دورهمی خانم ها
معرفی سریال های ایرانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: فیلم و سریال و فضای مجازی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=39)
+--- انجمن: سریال (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: معرفی سریال های ایرانی (/showthread.php?tid=77)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

معرفی سریال های ایرانی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶

اینجا محل معرفی سریال های ایرانی هست که دیدید و به نظرتون خوب بودن و ارزش دیدن دارن Heart

RE: معرفی سریال های ایرانی - artatam - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳

شهرزاد/ بانوی عمارت

RE: معرفی سریال های ایرانی - ندایا - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳

من سریال حرفه ای پیشنهاد میکنم - حداقل برای یک بار دیدن خوبه

RE: معرفی سریال های ایرانی - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳

من خودم اکثرا سریال ها رو دیدم ،همه شون اولش خوب و بسیار جذاب ولی هرچی بری جلو افتضاح میشه و هیچ مضمونی نداره، هیچ پیشنهادی ندارم واقعاااا مخصوصا توی این چند تایی که همزمان پخش داره میشه ...
فقط یه سریال رو دوس داشتم ،پروانه ساخت سال ۹۲
هنوزم دوسش دارم ،تکرارش هم دیدم

RE: معرفی سریال های ایرانی - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳

تو سریال های شبکه خانگی به نظر من اول شهرزاد بعد هم گناه
تو سریال های تلویزیونی من عاشق سریال وضعیت سفیدام سال نود پخش می‌کرد ولی خیلی تکرارش میذاره و من همیشه نگاه میکنم عاشق حال و هواش ام

RE: معرفی سریال های ایرانی - Donya - ۱۴۰۱/۱/۷

من سریال دندون طلا با بازی حامد بهداد رو دوسال قبل دیدم. اینقدر خوشم اومد که نگو. نمیدونم چرا گل نکرد.

سریال قلب یخی فصل سوم که مهران مدیری و هدیه طهرانی عاشق هم میشن هم خیییلی تهش جذاب و غیرقابل حدسه.

ده سال قبلهم با داداشم سریال شاهگوشو میدیدیم به زمان خودش خییییلی خنده دار بود.

کلا هم دیالوگ های کیف انگلیسی رو حفظم... دلم میخواد هزاربار تماشا کنم.. ( خونه پدریم همسایه خونه ای بود که سکانس های منزل منصور ادیبان را گرفته اند.)

همینطور کل دیالوگ های فیلم ایرانی شب های روشن ( که از روی رمان شب های روشن داستایوفسکی بازنویسی شده) رو یک زمانی حفظ بودم و خدا شاهده باهاش مخ چند نفر و مستقیم یا از طریق یاد دادن به دوستهام زدیم Big Grin

RE: معرفی سریال های ایرانی - Seti69 - ۱۴۰۱/۱/۷

با حرف نسیمه صد در صد موافقم
اول سریالای ایرانی خوبه فقط
از این جدیدا هم نیسان آبی بدک نبود
خاتون هم متوسطه به نظرم
کلا آبکین

RE: معرفی سریال های ایرانی - **ماهور** - ۱۴۰۱/۱/۷

ما سریال دندون طلا رو خیلی دوست داشتیم. به نظرم قشنگ بود واقعا.
شهرزاد که خیلی دوست داشتیم.
از این جدید ها هم میخواهم زنده بمانم، خاتون رو خیلی پسندیدیم. جیران بدک نیست خیلیم جذاب نیست، زخم کاری محشر بود. شب های مافیا رو خیلی دوست داریم. نیسان آبی فقط ۲ قسمت اولش خوب بود بعدش دیگه افتضاح به معنای واقعی کلمه شد، جوری که ما حیفمون میومد دانلودش کنیم و اینترنت حرومش کنیم.
تعریف قورباغه و گلشیفته و هم گناه هم زیاد شنیدم ولی ندیدمشون. تو برنامم هست دانلود کنم ببینم.

سریال های تی وی هم که خیللللی ساله ندیدم. ولی چندتاشون که تعریفشو شنیدم دیدم، یکیش پایتخت بود، یکیش ن خ بود، یکیش هم دیوار به دیوار بود که واقعا خنده دار بود.

RE: معرفی سریال های ایرانی - Targol - ۱۴۰۱/۱/۷

وای من دو قسمت از جیران رو دیدم. بلا به دور. این دیگه چیه؟! یعنی من انقد از سکانس‌های غلو شده بدم میاد که حد نداره. هر جاییکه این پسره سیاوش داره بازی میکنه یه اغراق چندش آوری توش هست. دیالوگ‌هاش با خدیجه، کدخدا، بی‌بی معصوم، اون پسره رحیمه رحمته کیه؟ که عاشقه. وای شوخی‌های بی‌مزه. صحنه‌های مثلا شاد. کلا داغون داغون.
رادان هم نمیدونم ولله چرا این نقشو انقد بد بازی میکنه. خدیجه مثلا دختر دهاتیه اما بیشتر لاته. لات امروزی با اصطلاح‌های امروزی، مثل زرت و پرت، چشت درآد و …
به نظرم مجموعه‌ای از بازیگرهای معروف رو چیدن کنار هم و ازشون یه بازی بد گرفتن. و این کار فقط از حسن فتحی بر میومد :|

اهان انتخاب یه پسر دماغ عملی سربالا برای نقش روستایی، تازه با اون بازی بد، آیا واقعا واجب بود؟ چرا اینا یه ذره فکر نمیکنن؟؟

RE: معرفی سریال های ایرانی - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱/۷

منم اصن جیران رو دوس ندارم علیرغم اینکه خیلی ها تعریفش کردن
یعنی نشون میده من شبکه رو عوض میکنم در این حد
اولا اینقد ترگل ورگل بودن و آرایش و زیبایی بنظرم خیلی الکیه ،خوبه عکسای دوران قاجار هست و آدم میتونه ببینه چه شکلی بودن خخخخ
نه موضوعش نه بازی بازیگراش هیجیرو نپسندیدم