![]() |
نظرات عکس خونه ی من - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: عروس خانم ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=33) +--- انجمن: عروسانه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: نظرات عکس خونه ی من (/showthread.php?tid=12) |
RE: نظرات عکس خونه ی من - freebird - ۱۴۰۱/۹/۱ لیانه جان خونتون خیلی قشنگ و شیکه من که خیلی کیف کردم از دیدنش مخصوصا اتاق مستر که خیلی عالیه عاشق ترکیب رنگشم داشتم نظرات رو میخوندم که آخرش خودم نظرمو بگم دیدم پروانه جون نظر منو گفته عزیزم اون نور آبی توی سقف قشنگ نیست اگر میتونی عوضش کن لامپ آفتابی بزن RE: نظرات عکس خونه ی من - پروانه ابریشم - ۱۴۰۱/۹/۱ بله حتما چند وقتیه گوشیم خراب شده بدون گوشی هستم RE: نظرات عکس خونه ی من - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱ پروانه جون ممنون از نظرات دقيقت سقف نورش هفت رنگه ازين كنترل داراست كه طيف هفت رنگ رو از كم رنگ تا پر رنگ داره منم موافق نور سقف هيچ مدله نيستم همسرم دوست داشت هر شبم باهاش بازي ميكنه مثل پسربچه ها بوفه رو موافقم جاش اونجا نيست ولي ما ميخواستيم ميز بار بخريم براي ديرينكامون ولي هرجا گشتيم مدل اماده پيدا نكرديم گويا جرمه فروشش ، يه گزينه اين بود كه بديم بسازن كه من حوصله صبر نداشتم بنابراين تصميم گرفتيم كنسول بخريم ، اين جاي كنسول در حقيقت اول جاي بوفه بود وقتي كنسول اومد مجبور شديم جاي بوفه رو عوض كنيم آينه بالاي جاكفشي هم درسته بالا نصب شده وقتي من نبودم همسرم سرايدار رو اوورد و جاشو بالا زد و وقتي فهميد خيلي بالاست ديگه چاره اي نبود كه تغيير بده چون ديوار با دريل سوراخ شده بود مجبور شديم همونجا نگهداريم خودم به سرم زده اينه بالا جاكفشي رو بزارم بالاي كنسول براي بالاي جاكفشي يه چيز ديگه بخرم لوستر اتاق رو از كرج خريدم ٤ تومن ميز آرايش دلاوران ١٢٥٠٠ من اصلا توي تهران لوستر خوب پيدا نكردم حتي لوستراي بالاي جزيره رو هم اخر توي كرج پيدا كردم freebird جان ممنون از نظرت عزيزم ممنونتم راجع به نور كناف هم براي پروانه جون نوشتم اون اسباب بازي همسرمه توي اون طيف رنگي كه توي نور سقف هست رنگ آفتابي و مهتابي هم هست اتفاقا RE: نظرات عکس خونه ی من - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۹/۱ لیانه جان اون گلدونت که کنار قاب عکساست خیلی قشنگه من عاشق این مدل گلدونام. فقط فکر کنم کنار قاب عکسا یه کم شلوغ شدن. RE: نظرات عکس خونه ی من - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱ پروانه من عكس خونه شمارو نديدم راستي انگار اون موقع آنلاين نبودم هر وقت تونستي زحمت بكش دوباره بزار چون مشخصه شما هم كلي روي آيتم ها فكر ميكني صنوبر جون ممنونم ازت عزيزم اره خودمم اون گلدون و گل و طراحي گلاي داخلش رو خيلي دوست دارم RE: نظرات عکس خونه ی من - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۹/۱ لیانه جون عکسهای خونه ات رو دیدم و حسابی لذت بردم همه چی عالی و باسلیقه و میدونم سر تک تک جزییات کلی زحمت کشیدی عزیزم حسابی خسته نباشی و امیدوارم با شادی از همه امکانات استفاده کنی بالکن رو دیزاین کردی حتما عکسش رو برامون بزار من خیلی خوشم اومده از بالکنتون RE: نظرات عکس خونه ی من - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱ تو عزيز دلمي مهرآسا جون دلم برات خيلي تنگ شده لعنت بهشون كه قبلا يه گپ باهم توي واتس آپ ميزديم الان همون يه دلخوشي هم ازمون گرفتن چشم عزيزم هر وقت واسه بالكن كاري كردم عكسشو برات ميزارم پسر گلتو ببوس دوست خوشگل و خوش قلبم RE: نظرات عکس خونه ی من - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱ ممنونتم بنساي جانم RE: نظرات عکس خونه ی من - Sufii - ۱۴۰۱/۹/۱ لیانه جان خیلی قشنگ و شیک شده خونتون، الهی همیشه صدای خنده توش باشه...چقدر کار خوبی کردید واسه اتاق مهمان RE: نظرات عکس خونه ی من - liyane - ۱۴۰۱/۹/۱ ممنونم صوفي جون قوربون چشمات ممنون از دعاي خيرت همچنين شما عزيزم اره به خدا راحت شديم اين كمدا رو زديم خونه نظم گرفت |