دورهمی خانم ها
گفتگو در مورد بهداشت فردی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58)
+--- موضوع: گفتگو در مورد بهداشت فردی (/showthread.php?tid=178)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - Donya - ۱۴۰۲/۲/۱۱

مرسی پروانه جون. پس بلند شم برم سراغ چمن زنی Big Grin

فقط میخوام یک قسمت از موهای بالای سرم توی پیشونیم که مدل قلبی هستشو همیشه با موچین برمیدارمو الان با تیغ بزنم بدم لیزر با یک قسمت از موهای پشت سرمو قسمتی که ادم موهاشو بالا میبنده از اون پایین رها میشه ریز ریز بدم اونها رو لیزر کنه.... مشکلی که پیش نمیاد بنظرتون؟
یک قسمت خط ریشمم همیشه با تیغ برمیدارم اونم بدم لیزر بزنه... یعنی تا حالا کسی ندیدم مثل خودم سفید و پررررر از موهای مشکییییی باشه همه وجودش...
بعد یه سوال دیگه هم دارم پشت بدنمم مو داره کرکی کرکی .... هرزمان لباس پشت باز بپوشم باید با تیغ بزنم بعدش پر از جوش ریز ریز میشه حالت حساسیتی.. بنطرتون کل تخته پشتم بدم لیزر بزنه یا ضخیم تر و بدتر میشه؟

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - نسیم64 - ۱۴۰۲/۲/۱۱

بده بزنن دنیا.الان دستگاههای جدید حتی موهای کرکی رو هم جواب میده

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - پروانه ابریشم - ۱۴۰۲/۲/۱۱

موهای کرکی ریسکه
بپرس ازشون

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - نسیم64 - ۱۴۰۲/۲/۱۱

من این دفعه رفتم لزر پروانه جون گفت دستگاه جدید برای موهای کرکی دارن

مرسی نسیم جان پس همه رو بدم بزنه بره... خیلی دید مثبتی دارم شنیدم اونهایی که پوست روشن و موی تیره دارن خوب جواب میگیرن.
مرسی پروانه جون...

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - freebird - ۱۴۰۲/۲/۱۱

دنیا یعنی تو اصل کاریا که دست و پا و زیربغل هستن نمیخوای بزنی یه راست میری سراغ صورت؟
ببین من اگر بودم اول از جاهای دیگه که حساسیتش کمه شروع میکردم اگر میدیدم اوکیه میرفتم سراغ صورت
بعد حواست باشه میری سراغ پیشونی جای خوب بری خط نندازه مصنوعی بشی.من یه دوستم رفته بود لیزر مثلا پیشونیشو بلند کرده بود یه دست صاف شده بود قشنگ معلوم بود لیزر کرده بود خودش راضی بود ولی اصلا خوب نبود

عععع فری جان خط میفته؟؟؟ به نکته خوبی اشاره کردی ولی از کجا جای خوبو تشخیص بدم.. من دارم میرم رازی دیگه به اپراتوری که برام کار انجام بده بستگی داره...
من همه جا رو میخوام بگم بزن. از بکینی و زیربقل بگیر تا دست و پا و جلو و پشت بدن و صورت و پشت گردن و... فکر کنم یه دوساعتی روم کار بکنه..

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - freebird - ۱۴۰۲/۲/۱۱

(۱۴۰۲/۲/۱۱، ۱۲:۱۲ عصر)Donya نوشته است: عععع فری جان خط میفته؟؟؟ به نکته خوبی اشاره کردی ولی از کجا جای خوبو تشخیص بدم.. من دارم میرم رازی دیگه به اپراتوری که برام کار انجام بده بستگی داره...
من همه جا رو میخوام بگم بزن. از بکینی و زیربقل بگیر تا دست و پا و جلو و پشت بدن و صورت و پشت گردن و... فکر کنم یه دوساعتی روم کار بکنه..
در صورتی که رو یه خط موها رو لیزر کنه آره
مثل اینا که دیدی میکارن مشخصه کاشتن خط صاف داره
کلینیک رازی که میگن خوبه معروفه
اینجوری در وقتت صرفه جویی میشه یهو بلور میشی Big Grin
ولی راستش میگم من اگر جات بودم دفعه اول همه جا رو نمیزدم

فری یعنی بعدش به غلط کردن میفتم همه جا رو باهم بزنم؟؟ تا چندروز سوزش داره؟

RE: گفتگو در مورد بهداشت فردی - Minoo1121 - ۱۴۰۲/۲/۱۱

عزیزم تا چند روز سوزش نداره
همون لحظه سوزش داره. انگار هی سوزن سوزن بکنن بدن ادم رو.
ولی تموم که شد دردش نمیمونه. فقط من دچار خشکی پوست و خارش های شدید توی ساق پا میشم که هی باید لوسیون بزنم مرطوب کنم بدنم رو. اونم تا دو سه روز بعد رفع میشه