![]() |
تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58) +--- موضوع: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن (/showthread.php?tid=142) |
RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۲ الهام جان دقیقا مشابه همسر من ![]() سحر جان من هم همه چی میخورم دریغ از تغییر ![]() خب بچه ها چجوری از کی شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - Almam - ۱۴۰۰/۶/۲۲ وای شمادمیخواید دل ما رو آتیش بزنید، قبلنا آنه هم جیگر منو آتیش میزد! =)))) بخورید بخورید به جای ما تپلا هم حال کنید خدا بیشترش کنه این حال خوشتونو ![]() RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۲ آلمام جان چه فایده آخه میخوریم انگار نه انگار شمام تو تاپیک کاهش وزن خون به دل ما لاغرا میکنید ![]() تازه من همسرم خوش اشتهاست بعد ازدواج میلینمش بیشترم میخورما اما شما بگو یه گرم افزایش. کافیه دو وعده غذاییمو جا بندازم واقعا خدا شاهده نیم کیلوی غیر قابل برگشت کم میکنم یعنی قحطی ای جنگی چیزی بشه نفر اول من میمیرم RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - Almam - ۱۴۰۰/۶/۲۲ دور از جونت عزیزم نونا جون برنج و ماکارونی و سیب زمینی زیاد بخور، همچنین تخم مرغ و شیر پرچرب RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۲ المام جون مندیه عمره ناهار شام برنج میخورم، کره فراوون، خامه زیاد، آحیل هر چیزی مه در حالت عادی یکی بهوره تپل میشه میخورم هیچی به هیچی متخصص تغذیه برام روزی ۱۵ برگه چیپس گذاشته نمیدونست من نصف پاکتم میخورم هیچی نمیشه ![]() سیب زمینی هم آبپز میکنم روغن زیتون و آرد ذرت میرنم میذارم تو فر یکم سوخاری میشه بعد روش سسی کهذشامل کره و خامه و آویشن و قارچه میریزم یعنی با اینام چاق نمیشم. ولی خودم مشکل اصلیمو میدونم بجز وعده اصلی برام طول روز میان وعده خوردن سخته RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - Almam - ۱۴۰۰/۶/۲۳ وای خدای من مگه میشه آدم انقدر خوشبخت باشه ![]() عزیزم بخور و لذت ببر ! فقط به خاطر چاق شدن نخور، من نون پنیر هم بخورم انقدر لذت میبرم که حد نداره =)) برا همون فرت و فرت چاق میشم! فقط مراقب چربی و قندت باش ، دیگه هم به چاق شدن فکر نکن، فقط لذت ببر ![]() RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۳ آلمام جون همون مشکل روانی دارم هر روز سه بار رو ترازوام حدود ۲۰ ساله کارم همینه الانم با دخترم رو ترازوام همش ![]() الهام جون من بجز اینکه مشکل میان وعده نخوردن دارم به موضوع دیگه اینه خجم خیلی زیاد نمیخورم معدم کوچیکه و البته خیلی یواش غذا میخورم برای همین پیغام سیری زود از مغز میاد قبل اینکه حجم بالا بخورم ولی مثل شما نیستم که گفتی قبل سیری دست میکشی من غذایی که دوست داشته باشم خیلی میخورم. RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۳ ![]() ![]() RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - ستیلیته - ۱۴۰۰/۶/۲۳ نونا جان فکر کنم مشکلت همون میانوعده نخوردنه. آجیل و میوه خشک و تنقلات مفید دیگه تو ظرفای خیلی خوشگل بچین بذار جلوی چشم که همهش بخوری. چیپس هم خالی نخور، چیپس و پنیر بخور. پنیر موزارلا تازهی کاله خیلی پنیر خوبیه واسه چیپس و پنیر، یا چدار. واقعاَ فکر کنم چاقکنندهترین چیز دنیا پنیر باشه. من هر وقت پیتزا میخورم (خونگی رو ترجیح میدم و خمیرشم خودم درست میکنم) فرداش نیم کیلو یا یک کیلو به وزنم اضافه میشه. البته اگر مراعات کنم باز برمیگرده پایین، ولی به این نتیجه رسیدم پنیر واقعاَ چاقکنندهست. حالا اگر پنیر خوب و پرخاصیتی باشه (نه پنیر پیتزای رندهشدهی پروسسشده) چه اشکالی داره؟ دیگر خوراکیای چاقکننده شیرموز هست، که خب میشه با پستهی آسیابشده قاطیش کنی مقویتر بشه. من میخوام دیگه بشینم تو این تاپیک و ایده برای چاق شدن نونا بدم. شیرهی انگور و خرما هم برای چاقی خوبه. یا با ارده حمص درست کن کنار غذاهای گوشتی نوش جان کن. پورهی سیبزمینی با کره و شیر درست کن. آب قلم درست کن باهاش سوپ جو با خامه درست کن. تلاش برای چاق شدن خیلی حال میده! RE: تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن - nona - ۱۴۰۰/۶/۲۳ مرسی ستی جان آره والا تو رو خدا بیا بشین اینجا ایده بده گفتی اینارو گشنم شد ![]() ![]() ![]() ![]() سر شیرموز متاسفانه قندم لب مرزه تو بارداری که دیابت بارداری داشتم میگرفتم ![]() |