دورهمی خانم ها
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58)
+--- موضوع: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن (/showthread.php?tid=127)

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - **ماهور** - ۱۴۰۰/۷/۱۱

آیسان به ازای هر کیلو از وزنت بین ۱ تا ۱.۵ گرم پروتئین لازمه. ۲ گرم به ازای هرکیلو مخصوص بدنسازای حرفه ایه که هر روز وزنه میزنن.
من پروتئینمو وزن و محاسبه نمیکنم ولی حواسم هست تو هر وعدم پروتئین باشه. البته یه وقتام از دستم درمیره

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Sufii - ۱۴۰۰/۷/۱۱

آیسان جان من قبلا با کرفس کالری شماری میکردم و میزان پروتیین رو میزد من فقط زمانی پر میکردم که مرغ یا ماهی یا جوجه یا گوشت تیکه ای و ماهیچه یا نهایت سینه مرغ اب پز تو غذام بود... و دال عدس هم متوجه شدم پروتیینش بالاست...تخم مرغ هم اگه روزایی میخوردم عالی میشد دیگه...بقیه غذاهای ایرانی متاسفانه بیشتر چربی و کربوهیدراتن و پروتیین مورد نظرو تامین نمیکنن...

بچه ها منم کالری شماری نمیکنم دیگه ولی سعیم بر خوردن سالمتر و همینطور کمتر خوردنه...من قبلا صبحونه زیاد میخوردم ولی الان سعی میکنم بیشتر از دو کف دست نون نخورم...شبا هم زودتر و سبکتر و اگه گشنه نباشم اصلا نمیخورم...

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Mari90 - ۱۴۰۰/۷/۱۱

بچه ها شما چطور جلوی نون تازززه و پنیر مقاومت میکنید !!
رفتم نون خریدم یه عالمه با پنیر خوردم هرچند که صبحانه میخواستم اوتمیل بخورم!

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۷/۱۱

منم در برابر نون تازه و همچنین شیرینی خامه ای هیچ مقاومتی ندارم و تا تموم نشه از پای نمی‌نشینم!!!!

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیم64 - ۱۴۰۰/۷/۱۱

بچه ها من اصلا اراده ندارم کمتر بخورم!!!!!!!
نمیدونم چیکار کنم Huh
هرروز میگم از فردا کمتر میخورم اما نمیتونم Sad

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - *كيانا* - ۱۴۰۰/۷/۱۱

به نظر من بدون استفاده از پروتیین بار یا پودر پروتیینی 1.5 برابر وزن بدنی که میگن نمیشه پروتیین رو پر کرد.. مگه هم صبح تخم مرغ بخوری.. هم ظهر و شب مرغ !!!

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Sufii - ۱۴۰۰/۷/۱۱

کیانا جان دقیقا باید سینه مرغ رو بهر نحوی شده بخوری یا جوجه یا اب پز تا تو زرشک پلو...کم هم نباشه قشنگ نصف سینه یک مرغ حداقل...

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Mari90 - ۱۴۰۰/۷/۱۱

(۱۴۰۰/۷/۱۱، ۱۰:۰۷ صبح)*كيانا* نوشته است: به نظر من بدون استفاده از پروتیین بار یا پودر پروتیینی 1.5 برابر وزن بدنی که میگن نمیشه پروتیین رو پر کرد.. مگه هم صبح تخم مرغ بخوری.. هم ظهر و شب مرغ !!!

دقیقا همینطوره
من یه مدت بررسی کردم دیدم حتی با خوردن فیله مرغ و تخم مرغ هم به اون اندازه مطلوب نمیرسم
مگر تو یه روز چقدر میشه سینه مرغ خورد؟!

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۰/۷/۱۱

آره بچه ها دقیقا هر روز باید مرغ یا ماهی با تخم مرغ خورد تا پروتئین تامین بشه اونم زیاد البته حبوبات هم مثل عدس پروتئینش زیاده چیزهای دیگه هم مثل کره بادام زمینی هم پروتئینش زیاده ولی هیچی مثل همون گوشت ومرغ نمیشه

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - *كيانا* - ۱۴۰۰/۷/۱۱

بچه ها من هنوز نتونستم با ورزش تو خونه کنار بیام Confused  حالا باشگاه هر جور بود خودمو میکشوندم میرفتما.. Confused