دورهمی خانم ها
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58)
+--- موضوع: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن (/showthread.php?tid=127)

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - miss shin - ۱۴۰۱/۸/۲۱

(۱۴۰۱/۸/۱۸، ۰۵:۵۱ عصر)pari نوشته است: خواهش میکنم عزیزم
من چند ساله بخدا درگیر لاغری و چاقی و کالری و رژیمهای مختلفم
بچه ها یادشونه حتی یه مدت رژیم کتوژنیک گرفتم و کلی بدنمو بهم زدم
فاجعه تر این بود بعضی اوقات میشد در طول روز هیچی نمیخوردم که لاغر بشم…فقط صبحانه میخوردمSad
بچه های نوعروس یادشونه
حتی وقتی اومدم اینجا ماهور جان بهم گفت یادمه کالری دریافتیت خیلی پایین بود

ببین ممکنه یک ماه دوماه خوب وزن کم کنی ولی یهو بدن میمونه…فکر‌ میکنه توی قحطیه هرچی بخوری جذب میشه…بخاطر همین کالری مجاز خیلی مهمه

کلا تغذیه سالم خیلی خیلی پیچیدگی داره…از صبحانه بگیر تا شام و فست و غیره…ولی یواش یواش بنظرم وقتی رعایت بشه ادم دستش میاد

مثلا من متوجه شدم وقتی رژیم نیستم هرچی دستم میاد میخورم اخرم میگم منکه زیر ۱۳۰۰ تا خوردم جرا چاق شدم…درصورتیکه تا ثبت نشه اصلا نمیشه فهمید چقدر داری میخوری..
یا مثلا میدونم اگر یه روز صبحانه نخورم یا میوه بخورم تا اهرشب فقط گرسنه ام…
یا اینکه اگر دو هفته رژیم بودم یک روزم زیر رژیمم نزنم چون دقیقا همون خراب میکنه و به قول مربیم تاثیر تغذیه الان یک ماه بعد توی بدن تاثیر میذاره..
یااینکه خودمو محدودم نکنم…دیدگاهمو تغییر بدم…جوری نباشم که دوران رژیم یه چیزی بخورم بعد که لاغر بشم ۱۸۰ درجه تغییر بدم و دوباره چاق بشم…
من حتی پیش دکتر تغذیه رفتم و ۱۴ کیلو کم کردم ولی هم بعد از یک سال برگشت…
چون این دیدگاهه تغییر نکرده بود…فقط میخواستم رژیمم تموم بشم دوباره بخورم…

ورزش کاردیو و هوازی خیلی خیلی تو تغییر وزن تاثیر داره…مخصوصا کسانی مثل من که خیلی وقته تو رژیم هستن…بخاطر همینه امیدم به اسپینینگه…

خلاصه مسیر طولانی داشتم خیلی طولانی ولی واقعا مربیم که یکساله باهاشم واقعا تاثیر زیادی تو اگاهی و غذا برام داشت…

پری جان ممنونم که وقت با ارزشت رو گزاشتی و برام نوشتی
منم دقیقا حرفت رو قبول دارم در گذشته همیشه رژیم های سخت میگرفتم بعد ول میکردم دباره روز از نو اما الان مدتی با کالری شماری پیش میرم خیلی راضی ام انگار سبکم عوض شده حجم غذای کمتری سیرم میکنه خیلی چیزایی مضر نمی‌خورم فقط مشکلم این بود زیر کالری مجاز می‌بستم فکر کنم به این خاطر بدنم استپ کرده به قول شما رفته تو قحطی باید سعی کنم یواش یواش این موضوع رو هم حل کنم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Heven - ۱۴۰۱/۸/۲۱

صبحونه: ۲ ق غ املت+ دو کف دست نون سبوس دار+ یک مشت سبزی
یک ساعت فیتنس بعدم یه دونه موز کوچیک+ ۳ لیوان آب با ۱ق م تخم شربتی که داخل آبم ریختم موقع ورزش
میان وعده: چای + کوکی خرما+ ۱ دونه خرمالو
نهار: کوکو سبزی یه برش مثلثی+ دو کف دست نون+ ۱ دونه گوجه+ ۲ ق غ جوانه ماش+ ۱ ق غ ماست ایسلندی
(سبزی کوکو+ چند برگ کاهو+ سیر رنده شده+کینوا پخته+ زرشک+ گردو+ کنجد + تخمه کدو خام+ نمک صورتی+ ادویه )
عصرانه: دوتا خرما + دم نوش+ یه دونه سیب با دارچین
شام: یه کاسه عدسی با جو دوسر پرک+ روغن زیتون+ ابلیمو
نیم ساعتم رقصیدم
و تا آخر شب احتمالا میشه ۹ لیوان آب

