصورت 4تخم هست... معمولا برای دلدرد استفاده می شه (مامان همسر میگه دل رو می شوره؟؟؟) حالا مطمئنا اطلاعات من کامل نیست، همینا رو هم تازه یاد گرفتم و اینجا گفتم که یادم نره و گم نشه... اگه بچه ها اطلاعات دیگه ای دارن بیان کامل کنن پست هم میذارید لطفا روش استفاده و فوایدش رو هم بگید
RE: سبزی های محلی - Mari90 - ۱۴۰۱/۱/۱۸ شنگ یکم میپزن و وقتی خنک شد با ماست قاطی میکنن مثل ماست و اسفناج خوشمزه میشه RE: سبزی های محلی - Almam - ۱۴۰۱/۱/۱۹ آیسان با آبغوره نمکی هم خیلی حال میده ![]() بارهنگ عالیه! وقتی یه چیزی تو معدت ت گیر کرده و درد داری و سنگینی، یه قاشق بارهنگ با نبات و یک و نیم لیوان آب بجوشونید تا بارهنگ لعاب بندازه ، بعد آخرش کمی عرق شاهسپرم بهش اضافه کنید و بخورید ، یعنی این ترکیب عصای دست منه ![]() |