![]() |
فسنجان (Fesenjan) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: آشپزی سنتی ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=7) +----- انجمن: انواع خورش های ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=76) +----- موضوع: فسنجان (Fesenjan) (/showthread.php?tid=498) |
فسنجان (Fesenjan) - Almam - ۱۴۰۱/۱/۱۷ بچه ها لطفا طرز تهیه خورشت های خوشمزه تون رو ( قیمه ، قورمه سبزی ، خورشت هویج ، خورشت آلو اسفناج ، خورشت فسنجان ، خورشت بادمجان ، خورشت کرفس و ...) ، اینجا یاد بدید بهمون.لطفا مقادیر رو دقیق بفرمایید تا برای دوستان مفید باشه و بتونند استفاده کنند ![]() خورشت فسنجان ![]() مواد لازم ۴-۵ نفر : 1 لیوان گردو آسیاب شده(من آسیاب نمیکنم،دستی میکوبم) 2-3 قاشق بزرگ رب انار مهرام(دلخواه) 1 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز متوسط زعفران-نمک-شکر مراحل گردوهارو با ۴ لیوان آب سرد و چندتا تیکه یخ داخل قابلمه میریزیم و با شعله ملایم میذاریم تا به روغن بیفته. هر موقع دیدیم آب داخل قابلمه کم شده،آب سرد و یخ اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت ملایم خوب جا بیفته. پیاز رو رنده میکنیم و با کره(یا هر روغنی که استفاده میکنین،من از روغن زرد استفاده کردم) و زعفران تفت میدیم.بعد سینه مرغ رو که مکعبی درشت برش زدیم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. سپس به فسنجون اضافه ش میکنیم و اجازه میدیم رو حرارت ملایم ۳ ساعتی بجوشه و جا بیفته.یه ساعت مونده هم رب انار و نمک و یه قاشق شکر اضافه میکنیم(طعمش بستگی به ذائقه تون داره،که شیرین دوس دارین باشه یا ترش) و با برنج زعفرونی سرو میکنیم.نوش جان ***نکته مهم:اگه دیدین فسنجان لعاب کافی نداره،یه قاشق آرد گندم رو خوب تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش نخودی بشه،بعد به فسنجون اضافه کنین و اجازه بدین چندتا قل بزنه بعد زیرشو خاموش کنین. |