![]() |
شیرینی برنجی یا نان برنجی (Nan-e berenji- shirini berenji) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: شیرینی خشک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=17) +---- موضوع: شیرینی برنجی یا نان برنجی (Nan-e berenji- shirini berenji) (/showthread.php?tid=496) |
شیرینی برنجی یا نان برنجی (Nan-e berenji- shirini berenji) - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۵ شیرینی برنجی سنتی با دستور خانم جمشيديان عزیز با این مواد 46 قطعه شیرینی به دست میاد ![]() مواد لازم كره دوغ گرفته يا روغن کاملا جامد یا روغن صاف قنادی: 150 گرم پودر قند: 120 گرم زرده تخم مرغ: 2 عدد وانیل: کمی آرد برنج: 375 گرم گلاب و شير: به قدر كافی زعفران (دلخواه) 1) روغن صاف و پودر قند را با همزن برقی كاملا بزنید. 2) زرده و وانیل را اضافه و بزنید و سپس آرد برنج را کم کم بریزید. 3) اگر خمیر خشک بود برای تنظيم لطافت خمير، کمی گلاب يا شير بریزید (گلاب زیاد، خمیر را خشک میکند، کمی گلاب، و بعد ذره ذره شیر بریزید) و خمير را كاملا ورز بدهيد تا خمير يكدستی شود. 4) خمير را در نایلون 12 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت بدهيد. 5) از خمير به اندازه فندق برداريد و بعد از گرد کردن روش مهر بزنيد و يا با دست صاف كنيد و توسط يك ماسوره ساده كوچك نقش بندازيد و طبقه وسط فر با حرارت 175 بمدت 10 دقيقه تا دور شيرينی كمی طلايی شود. ![]() نکات شیرینی: ✔️برای زعفرانی کردن خمیر، به آن زعفران آب شده غلیظ اضافه کنید. ✔️شیرینی رو حدود 12 تا 15 دقیقه توی فر بذارید بعد صبر کنید تا خنک بشه سپس از کاغذ جدا کنید تا خرد نشه. ✔️حتما آرد برنج را از الک حریر رد کنید و پودر قند رو هم الک کنید. بعد وزنشون کنید. ✔️نشانه پخت کامل نچسبیدن شیرینی به سینی و خیلی کم، رنگ گرفتن ته شیرینی هستش. ✔️زعفران را غلیظ درست کنید.افزودن زعفرون رقیق باعث خشک شدن خمیر شیرینی میشه. ✔️ارتفاع شرینی برای قالب زدن حدود نیم سانته.خمیر رو لای دو نایلون باز و کاتر دلخواه بزنید. ✔️گرفتن دوغ کره: کره با حرارت کم ذوب شود. سپس بگذارید در یخچال تا ببندد. به آرامی آن را سوراخ کرده و دوغاب رو که ته ظرف جمع شده دور بریزید. ![]() |