دورهمی خانم ها
مدیریت هزینه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: مدیریت هزینه ها (/showthread.php?tid=51)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Donya - ۱۴۰۱/۹/۲۷

آره تینا جان فقط برای دولتی روزانه. یعنی رتبه های تاپ کنکور گناه کرده بودند باید ازشون انتقام کشید.. چون شبانه هارم اصل مدارک شونو بهشون داده اند.

نرگس جان، بچه خیلی خرج داره من خودم همیشه تو مدرسه حسرت بدل بودم.
الان می بینم همکارها بچه هاشون، همه یه مهارتی دارند که ازش پول درمیارن.. مثل آموزش گیتار، نقاشی، پیانو، گیمر حرفه ای.. حتی یکیشون تو لینکدین پروفایل داره پروژه میگیره برا تولید محتوی و غیره...

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۹/۲۷

نرگس منم با نظر دنیا موافقم. به نظرم تو این زمانه باید بچه ها ی حرفه یاد بگیرن از بچگی و تو وقت های آزاد اگر میتونن حتی ازش درآمد کسب کنن. آموزش زبان، حرفه خاصی مثل فوتوشاپ یا کامیپوتر و ... دیگه راستش من فکر میکنم زمانه اینکه بچه گدازه تو ۱۸ سالگی انتخاب رشته کنه ببینه چی دوست داره گذشته و اون تایم دیره. تابستون ها میتونه اگر مثلا میخواد بره رشته مهندسی ی سری زیرساخت ها با نرم افزارهای مربوطه اون رشته رو یاد بگیره تا وقتی بزرگ شد و رفت دانشگاه از بقیه جلوتر باشه و اگر تونست اونچه که یاد گرفته رو به بقیه دوستاش تو قالب معلم یاد بده و ی پس اندازی برای خودش دربیاره

من زمانی که دانشگاه میرفتم بچه هایی بودن که از همون سال اول به وضوح تو رشته ما از بقیه جلوتر بودن و میگفتن مثلا از ۱۳ سالگی کد میزنیم و این به نظرم خیلی ارزشمند برای آینده بچه ها

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - nona - ۱۴۰۱/۹/۲۷

نرگس جان حق داری عزیزم

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Mari90 - ۱۴۰۱/۹/۲۷

البته بچه ها نظر روان شناس ها اینه که بچه تا قبل از ورود به دانشگاه کار نکنه
تمرکز بچه فقط و فقط روی درس و کسب مهارت باشه
اگر بچه بخواد دنبال کار کردن و درآمد داشتن بره از مسیر منحرف میشه و آینده اش ممکنه به خطر بیافتد.

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۹/۲۸

نرگس جان به نظرم اگر به طراحی علاقه داره با توجه به پیشینه هنری شما و استعدادی که به نظرم تو این زمینه دارید میتونه رشته های گرافیک یا معماری و طراحی ساختمان یا حتی تو رشته کامپیوتر طراح ui موفقی بشه.
میتونه برای شروع فوتوشاپ یاد بگیره و بهد ی سرکی به هر کدوم از این رشته ها بزنه ببینه علاقه اش بیشتر کدومه. 
به نظر من تو دوران اینترنت دیگه گرفتن کلاس و معلم زیاد مفید نیست. آنقدر رفرنس و فیلم هست فقط کافیه پشتکار و علاقه داشته باشه. خوبه که از همین بچگی سرچ کردن و self study یاد بگیره. 
میتونه برای شروع از فیلم های یوتیوب مثلا شروع کنه. 

من برعکس بقیه دوستان نظرم اینه بچه بچگی کنه ولی خیلی سوسکی و ریز هم به سمت آموزش و پیشرفت سوق داده بشه. مثلا نیازی نیست بگی برو فلان نرم افزار پیاده بگیره کافیه علاقه اش به نحوی توش ایجاد کنی. بعد میپبینی خود بچت از تو داره جلو میزنه. به نظرم ۱۸ سالگی برای انتخاب رشته و آموزش اولیه رشته ها دیره

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - youtab - ۱۴۰۱/۹/۲۸

نرگس جان من یه همکاری داشتم که خانومی بود که کارش توی حوزه برنامه نویسی بود و همسرش توی وزارت دفاع کار میکرد و وضع مالی بسیار خوبی دارن
2تا بچه داره 
1دختر 20 ساله و 1پسر حدودا 10 ساله
دخترش پرستاری میخونه و در همون حین 2ساله یه کاری رو توی خونه که حالت پشتیبانی داره از شرکتمون گرفت و از اون درامد داره و باز هم خالش توی پخش لوازم فرهنگیه کارش پیج اونو هندل میمنه و بیمارستانم نیره و درسم میخونه
حوری شد که توی این 2،3 سال این دختر دراند عالی ای داره با اینکه والدینش ننیذارن خرج کنه و تمام دراندشو سیو میکنه اما مثال خوبیه برای بچه هامون
من واقعا به ادب و تربیت و استقلال و اخلاق این دوتا بچه غبطه میخورم
مادرش مثلا پارسال که میخواست بینیشو عمل منه گفت خودت پولاتو جمع کن و بده
اونم جمع کرد و داد مامانش 
اونم نصفشو برداشت و بقیشو پس داد 
میگفت نگیرم همینم دیگه اهمیت نمیده
به نظرم خیلی فمر هوبیه که یه نهارتی که دوست هم داره یاد بگیره 
الان بلد بودن مهارت عملی از مدرک خیلی به درد بخور تره توی همه جای دنیا هم جاشه

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - فلامینگو - ۱۴۰۱/۹/۲۸

نرگس جان پیشنهاد من اینه که دخترت کلید واژه دیجیتال آرت رو سرچ کنه و شروع به یادگیری نرم افزارهای مرتبط کنه. فوتوشاپ هم جزوشون هست. آموزش هم توی اینترنت میتونه پیدا کنه. هم فان هست و هم تخصص به روز و پول سازیه.

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - mahtakhanoum - ۱۴۰۱/۹/۲۸

نرگس جان من کلاس دیجیتال پینتینگ رفتم با فتوشاپ ه‌. راهی هست برات ویدیوهاش و بتونم بفرستم ببینی به دردش میخوره یا نه؟ کجا میشه ویدیو فرستاد با حجم بالا! فقط قلم دیجیتال لازم داره

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۸

به نظر منم دیگه شیوه ی آموزش های سنتی عوض شده...
الان خیلیا رو می بینم که دارن خودشون توی طبیعت به بچه هاشون آموزش میدن...
خیلی از بچه ها رو می بینم که از سنین اول دبستان اینطورا دارن برنامه نویسی شروع می کنن...
خیلی وقتا میرم لوازم تحریر و بچه ای باشه، دیگه نمی بینم که فارسی حرف بزنن!!!!
الان حتی این بچه هایی که کشته شدن، تسلط خیلیییی بالاشون به انگلیسی کامل واضحه....
به نظرم ما هم باید منعطف بشیم... و بچه هامون رو برای آینده آماده کنیم... و متاسفانه در دنیایی هستیم که هر کی پول داشته باشه، می تونه زودتر وارد مسابقه بشه، سریعتر حرکت کنه و بیشتر هم پول دربیاره...
اما اونایی که ادامه تحصیل میدن چی؟ واقعا تا سالیان سال باید زیردست آدمای پولدار کارکنن، نهایتا هم اکثرشون از کشور برن... حتی یه دکتر رفتن ساده رو باید با دقت انتخاب و اصلا پیدا کنن... کیفیت زندگیشون کلیییییی عقب تر از اونیه که پولداره...
اینجا مثل خارج نیست که آخر درس خوندن روشن باشه...
اینجا پوله که حرف اول رو میزنه و حتی ذره ای بارت نباشه، برات مدرک میاره، لقب مهندس و دکتر میاره... سلامتی و تفریح و زندگی کردن میاره...
چه بهتر که بچه های ما از همین الان استعدادشون کشف شه و راه زندگیشون رو پیدا کنن... چون رقبای قدری دارن که امکانات خیلی خوبی دارن و امکان داره با علم خالی، جلوشون ببازن... و اونها جای بچه های ما رو بگیرن...

RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Donya - ۱۴۰۱/۹/۲۸

نرگس جان پسرخاله من خیلی با بقیه ما دخترخاله پسرخاله ها اختلاف سن داره، از بچگی عااااشق آشپزی بود. یادمه هفته سالش بود، با خط کش رو لیوان علامت میزد، دو سانت دوسانت، بعد ژله رنگی و ژله سفید میزد طبقه طبقه که طبقاتش قشنگ هم اندازه در بیاد. کلی ذوق میکرد نشون ما میداد. دوسال قبل تو مسابقات بین المللی آشپزی از دست خانم سمیرا جنت دوست جایزه گرفت و کلی تو موسسه پانیذ براش مراسم تقدیر و تشکر گرفتند. امسالم دانشگاه تهران قبول شد! از اول میگفت میرم مدیریت هتلداری و سرآشپز بین المللی میشم. اینقدر این بچه از سن ده دوازده سالگی آینده اش براش مثل روز روشن بود منه 37 ساله اینقدر با اطمینان نمیتونم راجع به آینده شغلیم نظر بدم!
بعد همین بچه همزمان با درس خوندنش پک شب یلدا و پک نوروز آماده میکرد، شیرینی به شکل انار، هندونه و اینا میبرد با اصصصصرارر میذاشت تو مغازه سوپری های محله شون میگفت آقا هرچی فروختی نصفیش مال خودتون. کلللی مشتری ثابت پیدا کرده بود. تو ولنتاین هام ماکارون های رنگی میزد تو اینستا میفروخت! خیلی اعجوبه است این بچه. پسررر اونهم آشپزی...
قشنگ بچه های الان با قدیم خیلی فرق دارند.