![]() |
کیک نسکافه (Nescafe Cake) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: کیک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=25) +---- موضوع: کیک نسکافه (Nescafe Cake) (/showthread.php?tid=70) |
کیک نسکافه (Nescafe Cake) - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶ این کیک خیلی خوشمزه میشه... شاید یکم موادش زیاده ولی مواد ساده ای هستن که توی هر خونه ای پیدا میشن... دستور تست شده و عکس مال من نیست اما بافتش همین حالتی میشه... ![]() مواد لازم: کره: 140 گرم شکر: 150 گرم آرد: 160 گرم تخم مرغ: 6 عدد آب جوش: 2 قاشف سوپخوری پودر نشاسته گندم: 2 قاشق سوپخوری مغز گردوی پودر شده: یک سوم پیمانه کاکائو: 2 قاشق مرباخوری نسکافه: 2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری شیر سرد: 2 قاشق سوپخوری مواد لازم برای تهیه کرم: کره: 25 گرم پودر قند: 60 گرم نشاسته: 2 قاشق سوپخوری شیر: نصف پیمانه نسکافه و کاکائو: از هر کدام 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید شود، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کرده و زرده ها را دانه دانه به کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید. پودر نشاسته را در شیر سرد حل کنید. کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کنید. سپس این دو محلول را داخل مایه اصلی کیک ( مخلوط کره، شکر و زرده تخم مرغ ) بریزید. سفیده را با همزن بزنید تا کف کند. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سفیده و مخلوط آرد را با لیسک به تناوب به مخلوط زرده ها اضافه کنید و در آخر گردو را هم اضافه کنید. مایه کیک را در قالب 35×25 ریخته و در فر 175 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید. ++++++ برای تهیه مواد رویه، همه مواد را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا به غلظت فرنی برسد و بعد که ولرم شد روی کیک سرد شده بمالید. برای رویه میشه به سادگی روش پودر قند یا نسکافه ی پودر شده الک کرد، میشه خامه نسکافه ای یا باترکریم استفاده کرد... الزامی به رویه این مدلی نیست ![]() منبع: مامی سایت خانم شهرزاد رضایی فرد |