۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۶ عصر
اینجا محلی برای تبادل نظر درباره ی خونه هاییه که عکساش توی تاپیک "عکس خونه ی من" گذاشته شده

نظرات عکس خونه ی من
|
۱۴۰۰/۳/۱۴، ۱۲:۵۶ عصر
اینجا محلی برای تبادل نظر درباره ی خونه هاییه که عکساش توی تاپیک "عکس خونه ی من" گذاشته شده
![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۳:۰۵ عصر
وسایلت خیلی قشنگن هلیا جون
ولی خونتون خیلی شلوغه و انگار نامرتب و درهم برهمه درسته جا تنگه ولی خوب چیدمانم خیلی اصولی نیست میتونی با چیدمان بهتر واصولی تر ازاین تنگی جا کم کنی البته چون خونه خودتون نیست مانور زیاد نده و سعی کن زودتر پاشی
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۴:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۴:۵۱ عصر، توسط Sadaf_khanom.)
یعنی یه راه پیشرفت واسه خودتون نذاشتی
هرچی دلت خواسته به بابات گفتی خریده و بار کردی اوردی بعد از فاصله فرهنگی حرف میزنی کنسول، میز بار ،ست قاشق چنگال، بوفه، ساعت ایستاده،جاکفشی همرو خریدی یعنی مجال ندادی حتی فکرکنن همه چی حی و حاضر حداقل دوتاشو نمیگرفتی شوهرت بدونه وظیفشه تو خونش خرج کنه از هرچیزیم دوتا دوتا گرفتی حالا جاکفشی جز واجبات بوده و باید میگرفتی مبل سلطنتی و میزناهار خوری ست بنظرم مشکل از تنگی جا نیست که حس میکنی خونه بده مشکل از پایه اس و باید از اول حل بشه مثل اینکه سیسمونیم خیلی مفصل گرفتی از اول افسار دادی و الان وقتی دور گردنت میکشن دیگه شاکی نباش درست نمیشه دیگه
_pichak_021 ![]() • **ماهور**، 2015، artatam، sims s، youtab، آوین،
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۵:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۵:۱۰ عصر، توسط نسیمه جااان.)
هلیا خانوم ،به نظر من خیلی روی سطح ها رو شلوغ کردی
مثلا روی کانتر ،روی میز تلویزیون، روی عسلی ها به نظرم چیزای ریز میزه رو بردار بذار توی کمدا و کشو ها تویآشپزخونه از هرجایی یه چیزی آویزونه ،اینا رو دسته بندی کن تو کشو ها اینجوری خونه نامرتب دیده میشه و هرچی هم تمیز کنی بازم انگار باب میلت نیس خونه البته این نظر منه،با احترام به سلیقه ی شما خوشو خوشبخت باشید
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۱۷ عصر
هلیا جان نظر بدیم یا نگاه کنیم فقط؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۲۶ عصر
بچه ها
قبلا توی سایت قبلی سرهمین قضیه قیامت به پاشدها
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۳۰ عصر
من یادم نیست ولی میگم شاید اگه چیزی بگیم یا فرضا از روی تفاوت سلیقه ها نظری بدیم، نکنه که فرد ناراحت بشه...
یه وقتی طرف عکس میذاره که ما ببینیم و بگذریم... ولی یه وقتا دنبال اصلاحاته و نمی تونه مثلا هزینه ی طراح دکوراسیون بده، یا معمار بیاره و... و نظر میخواد هر کس هم نظرشو میگه و رد میشه... نمیخوام ناراحتی پیش بیاد... چون بالاخره درسته مجازی هستیم ولی همه مون دل و سلیقه های خودمون رو داریم... اگه هلیا جون دنبال اصلاحاته نظرم رو میخوام بگم، اگه فقط ایده اس که خب هیچی ![]() البته حفظ احترام هم خیلی مهمه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۴۲ عصر
صنوبر با من که سرهمه چی
یک دوستی داشتیم خانم شری یعنی فقط منتظر بود من یه پست بزارم پشت بندش یه طومار مینوشت که غلط های املاییمو بگیره بنده خداشاید نظرو منظور خاصیم نداشت ها ولی خوب زبونش باد بزن جیگرش بود وخلاصه بعد من ادمین تایپیک اسم بودم هرکسی میومد اسمی میگفت من اسم با معنیشو میگفتم واسش پشت بندش دایرکتی بود که واسم میومد که به توچه که میای نظرتو میگی.. ، یا مثلا جای من بودی چیکار میکردی نظر میدادم میگفتن دختر مجرد وسط این همه متاهل چیکار کنه میخواد چی جمع کنه حالا من خوباشو میگما شما تهشو فرض کن یا از خریدام عکس میزاشتم میگفتن داری خودنمایی میکنی بدبخت دقیقا با همین ادبیات ها ، چون اون سایت قبلی خیلی قدیمی بود و خواننده خاموش زیاد داشت یعنی خدا نمیاورد اون روزی رو که یکی یه چیزی بگه که نباید همه میگفتن تو که دنبال شوهری یا با شوهرت دعوایی بنده خدارو پشیمون میکردن بعد با جمله تو خدانیستی نمیتونی منو قضاوت کنی سروتهشو هم میاوردن ، مثلا من عادتمه همه رو با جان و خانم صدا کنم بعد مثلا میگفتم صدف خانم داستان میشد که چیه نکنه خودتو بالاترمیدونی تو که دانشگاهم نرفتی دیپلمه ایی... ، وبله من کاملا با نظرات رز جان موافقم همه سلیقه ها قابل احترامه
_pichak_021 ![]() • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Rose، tinaaa91، youtab،
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۵۳ عصر
اره صدف من یادمه تو نوعروس
کلا بحث زیاد توش پیش میومد چند نفرم بودم کلا در حال ضدحال زدن ب بقیه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۷:۰۵ عصر
اره خلاصه بخوام بگم باید درد دل بگویم فراوان
دردو دل ۵ساله حالا اینا خوباش بود نوچ نوچ از بقیه چیزاش نگم بهتره بعد همه تحصیل کرده و جز قشر فرهنگی بعد باهاشون صحبت میکردی فقط به خودت میگفتی واقعا تحصیلات هیچ ربطی به شعور نداره ولی خوب من با بعضیاشون تو اینستا دوستم همچنان و شماره خیلیاشونم داشتم ولی گوشیمو عوض کردم پاک شد درکل میخوام بگم ادم یا نباید جایی عضو شه اگر عضو شد دیگه دنبال زیر بغل مار نباشه دنبال اتو گرفتن و منم منم کردن نباشه دورهمیم یه چیزی من یادت میدم یا یه چیزی تو یاد من میدی جای دوری نمیره که اخرسرم یه تشکر میکنیم و تمام دیگه زیرو رو کشیدنت چیه؟البته من عادت کردم ولی خوب خیلیا حساسن و خیلی چیزارو نمیتونن هضم کنن!
_pichak_021 ![]() • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، youtab، |