![]() |
خريد خانه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: خريد خانه (/showthread.php?tid=538) |
RE: خريد خانه - (کژال) - ۱۴۰۱/۷/۴ ندا به نظر من بخرید ادم هیچ وقت از خرید ملک پشیمون نمیشه RE: خريد خانه - فلامینگو - ۱۴۰۱/۷/۴ بچه ها نمیخوام نگرانتون کنم ... ولی با نونا موافقم ... در صورتی ملک بخرین که مقدار خوبی ارز خارجی و طلا داشته باشین ... یا اگه میخواین خونه بخرین یکم ارزونتر بخرین و بقیه پول رو تبدیل به طلا و ارز کنین ... این رو به خانواده خودم هم چند ساله میگم .... همیشه برای بدترین شرایط خودتون رو آماده کنین ... مخصوصا اگه بچه یا سالمند دارین ... وگرنه خودم بیشتر سرمایه مالیم، خونه تو ایرانه ... چون شراکتی هست نمیتونم بفروشمش و پذیرفتم که تو شرایط بحرانی احتمالا از دستش میدم ... امیدوارم من اشتباه کنم و شرایط برخلاف پیش بینیم بشه .... نسیمه گرفتن وام خیلی خوبه ... یه کارمند بانک یه بار بهم گفت ... هیچوقت به وام نه نگین ... RE: خريد خانه - رخشید - ۱۴۰۱/۷/۶ آخه الان ارز هم در بالاترین حد خودشه اگر تغییر و تحولی رخ بده قاعدتا باید بیاد پایین من که هرچی فکر میکنم به نتیجه نمی رسم پول نقد واقعا باید چکار کرد منظورم پول های خردی که به خرید ملک نمیرسه ملک هم بنظرم چون سریع تبدیل نمیشه در شرایط فورس ماژور در نتیجه سرمایه گذاری مطمئنی در شرایط ا ن ق ل ا ب ی نیست از طرفی ارز و طلا نگهداریشونم یه معظلاتی داره ... بچه ها بیاین همفکری کنیم RE: خريد خانه - nona - ۱۴۰۱/۷/۶ نگهداری سرمایه یعنی بچه ها هرچی که دارید نگه دارید وقت فروش و معاوضه نیست میخواد ملک باشه طلا باشه دلار یا ریال مملکت کلا اوضاعش خوب نیست بهتر هم نخواهد شد سال پیش بهتون گفتم به سرمایه گذاری اطراف تهران فکر کنید اگر اوضاع بهتر نشد و رو به بدتر شدن رفت چه اقتصادی چه اجتماعی اگر شرایطشو دارید مهاجرت کنید. اگر هم ندارید و یا دارایی زیادی ندارید همون داراییهاتونو حفظ کنید و روی شغل های کم هزینه و خدماتی فکر کنید. ناامنی داخلی باشه هرج و مرج پیش بیاد خود اینا از دیوار خونه ها بالا میان و میندازن گردن مردم بدبخت به تامین امنیت خودتون و داراییتون بیشتر فکر کنید. ندا اگه تهرانه بخر اجاره میدید فلامینگو کامل درست میگه منظورمو بهتر رسوند شرایط جنگ خارجی باشه خیلی با جنگ داخلی فرق میکنه ن خلاصه این وسط طلا دلار ریال ملک از هرچیزی داشته باشید اما کل تمرکزتون رو رو ملک نذارید اگر سرمایه زیاد دارید به کشورهای دیگه برای گرفتن اقامت فکر کنید RE: خريد خانه - Celin - ۱۴۰۱/۷/۶ خوشحالی خونه خریدن که برای من چند ماه بیشتر دوام نداشت الان میگم کاش خونه نخریده بودم هیچ پول نقدی نمونده هرچی بود شد یه خونه و ماشین همه طلاها و دلارا رو فروختیم RE: خريد خانه - (کژال) - ۱۴۰۱/۷/۶ سلین جان اینجوری نگو. برای کسایی که قصد مهاجرت ندارن خونه خریدن یه قدم خیلی خیلی بزرگه و خداروشکر که شما این قدمو برداشتید. تحلیل بچه ها از شرایط ا ن ق ل ا ب درسته. ولی با این همه مغز پوسیده و آدم احمق که تو این کشور هستن من فکر نکنم تا ده سال دیگه هم این اتفاق بیفته. این خراب شده چهار تا روشنفکر نداره که مفهوم آ ز ا دی رو تو سر بعضی ها بکنه خوب تصمیم خودمونم بگم. ما یه مقدار پول نقد دستمون اومده بود که اول میخواستیم باهاش برای خونه جدید وسیله بخریم. ولی با بچه کوچیک و فشار کاری واقعا فرصت خرید یهویی نداریم. دلار خریدیم و حالا با پولای کوچیکی که دستمون میاد وسایل رو میخریم. راستی با وجود ش ل و غ ی هایی که قطعا ازین به بعد فاصلش هی کمتر و کمتر میشه نمیدونم صندوق امانات چه قدر امنه. ولی ما چون صندوق اماناتمون خالی شده برای خرید خونه اونجا میزاریم دیگه RE: خريد خانه - nona - ۱۴۰۱/۷/۶ سلین جون شما یه خونه برای زندگیت خریدی نمیخریدی با این اوضاع تورمی سال به سال از خریدش دورتر میشدی عزیزم دیگه وقتی داریم اینجا زندگی میکنیم نمیشه که خونه هم نخرید RE: خريد خانه - Celin - ۱۴۰۱/۷/۶ کژال جان به خدا دیگه موندم باید چه کار کنم همین متراژ خونه رو دوسال پیش دقیقا نصف قیمت امسال میخواستم بخرم کرونا شد فروشنده منصرف شد منم باردار بودم بی خیال شدیم یه بار اینجوری عقب افتادیم پسرم ۴ ماهش بود دزد امد خونه کلی طلا و یورو برد فکر کن اینا قرار بود شنبه که همسرم میره سر کار ببره بزاره صندوق ۴ شنبه شب دزد زد یه بارم اینجوری عقب افتادیم تو دوسال طلا و سهام خرید فروش کردیم یه بخشی جبران شد تا تونستیم خونه دوسال پیش رو به دو برابر قیمت بخریم الان همش میگم من با یه بچه کوچیک تو این اوضاع داغون چه کنم از اون ور هم بابام ناراحته میگه من چقدر گفتم نمونید اینجا برید حتی تو بارداریم هم گفت وضع مملکت رو هواست هرچی داری بفروش منم کمک میکنیم برید نذار بچه ات آینده اش نا معلوم باشه اما اون موقع نمیفهمیدم!!! RE: خريد خانه - nona - ۱۴۰۱/۷/۶ سلین اگر شرایطشو دارید که عالیه واقعا پدرتون درست گفتن اگر قصدشو و امکانشو دارید روش فکر کن. اگر اکی شد حتی به قیمت فروش خونه زندگی اینجا میرزه کاملا مناسفانه ما هم داریم کارامونو میکنیم علیرغم میل باطنیم RE: خريد خانه - (کژال) - ۱۴۰۱/۷/۶ سلین جان مهاجرت کلا بحثش جداس و به نظرم با خونه خریدن منافاتی نداره. الان خونه پول نقده. یه کوچولو پایین تر قیمت بدید یک روزه فروش میره. اتفاقا خوبه که همه پولاتون یه کاسه شده. ما چون اصصصصصصلا به مهاجرت فکر نمیکنیم همه برنامه هامون برای زندگی کردن اینجاس. کلا به نظرم زندگی انقد ارزش نداره که آدم سختی مهاجرتو به خاطرش تحمل کنه? |