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - ندایا - ۱۴۰۱/۸/۲۱

ممنونم پری جان - کاملا درسته - این تغییر سبک بنظرم در همه جا کاربرد داره - چه برای غذا چه برای زندگی و.....مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

فقط اینکه میشه اینم بگی که از کجا باید متوجه بشیم چقدر باید پروتئین و.............استفاده کنیم ؟

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Pari - ۱۴۰۱/۸/۲۱

اپ مانکن خیلی خوبه
هم بهتون یه اندازه مجاز میده که چقدر از هرکدوم هرروز بخورید
هم برای هر غذارو نشونتون میده

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Heven - ۱۴۰۱/۸/۲۱

بچه ها شما کره نارگیل استفاده کردین خوشمزه اس؟

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Pari - ۱۴۰۱/۸/۲۲

هیون جان من استفاده نکردم

روز هفتم:

صبحانه:۱/۵ کف دست نون سنگک+پنیر
ناهار:پاستا الفردو نصف پرس
میانوعده:نصف پرتقال+نصف انار+۴ تا ترد+یه لیوان شیرکاکایو خونگی
شام:۴ یا ۵ کف دست نون سنگک+نیمرو+کره+شیره+یه ذره پنیر

شب گرسنه ام اومد…افسرده بودم…حوصله نداشتم…هنوزم پریود نشدم
فردا باشگاه خودمو وزن میکنم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Donya - ۱۴۰۱/۸/۲۲

نه آرزو جون استفاده نکردم ولی قابل حدسه که مثل کره چرب باشه و عطر نارگیل داشته باشه.

دخترها من آخر شب کشیدم 58.3 ولی از اونجایی که میدونم تا دی همیشه بیشترین وزنمو در طول سال دارم،
نیت دارم خیلی خودمو تحت فشار قرار ندم.

بنظرم برنامه غذایی روتین مو ادامه بدم و نرمش نیمساعته صبح هامو داشته باشم با ارزش تره تا اینکه بیفتم تو بخور نخور رژيم طوری و به بدنم زور بگم..

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Pari - ۱۴۰۱/۸/۲۲

صبح انقدر دلم درد میکرد گفتم حتما تو باشگاه دیگه پریودم(که نشدم)
خودمو وزن کردم همون وزن هفته گذشته بودم
همچنان میذارم روی اینکه امروز قراره پریود شم و وزن کاذب دارم
ولی خیلی احساس میکنم ساق پاهام کوچیک شده یا شلوار ورزشیم انگار داره برام گشاد میشه
مخصوصا امروز ورزش شکم داشتیم این عضلات شکمم قشنگ زده بود بیرون…همش نازشون میکردمSmile

دیگه اینکه نمیدونم ولی مشکلی هم ندارم سختم نیست رژیم باشم
فقط دیشب یه عکس به همسرم نشون دادم که با وزن الانم ۷ کیلو کمتر بودم!…همسرم گفت الان انگار ازاون لاغرتری بدنت متناسبتره…
فعلا انرژی رو میذارم روی هندونه هایی که همسر زیر بغلم گذاشتن…
Smile

دنیا جون من برعکس شما هستم
از ابان ماه تا اسفند ماه معمولا تو مود لاغریم و واقعا هم کم میکنم
چند ساله یعنی روالم اینطوری شده ولی تو بهار و تابستون چاق میشم

البته به جز امسال…که خداروشکر چاق نشدم هیچ نزدیک ۵ کیلو هم کم کردم…همیشه همسرم میگه به این فکر کن هم غذا میخوری هم چاق نمیشی…

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Donya - ۱۴۰۱/۸/۲۲

پری جان منم بهمن و اسفند خیلی خوب کم میکنم.. اما تا دیماه معمولا وزنم میره بالا..

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۸/۲۲

آرزو جان کره نارگیل طعم خوبی داره ولی من بعد از خوردن یه شیشه کوچیک دیگه نخریدم چون زیاد از حد واسم چرب بود