امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن
دوستانی که می خواید وزنتون بالا بره، میتونید اینجا باهم تبادل اطلاعات کنید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب من که عضو اولم و باید بگم عین آب خوردن وزن کم میکنم ولی با مشقت گرم رو گرم میگذارم. امیدوارم یه چندنفری بیان این تاپیک Smile
سالها وزنم ۵۰-۵۱ بوده با قد ۱.۶۰ و استخون بندی ظریف
با بارداری ۱۰ کیلو اضافه شدم بعد از زایمان و طی یه هفته دوباره برگشتم رو ۵۰ کیلو. اما متاسفانه بعد سه ماه رو ۴۷ کیلو اومدم و فعلا ثابتم نیازمند ۴ کیلو افزایش وزنم. رژیم هم گرفتم از دکتر تغذیه اما هیچی به هیچی

رز جون خودم با خودم تو این تاپیک فعالیت میکنم اکه کسیم نباشه Smile
  • Elham67، Rose، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان نمیدونم چقدر به طب سنتی اعتقاد داری ،ولی دختر خاله ی من هم مثل شما چه بسا دو لول پایین تر هم بود،بعد از بارداری فقط استخون هاش موندن براش،با شیردهی همش داشت کاهش وزن میداد،علیرغم تغذیه ی خوب
به یک مرکز طب سنتی مراجعه کرد و الان به ۵۸ کیلو رسیده و یک سالی هست وزنش ثابته ،اگر همشهری بودیم حتما اون مرکز رو معرفی میکردم بهت
ولی به نظرم طب سنتی میتونه کمکت کنه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نسیمه جون مرسی عزیز دلم Heartدیدی اومدی این تاپیک Big Grin Big Grin
  • شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
اومدم حس تنهایی نکنی عزیزم Smile
  • *كيانا*، Almam، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دستت درد نکنه بنظرم بیا شما هم یه پنج کیلو زیاد کن Smile
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
واااای نه من دارم جون میکنم ۵ کیلو کم کنم ،کم نمیشه لامصب
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۲:۵۵ صبح)nona نوشته است: خب من که عضو اولم و باید بگم عین آب خوردن وزن کم میکنم ولی با مشقت گرم رو گرم میگذارم. امیدوارم یه چندنفری بیان این تاپیک Smile
سالها وزنم ۵۰-۵۱ بوده با قد  ۱.۶۰ و استخون بندی ظریف
با بارداری ۱۰ کیلو اضافه شدم بعد از زایمان و طی یه هفته دوباره برگشتم رو ۵۰ کیلو. اما متاسفانه بعد سه ماه رو ۴۷ کیلو اومدم و فعلا ثابتم نیازمند ۴ کیلو افزایش وزنم. رژیم هم گرفتم از دکتر تغذیه اما هیچی به هیچی

رز جون خودم با خودم تو این تاپیک فعالیت میکنم اکه کسیم نباشه Smile
نونا جون منم سالها رو 46الی 49بودم حتی یه دوره 43هم شدم البته من قدم 155هست همه گفتن ازدواج کنی چاق میشی نشدم الان بارداریم 17کیلو زیاد کردم یعنی منم دوباره لاغر میشم؟
من اون زمان هرکاری کردم چاق نشدم فقط یه دوره رفتم باشگاه سنگین میزدم بعد که ول کردم یکدفعه چاق شدم حدودای 56رسیدم ولی باز بعد چندماه لاغر شدم
پاسخ
الهام جون خوش اومدی عزیزم. واقعا بنظر خیلیا ممکنه 3-4 کیلو افزایش وزن هیچی نباشه اما نمیدونن برای امثال ما مصیبته Smile دقیقا ژنتیک مهمه من هرچیی میخورم انگار نه انگار (بدون مشکل زمینه ای خدارو شکر) همسرم آبم میخوره وزنش زیاد میشه. کلا تو خونه دو جهت مخالف حرکت میکنیم.
سحر بانی جان تجربه من نشون داد کامل برمیگردی اگر قبلشم استعداد چاقی نداشته باشی.
  • Elham67، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون نونا اره استعداد چاقی ندارم
البته قبلش هم خیلی تلاشی برای چاق شدن یا گرغتن رژیم خاصی نکردم ولی همه چیز میخوردم از تنقلات و بستنی و. کیک و شکلات همه چی ولی وزنم همون بود
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: