![]() |
تجربیات رانندگی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: پیشرفت شغلی و درسی بانوان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: تجربیات رانندگی (/showthread.php?tid=280) |
RE: تجربیات رانندگی - ستیلیته - ۱۴۰۱/۳/۳ روشی که صنوبر گفت خیلی خیلی خوب و کار راه بندازه. منم از شوهرم یاد گرفتم. حتی واسه ماشین اتومات هم به درد میخوره. یکی از کاراییهاش اینه که داری میری تو پارکینگ طبقات منفی، بعد متوجه میشی بد پیچیدی و ممکنه گیر کنی به مانعی، و برای اصلاحش مجبوری سربالایی رو دنده عقب بیای. خب بدون دستی کشیدن این کار محاله. (۱۴۰۱/۳/۳، ۰۷:۳۴ عصر)Sufii نوشته است: ترگل خدا نکشتت،...من رانندگیم خیلیم عالی نیست ولی واقعا اینکه همه با جزییات توضیح دادن خیلی جالب بود برام که چرا پس من هیچ نکته ای نمیتونم بگم؟؟ حتماَ مثل بقیهمون اسکل نیستی و از اول راننده بودی. RE: تجربیات رانندگی - Sufii - ۱۴۰۱/۳/۳ نه ستی جون اتفاقا وقتی شوهرم رانندگی بهم یاد میداد یبار بهم گفت چلمنگ! کلا ترسو هستم و این تو رانندگی هم مشهود بود... RE: تجربیات رانندگی - رخشید - ۱۴۰۱/۳/۴ ترگل چی یاد بگیری بابا تو این تهران با این ترافیکاش دنده اتومات هم سخته چه برسه به هی کلاچ و دنده ... من ۱۶ ساله رانندگی میکنم و هی میگم برو تمرین کن جای خلوت تو شجاع بازی درمیاری میری وسط میدون البته بحث شجاعت نیستا بحث اینه که کلا ماشین همه چیش دستت بیاد راستی اگر کلاچ ماشینت بالاست به همسرت بگو ببره تنظیم اش بکنه این خودش خیلی موثره رو خاموش نکردن RE: تجربیات رانندگی - Celin - ۱۴۰۱/۳/۴ ترگل یاد خودم افتادم تو پارکینگ سینما چارسو ،یادش هم افتادم استرس گرفتم حواسم نبود ماشین جلویی جلوش بسته است منم رفتم پشت سرش وسط شیب و....آخ قلبم درد گرفت دوماه هم باردار بودم و استرسی اه چه استرس بدی بود RE: تجربیات رانندگی - Targol - ۱۴۰۱/۳/۴ اره امروز تعطیل شد چند ساعت میرم تمرین. مرسی بچهها دیشب همسرم گفت مگه چند بار خاموش کردی؟؟ گفتم نمیدونم ۸ بار؟ ۱۰ بار؟ ترافیک کم شد همه رفتن دوباره ترافیک شد من همونجا موندم. الکی فلاشر زدم و موبایل گرفتم در گوشم که مثلا خرابه. انقد خندید که اشک از چشمهاش اومد ![]() RE: تجربیات رانندگی - Sufii - ۱۴۰۱/۳/۴ ترگل بچه ها راست میگن تو خیلی شجاعی همون اول میری سربالای با شیب تند، من یادمه برای اینکه برم ولنجک میتونستم از کچویی برم که میانبر بود اما چون سربالایی بود و همیشه شلوغ من میرفتم دور میزدم از چمران میرفتم دانشگاه RE: تجربیات رانندگی - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۳/۴ سلام بچه ها وای ترگل ![]() میگم امروز خیلیی هوا آلودهست میخوای بیخیال تمرین شو ارزش نداره RE: تجربیات رانندگی - Targol - ۱۴۰۱/۳/۴ صنوبر خدا خیرت بده. الان رفتم یکم تمرین کردم تو کوچه پس کوچه های شیبدار. تازه با روشت یه دوبل تو سرازیری هم زدم برای قسمت دنده عقبش. خیلی خوبه. کاش اینو پریروز بهم میگفتی که دیروز اونجور بی آبرو نشم ![]() روش ماهورم خواستم امتحان کنم که فهمیدم فعلا برام زوده. باشه بعدا RE: تجربیات رانندگی - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۳/۴ خداروشکر ترگل ![]() ![]() ترگل ولی اجازه بده تشویقت کنم ![]() ![]() RE: تجربیات رانندگی - Targol - ۱۴۰۱/۳/۴ صنوبر باور کن هر بار تو شیب دعات میکنم. ببینم دیگه کی پیش میاد ![]() اوف فدات بشم. مثلا خیر سرم یه مدته دارم تمرین میکنم ![]() ![]() جا داره یادی کنم از این بخش از اعترافم به تاریخ 25 آذر پارسال: "اعتراف میکنم حالم از همسرم بهم خورد وقتی میگفت چرا الان نمیری؟ الان منتظر چی هستی؟ و تو کوچههای پر شیب مسخرمون که من هی باید با خودم مرور میکردم حالا کلاچ رو آروم ول کن تا ماشین به لرزه بیفته و بعد گاز بده، همسرم اصرااار که اول یه نیش گاز بده، چرا فقط میخوای کاری که مربیت بهت گفته رو انجام بدی؟؟؟" ![]() ![]() |