![]() |
مدیریت هزینه ها - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: مدیریت هزینه ها (/showthread.php?tid=51) |
RE: مدیریت هزینه ها 1400 - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۷ سلین جان چه جوری منظورت ازینکه بررسی کن سکه حباب داره یا نه چیه؟ چه جوری باید بررسی کرد؟ RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷ من یه دوستم بود میگفت به همه دلار قرض میدم. مهم نیست بره بالا یا بیاد پایین، دلار هم پس میگیرم. RE: مدیریت هزینه ها 1400 - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۰/۷ وای ندا ۷۰ تومن خیلی دیگه نامردیه بعد این ۵ سال !!! ببخشید ولی من فحشش دادم کلی همسرم پارسال آبان ماه ،۳۰ تومن قرض داد ب یه فامیل ،قرار شد ۴۰ روزه برگردونه الان ۴۰ بار از اون ۴۰ روزه گذشته ولی خبری نشده میدونی من از چی میشوزم ؟ از اینکه هر دیقه استوری میذاره از این رستوران و اون رستوران فلان تفریح .. یعنی با این سر و وضعش ،۳۰ تومن ،پول خردش حساب میشه بعد دو هفته پیشا زنگ زده ک من شرمنده م حواسم هست ب پولتون ،دنبال وامم فقط بانک وام ها رو مسدود کرده فعلا فک کن واسه ۳۰ تومن دنبال وام میگرده !!!! همسرم میگه ۳۰ تومن پولی نیس ولی من میگم پولی هست ،پارسال باهاش ۲۵ گرم طلا میشد بخرم چیزی ک حق منه چرا دست دیگری باشه اونم اگه واقعا طرف نیازمند بود آدم دلش نمیسوخت RE: مدیریت هزینه ها 1400 - freebird - ۱۴۰۱/۱۰/۷ ندا جان دلار صرافی همون 37 تومن مونده ولی دلار آزاد 42 تومن شده میتونی با کارت ملیت دلار بخری همون 70 و خرده ای میشه همین الانم بگیری بعد بفروشی سود کردی RE: مدیریت هزینه ها 1400 - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۰/۷ فری برد بنظرت دلار خریدن الان خوبه ؟ چون من داداشم یه مقدار پول کنتر گذاشته بود واسه خرید ماشین یهو ماشینا گرون شدن ،الان پولش کمه اون پولی ک دستش هست بخاد ارزشش فعلا حفظ بشه گفت طلا خام بگیرم ،ک گفتن قیمت طلا واقعا کاذب هست و روی ۲ تومن میچرخه فعلا حالا اگه میگید دلار بهتره ،ک بهش پیشنهاد بدم RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۷ مرسی بچه ها ماشینمون فرسوده نیس مدل ۹۲ تا حالا ۲۷ ، ۸ بار ایران خودرو ثبت نام کردم دلار از صرافی بخوام بگیرم باید خودم حضوری برم؟ امکانش نیست واسم چون همشون دورن RE: مدیریت هزینه ها 1400 - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۷ ندا همسرت بگیره با کد ملیش ولی بذارش بمونه تو حساب ![]() RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷ بچهها یه دوستم میگفت اگه ثبت نام کنن برای دلار یارانه قطع میشه! البته هیشکی دیگه یارانه نمیگیره، نمیدونم هم درسته یا نه. میخواهید یه پرس و جو بکنید. RE: مدیریت هزینه ها 1400 - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۷ صنوبر جان سکه یه ارزش واقعی داره که با توجه به قیمت دلار آزاد و انس محاسبه میشه اگر از قیمت فروشش تو بازار بیشتر باشه حباب مثبته ریسک خرید داره اگر پایین تر از قیمت فروش تو بازار باشه حباب منفی داره که موقع خوبی برای خرید یعنی پولی که میدی کمتر از ارزش واقعی سکه است فرمول داره اما یه سری سایتا هست سرچ کن محاسبه حباب سکه با قیمت دلار قیمت سکه رو بهت میده الان قیمت فروش ربع سکه ۹۵۵۰تومنه ارزش واقعیش با دلار روز ۴۲۰۰ یعنی ۵۲۰۰ حباب مثبت داره RE: مدیریت هزینه ها 1400 - freebird - ۱۴۰۱/۱۰/۸ نسیمه جان نمیدونم والا منم کارشناس نیستم نظر بدم فقط طبق چیزی که شنیدم گفتم. ممکنه چون صعودی میره بالا یهو بیاد پایین ولی در آینده دوباره میره بالا الان همسرم اومده میگه یه جا یکیو دیده قبلا کارشناس دفتر روحانی بوده میگه دلار تا ۵۳ تومن میره |