امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگو در مورد بهداشت فردی
Heart Heart Heart Heart Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان
چند جا خوندم که دستمال کاغذی باعث عفونت یا بیماری میشه !
از طرفی دوستم میگفت که پدرش مدتی در کارخانه تولید دستمال کاغذی و...بوده و گفته که موادی که استفاده می‌ کنند اصلا بهداشتی و ..نیست !
خب به جاش چی باید استفاده کنیم؟ شما میدونید؟
پاسخ
دقیقا همینطوره شیدا جون.من هر دفعه استفاده کردم خارش و عفونت گرفتم.البته همون دستمال رو مامانم و خواهرم استفاده میکنن مشکلی ندارن.به حساس بودن بدن هم بستگی داره
من مدام لباس زیرمو عوض میکنم Dodgy
  • شیدا
پاسخ
نظر پزشک زنان من این بود که حتما برای گرفتن نم بعد از wc و حتی حمام از دستمال کاغذی استفاده بشه ولی خیلی تماس محکم با پوست پیدا نکنه ...
میگفت بعدش هرروز از شلوار استفاده نکنید و دامن پوشیدن توی خونه و در صورت امکان بیرون از خونه را جدی بگیرید..
من باشلوار جین بودم هرروز میگفت جین کشی بدترین چیز و باعث رشد قارچ و ایجاد عفونته.. حتی میگفت وقتی ایستاده هستید تو خونه، مثلا میدونی یکساعت تو آشپزخونه کار داری، لباس زیر هم زیردامن نپوشید بیچاره یکم هوا بخوره...
بعدا این حرفو تو پیج یک خانم آلمانی هم دیدم میگفت آلمانی ها بعد از حمام گاهی میان تو بالکن که به پوستشون هوا و آفتاب بخوره!!! چیزی که تو فرهنگ ما غیییررممکننننه....
  • Rose، youtab، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ
شیدا جان مادرم میگه پارچه نخی بخر تیکه تیکه کن و قشنگ بشور خشک کن و هر دفعه یکی یکی استفاده کن و بعدش بشور بزار آفتاب بعدی استفاده کن ک خب سخته !!!

من چون با پدرشوهرم اینا زندگی میکنم کلا با اون پوشش رویایی ک دوس داشتم خونه خودم باشم فاصله دارم شلوار و لباس زیر هر دقیقه از شب و روز پامه متاسفانه
  • Donya، شیدا
پاسخ
عاطفه جان منم چون با مامانم زندگی میکنیم اولا، دوما سیستم گرمایش خونه داک اسپیلته و هزینه برق مون بالای دو و نیمه همیشه.. نمیتونم به قول شما با تیپ مطلوب بچرخم.. ولی خب بنظرم یه وقتهایی هم هست که مزاحمتی نیست میشه گوشه ذهن داشت و اجراش کرد..
مثلا من خودم مشتاقم بدونم کیا شبا لباس خواب پیراهنی می پوشن؟! من که از ترس چاییدن پهلوم همیشه تاپ شلوار میپوشم یعنی شلواره باید باشه.. Big Grin
پاسخ
دنیا من شبا هم جدیدا از فرط خستگی با همون لباس روزانم میخوابم شوهرم دادش درومده
عهد خواهر برادری بستیم خخ
  • Donya
پاسخ
دنیا من میپوشم  Tongue
... 
عاطفه یه شلوار بذار دم دست جون فکر کنم واحدتون جداست دیگه
یکی در زد بپوش درو باز کن
اون دستمالو م ش منم همیشه میگه اما میگه استفاده کنین بریزین دور
اما بازم من تنبلیم میاد همیشه خخخ
اما دستمال کاغذی رو حالتی که اب گرفته بشه میزنم و نمیکشم خیلی
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، نسیمه جااان
پاسخ
دنیا منم قبا پسرم موقع خواب تیپ میزدم خخخ ولی الان پیراهن حریر نمیتونم بپوشم چون نمیشه باهاش شیر داد سخته. آنا من با شلوار یا شلوارک آنقدر سخته. حس میکنم کش شلوار بدنم تا صبح خورده.

عاطفه خوب وقتی تو اتاق خودتون هستی هر چی دوست داری بپوش. کلی تو روحیه ات تاثیر داره

بچه ها ی سوالی. چند روز پیش دیدم صحبت ژل شستشو وا ژن شد. برای چی استفاده میشه؟ من تا حالا اصلا استفاده نکردم و نمیدونم چیه. میدونم سوالم خیلی دیگه پایه ای اما ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه خخخخ
  • Donya
پاسخ
شیطون جان منم استفاده نکردم والا
یوتاب واقعا میپوشی؟ من کلا قبل دخترم نمیپوشیدم
میپوشیدم ولی ی ساعت بعدش میرفتم عوض میکردم حس میکنم الان ک من لباس خواب پوشیدم زلزله میاد و من باید لخت بپرم تو حیاط خخخخخخ
الانم ک کلا رابطمون شبا خیلیییی کم شده
طفلی همسرم همش میگه لباس خواب جدید برو بخر دیگه

الان لباسای خوب چقدر شده قیمتش؟ فضایی‌ها نه؟
وای من آنقدر ازین لباس خوابای ساتن ک دوبنده با شلوارک خوشم میاد

شیطون جون امشب ک نمیشه چون باید برم حموم فرداشب تیپ میزنم

شما واسه موهای بدنتان بعد بچه داری چیکار میکنید؟ شیو؟
وای من قبلن میرفتم اپیلاسیون بعد بارداری کلا هپلی شدم شیو میکنن حس میکنم بدنم تیره شده
راه حلی هست؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان