![]() |
برنامه غذایی روزانه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58) +--- موضوع: برنامه غذایی روزانه (/showthread.php?tid=712) |
RE: برنامه غذایی روزانه - **ماهور** - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ رخشید خانم انجیر میوه هستش، مغز نیست ![]() برنامه امروز بنده: صبحانه: یک عدد موز+ ۱ ق م کره بادوم زمینی+ اسپرسو ناهار:۲ کفگیر برنج+ چند ق غ خورشت کرفس+ سالاد شیرازی شام: یک عدد سمبوسه+ دوغ آبعلی میان وعده: ۱ عدد پرتقال، یک مشت تخمه آفتابگردون، چندتا بادوم خام RE: برنامه غذایی روزانه - شیدا - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ صبحانه دو کف دست نان سنگک با دو ورق پنیر ورقه ای میان وعده یک چهارم پرتقال ناهار و شام هر کدوم یک کفگیر ماکارونی با دوتا ته دیگ سیبزمینی کوچیک و کمی ترشی لیته شاید الان یه لیوان شیر بخورم. :| RE: برنامه غذایی روزانه - youtab - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ دیروز صبحانه نیمرو عسلی 2عدد و 2برش بربری تازه ناهار 10 قاشق برنج و چند قاشق خورش بادمجون و نصف سینه مرغ شام 1برش سنگک و 30 گرم پنیر و 1گردو میان وعده ها نصف پرتقال، 1کیوی، چای و مویز، چای و خرما، قهوه و شکلات 87 درصد، 3حلقه لبو RE: برنامه غذایی روزانه - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ صبحانه نان و سرشیر پاستوریزه و عسل و چند تا گردو و یک لیوان چایی بسیار کمرنگ نهار ماکارونی با سالاد و ته دیگ نان ![]() میان وعده چند عدد انجیر و یک عدد موز شام سالاد لوبیا و سیب زمینی و کاهو با ماست شبها چون تا ۱۲ باید بیدار بمونم برای داروهام گرسنه میشم ولی نمیدونم چی بخورم ![]() اپدیت بدم : دارم سیب زرد سق میزنم ![]() RE: برنامه غذایی روزانه - **ماهور** - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ صبحانه: یک برش ۱۰×۱۰ سنگک + ۱ ق م کره بادوم زمینی+ ۱ ق م عسل+ اسپرسو ناهار: یک کفگیر عدس پلو+ ۳ ق غ ماست کم چرب شام: ۳ برش ۱۰×۱۰ سنگک + ۲ ق غ پنیر کم چرب+ ۱ گوجه کوچیک وعده قبل ورزش: ۶ عدد بادوم خام+ نصف موز میان وعده: یک پرتقال تقریبا درشت. نصف لیوان شیر و یک عدد خرما هم قبل خواب میخورم RE: برنامه غذایی روزانه - sims s - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ نسيمه و رخشيد شما خيلى كم ميخورين، با اين وضع من خجالت ميكشم برنامه غذايى روزانه ام رو بنويسم RE: برنامه غذایی روزانه - youtab - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ بنویس سیما ![]() ... دیروز صبحانه نیمرو عسلی و بربری و لیمو ترش و کلی فلفل سیاه و چای میان وعده صبح 1نارنگی ناهار 2کفگیر لوبیا پلو و 1مثلثی ته دیگ نون پیتا، 1کاسه سالاد شیرازی با نارنج و نعنا میان وعده عصر 1سیب کوچولو 1لیوان قهوه فرانسه تلخ و1عدد بیسکویت مادر شام 1برش از شنیسل پسر 4عدد سیب زمینی دستگاهی نصف پرتقال گنده ![]() RE: برنامه غذایی روزانه - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ یوتاب صبحونه هات خیلی جذابن همه جا دارم اسپم پراکنی میکنم پاک میکنمشون الما جان ![]() مخصوصا این لیموترش و نعنا و ریحون و این جور چیزا که میگی RE: برنامه غذایی روزانه - youtab - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ صنوبر عشق جونم من چون عاااشق صبحونه ام از شب بهش فکر کردم هنیشه خخخ جذااابی از خودت، توهم بیا پایه صبحونه بشو ![]() RE: برنامه غذایی روزانه - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ سیما برنامه تو بذار من از وقتی مریض شدم بعدش عمل اشتهام کم شد حالا دکترم کلی مولتی ویتامین و آهن و کلسیم نوشته قطعا رو اشتهام تاثیرگذاره صنوبر منم فعلا جون اومدم خونه مامانم صبحانه هام مختصر شده وگرنه من صبحونه رو یه وعده عالی میدونم و البته نهار ![]() |