امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
بچه ها ما دوتا خونه براي سرمايه گذاري داشتيم يه مقدار هم خودمون پس انداز كرديم و الان قصد خريد خونه اي رو داريم كه توش ساكن بشيم
الان موضوعي كه پيش اومده لوكيشن خونه ست
توي لوكيشن هايي كه دنبال خونه ميگرديم ،متراژي كه ميشه خريد ١٠٠ متر هست.كه بيشترشون كليد نخورده هم نيستن!
ولي توي لوكيشن يه كم پايين تر (هروي-پاسداران) ميشه مورد هاي بزرگ تر حتي من ١١٧ متري هم كه ٣ خوابه بود و كليد نخورده بعضياشون دو پاركينگه بودن كه حسن خيلي بزرگيه هم ميشه پيدا كرد
شما جاي من بوديد چكار ميكرديد؟!
لوكيشن خوب؟ يا خونه ي بزرگ؟

بدبختي عجله هم داريم
چون يكي از خونه ها فروش رفته و اون يكي هم در يك قدميه قرارداده و ما بخاطر شرايط مزخرف كشور نميتونيم صبر كنيم تا موقعيت شكار توي اون لوكيشني كه مد نظرمون هست پيدا كنيم يا بايد مثلا به ١٠٠ متري و ٦ -٧ ساله همون منطقه اي كه دوست داريم رضايت بديم يا همون هروي يا مثلا سوهانك دنبال جا باشيم
ميترسم هر كدوم رو انتخاب كنيم بعدش پشيمون بشيم
شوهرمم بخاطر فشار اين قضيه اعصابش ضعيف شده
خلاصه كه دچار دو راهيه بدي شديم
كه ميترسيم انتخاب هر كدوم باعث پشيمونيمون بشه
شما چي فكر ميكنيد؟!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
سلام
لیانه جون من که خودم لوکیشن خوب رو ترجیح میدم به خونه بزرگ با محل پایین تر ولی بستگی داره این تفاوت متراژها و محل‌ه.مثلا شاید بتونم متراژو بزرگ کنم به ازای حالا یکی دو محله پایین تر آره ممکنه انتخابم متراژ بالائه باشه ولی اگر قرار باشه خیلیی متفاوت باشه از نظر محله و منطقه، نه. ولی خب شما لوکیشن این خونه‌های متراژ بالاتر که گفتی مخصوصا پاسداران خب خودشون بالا حساب میشن (نسبت به هروی البته مطمئن نیستم خیلی) یعنی متراژ بالای محله پایین حساب نمیشن حالا نمیدونم در مقایسه با چه محله ای میگی و کجای پاسدارانو منظورته چون پاسداران هرچی به سمت بالاتر باشه بهتره اون پایین تراش مثل همون هرویه.
  • liyane
پاسخ
لیانه جون حدود هروی که خودش محلیت بسیار خوبی داره. مرکز خرید و سینما و همه چی هست و حسابی آباده. شک نکن یک خونه با امکانات خوب مثل پارکینگ، انباری و آسانسور بگیر که ایشالله دست و بالتون باز شد خیلی راحت بتونی بفروشیش، خودتون هم راحت توش زندگی کنید.
در ضمن خونه نوساز کلید نخورده واقعا یه چیز دیگه است.
ایشالله زودی کارها روبراه بشه، بخرید.
  • liyane
پاسخ
خونه فقط کلید نخورده ! این در هر شرایطی اولویت منه، حتی وقتی داشتیم اجاره میکردیم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • liyane
پاسخ
من فکر می کنم زیاد فرقی بین پاسداران با چند متر بالا و پایین ترش نباشه... فقط قبل از خرید خونه چند تا نکته برای خود من خیلی مهمه
اینکه سرسبز باشه بتونم پسرم رو ببرم بیرون...
مهد و امکانات مناسب خوب دور و برش باشه...
نزدیکککککککک محل کارمون باشه (فووق العاده روی کیفیت زندگی موثره)
برای من اینکه خونه بزرگتر باشه و امکاناتش بهتر باشه مهمتر از اینه که کلید نخورده باشه... اگر خیلی بحث انرژی برام مهم باشه، یه پاکسازی می کنم، اگه بحث تمیزی و پاکی خونه مطرح باشه یه دور رنگش می کنم، کابینتاش رو به سلیقه عوض می کنم (حداقل درهاش رو)، سرامیکاش رو عوض می کنم، میدم قشنگ بشورنش وو.... در کل برام زیاد فرقی نداره، ولی وضعیت خونه و سرپا بودنش برام مهمتره... همسایه هاش، اینکه چند درصد مستاجرن چند درصد صاحب خونه باز برام مهمه... نقشه ی خونه برام مهمه که مثلا آشپزخونه دلباز و نورگیر باشه و به بیشتر قسمت های خونه مسلط باشه نه اینکه به اسم مطبخ زن رو زندانی کنه گوشه ی آشپزخونه... اینکه دیوارها خوب باشن و آرامش داشته باشیم چه بقیه از دست ما چه ما از دست بقیه...
