![]() |
دسر عربی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=50) +---- موضوع: دسر عربی (/showthread.php?tid=71) |
دسر عربی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶ یه دسر که واقعا فقط آماده کردن وسایلش وقتتون رو میگیره، چون بعدش همه چی میره توی بلندر و تماااام ![]() ![]() این دستور حتی از نمونه های بازاری بهتر درمیاد ![]() حتما درست کنید و عکساتون رو به اشتراک بذارید دستورش همه جا هست اما کمتر کسی می شناسدش ![]() ![]() مواد لازم برای دسر عربی پودر کرم کارامل آماده: 1 بسته شیر: 2 پیمانه خامه: 200 گرم (میشه کمتر هم زد تا 100 گرم) شکر: 3 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه می تونید کم و زیادش کنید ولی همین مقدار عالیه... یه بار درستش کنید دستتون میاد چقدر دوستش دارید) نسکافه: 2 قاشق چایخوری (میتونید یه بسته کافی میکس استفاده کنید اما من طعم نسکافه ش رو خیلیییی دوست دارم) بیسکوئیت پتی بور: 1 بسته وانیل: نوک قاشق چایخوری پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری طرز تهیه توی یه ظرف تمیز، پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب ولرم ترکیب کرده (ترجیحا به روش بن ماری) و به خوبی با هم مخلوط کنید. پودر کارامل و نسکافه رو توی شیر سرد حل کنید (مثل موقعی که کرم کارامل معمولی درست می کنید) بذارید روی گاز و شکر رو اضافه کرده و با شعله ی کم می ذاریم نزدیک به جوشیدنش که رسید، بیسکوییت ها رو اضافه می کنیم و میذاریم یکمی خنک شه... بعدش که یکم سرد شد، مواد گرم رو به همراه خامه و ژلاتین حل شده، توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوطشون می کنیم و میذاریم کامل یکدست شه. بعد از چرب کردن قالب یا آب ریختن و در فریز گذاشتن قالب، مواد رو توی قالب میریزیم و 5-6 ساعت میذاریم داخل یخچال و وقتی خوب گرفت با گذاشتن قالب توی آب گرم، خارجش می کنیم. برای این دسر قالب های ظریف زیاد خوب نیستن ولی قالب های با طرح های درشت استفاده کنید خیلی تمیز میاد بیرون. می تونید بصورت تک نفره توی مهمونی ها هم درستش کنید چون حجم خوبی هم داره و هم خوشمزه و همه پسنده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دسر عربی - Almam - ۱۴۰۱/۱/۱۷ ندایا جان مثه پودر ژله س ، لوازم قنادیا دارن ![]() RE: دسر عربی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸ (۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۰۵ عصر)ندایا جان نوشته است: ی سوال دیگه هم داشتم ، خامه ای که در مواد اولیه بود کجا اضافه میشه ؟ عزیزم همونجا که گفتم آخرین مرحله، مواد رو با ژلاتین میریزیم منظورم همه ی مواد بوده اما گویا مفهوم نبوده الان ادیتش می کنم. در واقع اون آخر آخر همه ی مایه ی گرم رو با ژلاتین و خامه می ریزیم توی مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی می زنیم تا همه ی مواد یکدست شه و دیگه بعدش آماده اس... خامه وقتی حرارت ببینه دیگه مناسب دسر نیست و مناسب غذا میشه و توی سس های غذایی و یا مایه ی غذا خوب میشه... همون که از روی گاز برداشتید یا خاموش کردید می تونید خامه رو هم بریزید داخل بقیه ی مواد و خوب هم بزنید ![]() RE: دسر عربی - Rose - ۱۴۰۱/۲/۳ (۱۴۰۱/۲/۲، ۱۱:۴۵ عصر)Mari90 نوشته است: سلام نه اصلا مزه ی کارامل به نظرم توی ترکیبش خیلی مهمه شاید خود کارامل با دستور غیرآماده رو درست کنی توش بزنی اکی باشه، ولی نشاسته به نظرم نه RE: دسر عربی - Rose - ۱۴۰۱/۲/۴ (۱۴۰۱/۲/۴، ۰۹:۵۱ صبح)ندایا جان نوشته است: من این دسر درست کردم خوب بود ولی ی کم ماسیده بود( شبیه به فرنی بود استحکام نداشت خیلی) - قالبی نبود یا ی کم محکم تر - علتش چی میتونه باشه ؟ این دسر خیلییی سفت نمیشه و معمولا توی ظرفای تک نفره سرو میشه که نخواد از قالب خارج بشه... ولی برای قالبی شدن باید یکم ژلاتین رو بیشتر بزنید... اگه خیلی شل بود، شاید باید ژلاتین رو بیشتر می زدید یا ژلاتینتون مونده بوده... RE: دسر عربی - Rose - ۱۴۰۱/۲/۴ (۱۴۰۱/۲/۴، ۱۱:۳۸ صبح)پری سیما نوشته است: ندا جان من یه دسر دیگه این مشکل برام پیش اومد، همون موقع دوباره ریختم تو قابلمه و گرمش کردم یه قاشق ژلاتین اضافه تر ریختم، دیگه بعدش خیلی خوب از قالب برگشت. به نظر من قهوه ی کامل، یکم ممکنه طعمش رو ببره به سمت تلخی... ولی اگر قهوه ی غلیظ دم کنی و مثلا در حدی که اضافه می کنی، از مقدار شیرش کم کنی (اندازه گیری می کنی جای شیر قهوه رو حساب کنی) و شاید یکمم ژلاتین رو زیاد کنی، احتمالا خوشمزه بشه... چون نسکافه، قهوه ایه که دم شده و دوباره متبلور شده، از نظر مزه فرق آنچنانی نمی کنه، ولی باید خالص باشه چون اون پودر قهوه یکم حالت ناخوشایند توی دسرها ایجاد میکنه به نظر من.... RE: دسر عربی - Mari90 - ۱۴۰۱/۹/۱ اینم دسر عربی من ![]() RE: دسر عربی - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۲۳ ![]() دسر عربی خوشمزه RE: دسر عربی - پناه - ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ منم بالاخره این دسرو درست کردم از ترس اینکه شل نشه ژلاتینو ۲تا قاشق چایخوری سر پر ریختم خامه و شکر هم چون نوشته بود میشه کمترم زد کمتر ریختم خیلی خوشمزه بود دوست داشتیم ممنون از رز عزیزم RE: دسر عربی - Mari90 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ این دفعه با بسکوییت پتی بور کاکائویی درست کردم مهمون ها بسی لذت بردند ![]() |