دورهمی خانم ها
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان (/showthread.php?tid=194)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۶

دخترا صرفا جهت اطلاع بچه ها بعد دوسالگی یه افت غذایی دارن یه مدت کوتاه بد غذا میشن
بعد از شیر گرفتن بیشترشون از لحاظ حسی بهم میریزن مخصوصا حس عمقی
به نظرم غذا خوردن هم ژنتیکی و ارثیه پسرم دقیقا مثه من و باباشه
فقط من تو مریضی اشتهام زیاد میشه!!پسرم تا حالا دوبار مریض شده کم غذا شده این قسمتش به خودم نرفته

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۶

سلين دوست من ميگفت بچه ها بعد دوسالگي تازه غذاخور ميشن ، تا قبل دوسالگي دوست ندارن چيزي بخورن!
خدا رحم كنه

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۶

لیانه جان یه تایم کوتاه بخاطر جهش رشدیشون بد غذا و بداخلاق میشن دوباره برمیگردن وگرنه حجم غذاشون بیشتر میشه
گفتم که نردیک دوسالگی مثل من بهم نریزید و استرس بگیرید
بعد دوسالگی خوبیش اینه خودشون تشخیص میدن و میتونن بیان کنن چی دوست دارن
یادته گفتم پسرم گوشت تیکه ای رو تف میکنه؟ خودش گفت پلو گوشت میخوام اگر به خودم بود شاید حالا حالاها براش درست نمیکردم

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۶

لیانه خدا حفظش کنه ایشالله.
من چند بار امتحان کردم شیر علاقه نداره کماکان. اولش به هوای دوغ میخوره میبینه دوغ نیست بیخیال میشه.

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۶

ترگل از الان به بعد شير ارزش خاصي نداره
همون ماست و دوغ بده ، بستني بده يا هرچي دوست داره

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۶

ترگل جان کلا بعد یک سال میشه بجای شیر ، ماست پنیر دوغ کشک بی نمک داد هیچ فرقی ندارن از نظر غذایی تو اون جدوله که هست هرکدومو دوست داره بده

سلین تازه قراره بد غذاترم بشن ؟Smile Smile

ترگل جان پسر منم خیلی دیر با شیر ارتباط گرفت تقریبا تا ۲۶ ماهگی خالی نمیخورد فقط شیرموز و میلک شیک و ...‌الان خودش میره از یخچال میاره میخورد فقط هم سرد دوست داره

نونا  جان فکر کنم بد نوشتم Big Grin یه دوره تقریبا یک ماه اینجوری میشن بعد اوکی میشن من چون اطلاع نداشتم خیلی ناراحت و نگران شدم کلی غصه خوردم

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۶

نه سلین جون خوب نوشتی متوجهم شدم‌نوشتی دورش کوتاهه موضوع اینه دختر من علاقه خاصی به ککککشششششششش دادن این دوره های کوتاه داره Smile

نونا جان دخترمون از الان به فکر اندامشه بده؟؟؟ Big Grin

دیگه زیادی به فکر اندامشه سلین جون فقط عاشق سالاده با اب نارنج، ابلیمو، آبغوره فراوون حالا همینا رو قاطی غذا بدی تفکیک میکنه Smile
ماشالا بهش سلین راست میگه دکتر دیگه گیر میدی بهش Smile