کلا زیاد متراژ کمتر و بالاتر بودن محل برام ملاک نیست، برام مهمه که آرامش داشته باشیم... محل هم خوب باشه اکی هست... (نه همیشه ولی مثلا) ممکنه توی محله بالاتر، همسایه نانجیب گیر آدم بیفته که آدم زیر قیمت بفروشه بره... برای همین من فقط به اسم محله اکتفا نمی کنم که اینجا بالاتر یا پایین تره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane
پاسخ
لیانه جون من تو موقعیت مشابه به تو هستم
اگر تفاوت خیلی زیادی بین دوتا منطقه نیست خوب خونه بزرگتر بهتره
مثلا این منطقه ما بین دوتا خیابونش متری ۱۵ تومن متفاوته ولی در واقع بخاطر اسمه از لحاظ محلیت مشابه هم هستن منطقه ارزونتره دنج تر و خلوت تر هم هست
خونه نوساز که ما دیدیم اکثرا سندش حاضر نیست از لحاظ قانونی نمیدونم میشه بدون اگر و اما اوکیش کرد یا نه
اونجوری که پرسیدم میگن ۱۰ درصد برای سند، تو این ارقام ده درصد خیلی کمه
تو این یک ماه نزدیک ۳۰۰،۴۰۰ میلیون ضرر کردیم روزانه قیمت رو تغیر میدن
میتونی خونه چندسال ساخت رو کلش رو بازسازی کنی داخلش اوکی بشه
  • liyane
پاسخ
لوکیشن دلخواهتون کجاست عزیزم؟ من باشم قطعا و بدون شک خونه بزرگتر ، تو هروی یا پاسداران رو انتخاب میکنم.
این محله ها واقعا خوبن .
به نظرم فرق چندانی با لوکیشن های بالاتر ندارن
بنابراین متراژ بزرگتر اینجا ارجحیت داره
  • liyane
پاسخ
لیانه عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه و به خیریت باشه هرچی میشه...
راستش به نظر من خونه کلید نخورده مثل ماشین صفره که هنیشه در اولویته برای خرید برام
ماشین صفرو تا چند سال میتونی بی یا کم خرج برونی چون نو و صفره خونه کلید نخورده هم به نظرم عااالی تر از خونه حتی 5سالس
فکر میکنم یادمه شما خودت سمت نیاوران اینا بودی مطمئن نیستم اما من خودم به شخصه سمت پاسدارانو بیشتر دوست دارم چون حس میکنم اروم تر از منطقه یکه مخصوصا بعضی کوچه هاش خیلی دنج هستن
البته شما به نظرم اول اخر به دلت نگاه کن
اما منم بامتراژبالاتر و کلید نخورده و پاسداران خیلی موافقم قشنگم
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۰:۱۷ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام
لیانه جون من که خودم لوکیشن خوب رو ترجیح میدم به خونه بزرگ با محل پایین تر ولی بستگی داره این تفاوت متراژها و محل‌ه.مثلا شاید بتونم متراژو بزرگ کنم به ازای حالا یکی دو محله پایین تر آره ممکنه انتخابم متراژ بالائه باشه ولی اگر قرار باشه خیلیی متفاوت باشه از نظر محله و منطقه، نه. ولی خب شما لوکیشن این خونه‌های متراژ بالاتر که گفتی مخصوصا پاسداران خب خودشون بالا حساب میشن (نسبت به هروی البته مطمئن نیستم خیلی) یعنی متراژ بالای محله پایین حساب نمیشن حالا نمیدونم در مقایسه با چه محله ای میگی و کجای پاسدارانو منظورته  چون پاسداران هرچی به سمت بالاتر باشه بهتره اون پایین تراش مثل همون هرویه.
صنوبر جان ممنون از نظرت
عزيزم پاسداران سمت سه راه ضرابخونه يا مثلا سمت حسينيه ارشاد كليد نخورده و متراژ بالاي ١١٠ متر ميشه پيدا كرد
محله هاي مد نظر ما به ترتيب اولويت
١- نياوران
٢- فرمانيه
٣-آجودانيه
٤-اقدسيه
٥-ازگل

