دورهمی خانم ها
انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15)
+---- انجمن: کمپوت و مربا (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=64)
+---- موضوع: انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) (/showthread.php?tid=751)



انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) - Rose - ۱۴۰۲/۵/۴

یکی از انواع مرباهایی که یه مدت توی اینستا ترند شده بود، همین مرباهای چیاسید بود که خیلی خیلی مفید و سالم و خوشمزه هستن...
می تونیم با انواع میوه ها درستشون کنیم و توی اوتمیل، گرانولا، صبحانه ها (با کره یا مغزها)، پودینگ ها، دسرهایی مثل تاپیوکا وووو... بخوریمشون... من که خیلی دوستشون دارم... 

[تصویر:  homemade-chia-jams-2_cku0.jpg]

ویژگی های مهم این مراباها:
بدون شکر
فیبر و پروتئین خوب نسبت به خیلی از مواد غذایی دیگه
گیاهی
خام
فوق فوق سیرکننده (با دوتا نون تست و یه ق مربا و نصف ق کره ی مغزیجات آدم سیر میشه!)
فوق العاده سریع و راحت و تازه

برای این مرباها ما احتیاج داریم به میوه ی مدنظر (که توت فرنگی عالیه به نظرم، می خوام گیلاس هم تست کنم اما خب طعم های دیگه هم میشه درست کرد ولی من تست نکردم... مثل خانواده ی بری ها، هلو، 
عسل
چیا سید

من برای 200 تا 250 گرم توت فرنگی، حدود 1 ق غ چیا سید (اگه بخوام غلیظ تر یا مفیدتر باشه 2 ق غ میزنم)، و 1 ق غ عسل میزنم... شیرینیش و همه چیزش دست خودمونه

توت فرنگی رو با گوشت کوب پوره می کنم (نه با دستگاه که همه چیزش له بشه)
چیا سید و عسل رو اضافه می کنم
چند بار هم میزنم (در فواصل 5-10 دقیقه ای) و میذارم یخچال

میشه الان که فصل توت فرنگی هست، پوره و توی ظرفای کوچیک یا زیپ کیپ فریز کنیم و شب قبل در بیاریم و مخلوط کنیم و صبح از یه صبحونه ی سالم و خوشمزه لذت ببریم  Heart

ورژن پختنیش هم هست که من تا حالا تست نکردم...

این مربای چیا سیدیه که خودم درست می کنم... کناری هم کره ی بادوم زمینیه:
[تصویر:  photo_2023-07-26_12-04-38_xfm6.jpg]


RE: مربای چیا (Chia Jam) - Pari - ۱۴۰۲/۵/۴

من این مربارو درست کردم خیلی خوشمزه اس
فقط بجای عسل من شیره اضافه کردم
در حد دو ق غ هم اب اضافه کردم


RE: مربای چیا (Chia Jam) - Heven - ۱۴۰۲/۵/۴

با شیره سفید اگر باشه رنگ مربا تیره نمیشه فقط ماندگاری بالا نداره نهایت یک هفته توی یخچال بمونه
منم با گیلاس، سیب، توت فرنگی، زرد الو، به ،آلبالو ، کیوی درست کردم


RE: انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) - Rose - ۱۴۰۲/۵/۱۱

یه دستور خیلی جالب با چیا سید، سوشی موز با چیاسیده
میشه از عسل، ارده شیره، کره های گیاهی مثل بادوم زمینی یا بادوم استفاده کرد
برای کرانچ میشه از همپ سید، چیا سید، پرک یا پودر نارگیل، کنجد یا سیاهدونه و امثالهم استفاده کرد
میشه لای نون رول کرد یا میشه همینجوری هم اسلایس کرد و استفاده کرد
کلا میشه خیلی تنوع داد، کاملا گیاهی و با فیبر بالا محسوب میشه Heart

[تصویر:  9a7d9c587bfd7460085345fe43fd847b_5lqr.jpg]
[تصویر:  screen-shot-2020-09-21-at-11.37.16-am-480x270_y3eu.png]