دورهمی خانم ها
غذای کودک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: غذای کودک (/showthread.php?tid=237)

RE: غذای کودک - Rose - ۱۴۰۱/۹/۱۴

رخشید کلا بعد از بچه سیستم غذایی آدم خیلی تغییر می کنه، اگر هم نکنه، احتمالا اسیب به آدم وارد میشه...
بعد از زایمان چون فعالیت خارج از خونه کم میشه، باید باید غذای فیبر دار بخوره آدم... اگه شیر میده باید جور خاصی بخوره و یه چیزایی حذف و یه چیزایی اضافه میشه به رژیم غذایی...
تا حداقل 3-4 سال هم خبری از غذاهای وقت گیر نیست... همه چیز تقریبا دم دستی و با برنامه ریزی هست که یه جوری باشه که کمترین وقت رو بگیره... مثل خوراک ها، غذاهایی که آب پز میشه کرد و انواع آبگوشت ها... یا مثلا وقتی می بینی که چقدر تغذیه ت مشکل دار بوده، بخاطر بچه هم شده دوست داری اصلاح کنی سیستم رو... مثلا ماکارونی دم کرده که عادیه بین ایرانیا، وقتی می بینی شاخص گلایسمیش خطرناکه، خب مثل خارجیا درست می کنی... فلافل و کوکو رو با روغن کم یا توی فر درست می کنی...

کلا من هر چی که خودمون می خوریم (با نمک خیلی کمتر از قبل و تقریبا میشه گفت خیلی اصلاح شدیم) به پسرمم میدم... ولی خب نسبت ها متفاوته... مثال بزنم، دیشب مرغ + بروکلی + هویج + سیب زمینی + پیاز + فلفل دلمه ی قرمز رو پخته بودم و برنج رو کته کرده بودم (چیزی که قبلا راحت انجام میدادم، بخاطر اینکه بعد از بچه فهمیدم چقدر آرسنیک داره، خب از صبح خیسونده بودم که آرسنیکش کم شه)... بعد برای پسرم رو با برنج خیلی کم و بیشتر با گوشت و صیفی جات برداشتم، برای خودمون خب نسبتا کربوهیدراتش بیشتر بود نسبت به پروتئین... یعنی می خوام اینو بگم آره خوردن رو می خوریم، ولی واقعا مقدار و مدل غذای یه بچه ی 1 ساله با 4 ساله با یه زن یا مرد بالغ خیلی فرق می کنه... مواد می تونه همون باشه اما نسبت ها رو کم و زیاد می کنیم... یا مثلا به غذای پسرم تا 2 سال، مثلا عصاره ی قلم و اینا میزدم که چرب شه (بخاطر اینکه مغز بیشترش چربیه، برای رشد نیاز به چربی هم داره) ولی بعد از 2 دیگه فقط مثلا اول برای او رو می کشم که قسمت چرب تر مثلا آب غذا، برای او باشه... ولی چیزی دیگه اضافه نمی کنم...

کلا بچه رو هر جور عادت بدی، عادت می کنه... ما خودمون هم همینیم... واقعا سبک زندگی ایرانی اشتباهاتش زیاده...

RE: غذای کودک - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۱۴

رخشید جان این طفلان شیرمادر و شیرخشک میخورن چیزی که من یه قطره اشم حاضر نیستم امتحان کنم Smile
ولی غذاهای پسر من هر کی خورده خوشش اومده فقط باید نمک بهش اضافه بشه تا با ذائقه ما جور در بیاد

RE: غذای کودک - Mari90 - ۱۴۰۱/۹/۱۴

رخشید Smile حامی طفلان شدی؟ به نفع خودشونه باور کن خخ

RE: غذای کودک - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱۴

منم توي غذاها و سوپاي گوشتيش عصاره قلم ميريزم
توي سوپاي مرغش عصاره پاي مرغ
هم وزن دهيش خوبه هم طعم خوبي ميده هم خيلي قوت داره

ولی من هیچ وقت نتونستم پای مرغ بخورم به بچه ام هم ندادم، اصلا ظاهرش میاد جلو چشمم حالم بده میشه

دکتر پسر من گفت پای مرغ نیازی نیست بدی منم نپرسیدم چرا
من بلدرچینم چندشم میشه دست بزنم همسرم میشوره بسته بندی میکنه
خودمم اصلا نمیخورم ولی مامانم همیشه بقیه غذای پسرمو میخوره میگه جون گرفتم Smile Smile

RE: غذای کودک - (کژال) - ۱۴۰۱/۹/۱۴

رخشید من غذاهای پسرمو دوس دارم. خوشمزس
معمولا هم از غذاش چیزی بمونه خودم میخورم. البته نمک و آبلیمو اینا میزنم.
فکر کنم بیشتر منظورت برای پای مرغ بود. ببین من از اول خوردم دیگه. یعنی مامانم از اول تو سوپای من و خواهرم میریخته پای مرغ. اینه که برام یه چیز عادیه. یعنی کلا عجیبه برام که بقیه دوس ندارن. مثل کله پاچه که برای خارجیا عجیبه ما میخوریم.

وای آره بلدرچین هم من اصلا نمی‌خورم
گناه داره پرنده به اون کوچولویی
اصلا دلم نمیاد بپزم و بخورم

ای بابا مری باز منو گریه ننداز
از اونروز که گفتی آخرین شیر دادی گفتی شیرم حلالت هر وقت میام به این فسقل شیر بدم بغضم میگیره Sad
الانم باید بشینم با بلدرچین کوچولو تو فریزر گریه کنم

RE: غذای کودک - (کژال) - ۱۴۰۱/۹/۱۴

مامانا oab یه سوپ آماده داره. که ترکیب آب پنیر و جو هست.
نگه دارنده و نمک و روغن نداره.
شما ازون میدین به بچه ها؟
من گرفتم نصف از اون میریزم و نصف سوپی که خودم پختم. چون آب پنیر عالیه
حالا شوهر گیر داده که سوپ تازه خودتو خراب نکن و امکان نداره نگه دارنده نداشته باشه.
شما نظرتون چیه؟