همسرم خيلي موافق هروي و پاسداران نيست علي رغم اينكه نزديك محل كار هر دوتامون هست ولي من هم خدا رو ميخوام هم خرما
وسايلامون زياده خونه ي متراژ بالا واقعا با يه بچه كوچيك برام بهتره
ولي از طرفي منطقه هم مهمه باتوجه به مهدكودك يا مدرسه هاي بهتر توي منطقه هاي بهتر

(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۰:۲۳ صبح)Donya نوشته است: لیانه جون حدود هروی که خودش محلیت بسیار خوبی داره. مرکز خرید و سینما و همه چی هست و حسابی آباده. شک نکن یک خونه با امکانات خوب مثل پارکینگ، انباری و آسانسور بگیر که ایشالله دست و بالتون باز شد خیلی راحت بتونی بفروشیش، خودتون هم راحت توش زندگی کنید.
در ضمن خونه نوساز کلید نخورده واقعا یه چیز دیگه است.
ایشالله زودی کارها روبراه بشه، بخرید.

دنيا جان ممنون از نظرت
راستش درست ميگي سمت هروي و پاسداران دسترسي هاي خوبي به مركز خريدها دارن اينم يه نكته ست واقعا

(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۰:۲۶ صبح)Almam نوشته است: خونه فقط کلید نخورده ! این در هر شرایطی اولویت منه، حتی وقتی داشتیم اجاره میکردیم

دقيقا باهات موافقم
حتي دوست دارم كابينت و شيرآلات هم نداشته باشه و با سليقه ي خودم بخرم و نصب كنم

(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۰:۵۸ صبح)پری سیما نوشته است: خونه کلید نخورده قیمتش یهویی خیلی بالاتر از حد معمول میشه. من بودم خیلی رو این قضیه حساس نمیشدم.
به لحاظ رشد قیمت هم هر چی خونه تو منطقه بهتر باشه، رشد قیمتش هم بیشتره.
اما راحتی خونه بزرگتر هم قابل چشم پوشی نیست.

الان بین خونه ۱۲۰ متری هروی-پاسداران یا ۱۰۰ متری منطقه بالاتر
من باشم ۱۲۰ متری "پاسداران" رو انتخاب میکنم.

بازم خودت چون بهتر به منطقه ای که داری میگردی واقفی. بهتر میتونی تصمیم بگیری.
ولی زود بخر چون قیمتا داره میره بالا

پري سيما جان بازار تكون خورده بدم تكون خورده
هميشه منتظر اين لحظه براي زندگيم بودم كه پولمون به حدي كه لازمه برسه و با فراغ خاطر بريم دنبال خونه
ولي من واقعا بدشانسم دقيقا ١٠ روز قبل بعد از خبر گروني ها لبخندم روي لبم خشكيد و دوباره به چه كنم چه كنم افتاديم

(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۱:۱۷ صبح)Rose نوشته است: من فکر می کنم زیاد فرقی بین پاسداران با چند متر بالا و پایین ترش نباشه... فقط قبل از خرید خونه چند تا نکته برای خود من خیلی مهمه
اینکه سرسبز باشه بتونم پسرم رو ببرم بیرون...
مهد و امکانات مناسب خوب دور و برش باشه...
نزدیکککککککک محل کارمون باشه (فووق العاده روی کیفیت زندگی موثره)
برای من اینکه خونه بزرگتر باشه و امکاناتش بهتر باشه مهمتر از اینه که کلید نخورده باشه... اگر خیلی بحث انرژی برام مهم باشه، یه پاکسازی می کنم، اگه بحث تمیزی و پاکی خونه مطرح باشه یه دور رنگش می کنم، کابینتاش رو به سلیقه عوض می کنم (حداقل درهاش رو)، سرامیکاش رو عوض می کنم، میدم قشنگ بشورنش وو.... در کل برام زیاد فرقی نداره، ولی وضعیت خونه و سرپا بودنش برام مهمتره... همسایه هاش، اینکه چند درصد مستاجرن چند درصد صاحب خونه باز برام مهمه... نقشه ی خونه برام مهمه که مثلا آشپزخونه دلباز و نورگیر باشه و به بیشتر قسمت های خونه مسلط باشه نه اینکه به اسم مطبخ زن رو زندانی کنه گوشه ی آشپزخونه... اینکه دیوارها خوب باشن و آرامش داشته باشیم چه بقیه از دست ما چه ما از دست بقیه...
کلا زیاد متراژ کمتر و بالاتر بودن محل برام ملاک نیست، برام مهمه که آرامش داشته باشیم... محل هم خوب باشه اکی هست... (نه همیشه ولی مثلا) ممکنه توی محله بالاتر، همسایه نانجیب گیر آدم بیفته که آدم زیر قیمت بفروشه بره... برای همین من فقط به اسم محله اکتفا نمی کنم که اینجا بالاتر یا پایین تره...
رز جان
راستش اين سرسبزي و پارك براي منم واقعا مهمه
واسه همينم اولويتم نياوران بود به خاطر پارك فوق العاده ش.
بيشتر اولريتم توي خونه سالن بزرگ و نورگيره مخصوصا نور جنوب يا نور شرق
اره ما با بازسازي مشكلي نداريم ديروز يه بنگاه برام عكس يه ملك رو فرستاد كه بازسازي ميخواست ولي انقد ريختش زشت بود كه نزديك بود گريه م بگيره اصلا جوابشم ديگه ندادم

(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۱:۴۱ صبح)Celin نوشته است: لیانه جون من تو موقعیت مشابه به تو هستم
اگر تفاوت خیلی زیادی بین دوتا منطقه نیست خوب خونه بزرگتر بهتره
مثلا این منطقه ما بین دوتا خیابونش متری ۱۵ تومن متفاوته ولی در واقع بخاطر اسمه از لحاظ محلیت مشابه هم هستن منطقه ارزونتره دنج تر و خلوت تر هم هست
خونه نوساز که ما دیدیم اکثرا سندش حاضر نیست از لحاظ قانونی نمیدونم میشه بدون اگر و اما اوکیش کرد یا نه
اونجوری که پرسیدم میگن ۱۰ درصد برای سند،  تو این ارقام ده درصد خیلی کمه
تو این یک ماه نزدیک ۳۰۰،۴۰۰ میلیون ضرر کردیم روزانه قیمت رو تغیر میدن
میتونی خونه چندسال ساخت رو کلش رو بازسازی کنی داخلش اوکی بشه
اخ اخ سلين جان تو كاملا پس منو درك ميكني
دوباره بازار ملك راه افتاد و خريدار رو بيچاره كرد
بين دوتا لوكيشن مد نظر ما ١٠ تومن فاصله ست
اره عزيزم قانونش همون ١٠ درصد براي سنده
حالا ماهم همش ترسمون همينه كه ضرر كنيم چون يكي از خونه هامون فروش رفته و پولش دستمونه و ارزشش روز به روز داره مياد پايين تر
  • Almam، Rose، صنوبر۷۱، کتایون خانم
پاسخ
گند بزنن به این مملکت که هر کار کنی باز عقبی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان