![]() |
خريد خانه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: خريد خانه (/showthread.php?tid=538) |
RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱۰ یوتاب چون همسر سحر خونه به اسمشه فکر کنم اون وام با قسط ۸ و خورده ای بهش تعلق نگیره:\ RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۴/۱۰ من که تهران زندگی نکردم هیچوقت ولی با این چیزایی که بچه ها میگن،ترجیحم اینه توی خونه ی خودم بشینم حتی اگه ۵۰ متر باشه ولی کارم رو از دست ندم. RE: خريد خانه - Rose - ۱۴۰۲/۴/۱۰ یوتاب یه وام مسکن که دردی دوا نمی کنه... آدم باید بانک ها و شرایط دیگه رو هم چک کنه... یا حتی مثلا از اطرافیان اگه کسی هست، مثلا طلا بگیری و طلا بدی... سکه بگیری و بعد یه مدت که قرار میذاری سکه بدی... یا مثلا شریکی بخری و به نام بزنی... حالا 50 متری هم باشه به نظرم همینکه آدم مستاجر نباشه خوبه و خب نزدیکی به محل کار خیلیییی به نظر من مهمه... راستی بچه ها ما سال 96 به مدت یه سال، 40 تومن خوابوندیم توی مسکن، بعد از یه سال 13 تومن رو نگهداشتیم و بقیه رو در آوردیم... الان 5 ساله اون 13 تومن توی بانک مسکنه... می دونید شرایط ما چجور میشه؟ چقدر وام بهمون میدن؟ احساس خیلی بدی دارم... اونموقع 40 تومن پول 25-30 تا سکه بود الان پول یه نیم سکه شده... RE: خريد خانه - سحری.... - ۱۴۰۲/۴/۱۰ بچه ها واقعا سخته تصمیم گیری رز حکیمیه هم خیلی گرونه الان که وام رو کردن 960 ولی قسطش ماهی 19 تومنه فک کنم فوقش پول ما بشه 6 تومن بازم پیدا نمیکنیم تو حکیمیه یوتاب پردیس عملا هیچی نداره باز کرج خیلی بالاتر از اونجاست ولی خوب پردیس پول دستمون میمونه و تا تهران نیم ساعت راهه نمیدونم والا یه معجزه بشه فقط من گفتم کرج بخریم بدیم اجاره الان کرج هم نرخ تهران شده اجاره هاش RE: خريد خانه - ستیلیته - ۱۴۰۲/۴/۱۰ سحری واقعاَ کار نکردن هم سخته ها، بعد فکر کن به این زودی هم بچهدار نشی خدای نکرده، اون وقت خارج از تهران واقعاَ حوصلهت سر میره. کرج هم به خاطر کار همسرت واقعاَ کیفیت زندگیتون رو مایل به صفر میکنه. به نظرم فعلا همین جا که هستید بشینید، اگر اجارهتون خیلی بالا رفت برین تو خونهی ۵۰ متری خودتون جای بدتر، و بعد خرد خرد پسانداز کنید (سکه) و هر وقت به مبلغ خوبی رسید خونه رو تبدیل به احسن کنید. چون سرمایهتون نقدی نیست ضرر خاصی هم نخواهید کرد دیگه. موعد قرارداد خونهی الانتون کِی هست؟ همین تابستون یا سال بعد؟ وسایلت رو هم همونطور که مهتا گفت اگر جا نشد بفروشید یا بذارید انباری کسی واسه خونهی بعدی. به نظرم خونهی ۵۰ متری وقتی هر دو صبح تا عصر سر کار هستید خیلی بد نیست. RE: خريد خانه - سحری.... - ۱۴۰۲/۴/۱۰ ببین ستی محلشو من دوست ندارم نه تا ارذیبهشت سال دیگه هستیم اینجا محله خوب نباشه رو خیلی چیزا اثر میذاره RE: خريد خانه - ستیلیته - ۱۴۰۲/۴/۱۰ خب موقته دیگه، بهتر از اینه که هم خودت بیکار بشی هم رفت و آمد شوهرت خیلی سخت و زمانبر بشه، هم حالا ماشینت مدل پایینتر بشه یا شاید هم مجبور شی یه مدت بیماشین باشی اگر خونه گرونتر بخرین حومهی شهر. ببین ما هم الان جای خیلی خوبی مستأجر هستیم، ولی اگر خونهی کوچیک جای بد داشتم و اجارهی اینجا برام خیلی زیاد میشد من ترجیح میدادم یه مدت برم خونهی کوچیک خودم تو محلهی بد تا به مرور با کار کردن خودم و همسرم پیشرفت کنیم. یعنی به نظرم تصمیم منطقی اینه. چون موقتیه و با کمی تلاش شاید بعد از مثلاَ ۱ یا ۲ سال بتونم تو همین تهران جای متوسطتری بخرم تا این که مجبور باشم از تهران برم بیرون. راستی سمت مجیدیه رو هم بگرد اگر نگشتی. شاید بتونید خونهی ۵۰ تا ۷۰ متری ۲۰ سال ساخت اونجا بخرید. RE: خريد خانه - Rose - ۱۴۰۲/۴/۱۰ (۱۴۰۲/۴/۱۰، ۱۲:۴۳ عصر)سحری.... نوشته است: بچه ها واقعا سخته تصمیم گیری رز حکیمیه هم خیلی گرونه الان که وام رو کردن 960 ولی قسطش ماهی 19 تومنه فک کنم فوقش پول ما بشه 6 تومن بازم پیدا نمیکنیم تو حکیمیه یوتاب پردیس عملا هیچی نداره باز کرج خیلی بالاتر از اونجاست ولی خوب پردیس پول دستمون میمونه و تا تهران نیم ساعت راهه نمیدونم والا یه معجزه بشه فقط من گفتم کرج بخریم بدیم اجاره الان کرج هم نرخ تهران شده اجاره هاشنفری 960؟ چرا قسطش اینقدر زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ابرفرضضضضضض... طلا یا دلار نداری؟ خانواده ها نمی تونن قرض بدن (گرم طلا یا دلار مثلا و بعدا همون رو پسشون بدید؟) نزدیک باشید ماشین ایرانی معمولی هم خوبه چون زیاد توی ماشین نمی مونید... هی نمی خواد سربالایی و سرپایینی برید که برای راحت تر شدن مسیر نیاز به ماشین اتومات باشه ووو... ما یه مدت خونه مون شرق بود و محل کار شمال تهران... یعنی همسر زانوش به فنا رفت با ماشین که سمند بود... ولی الان مدتهاست که خونه و محل کارمون نزدیک شده، هم ماشین سرحالتره هم مدت بیشتری پیش همیم هم ما درد نمی کشیم ![]() شاید ارتقا خونه ای که توی تهران نو دارید یا خرید یه خونه ی مستاجری دیگه برای سرمایه گذاری هم بد نباشه، که دوتا خونه داشته باشید و یه مدت هم مستاجری برید همون حکیمیه بشینید که با جو آشنا بشید که ببینید اصلا به فازتون می خوره یا نه و بعدا که بازار از رکود در اومد بفروشید و یه خونه ی بهتر بخرید؟ RE: خريد خانه - youtab - ۱۴۰۲/۴/۱۰ اره شیدا راست میگی وام رو فقط سحر میتونه بگیره ... درسته رزی اما انقدرررررر گرون شده الان خونه ما که توش مستاجریم، جنت اباد شمالیه، 78 متر دوخواب، 25ساله، طبقه سوم بدون آسانسور، خونه و مشاعااااات افتضاح، سقف پارکینگ هربار روی ماشین یکی چکه کرده، سنگ نما در حال ریزشه جون هیشکی بهش نمیرسه کوچه تنگ و محله پرررر سروصدا 7تومن شده، واحد بالاییامون هردو گذاشتن برای فروش 7 میلیار خیلییییه هااااااا مثلا سحری اینم که رز گفت خوبه ها امسال بخرید تا موعد احارتون رسید جایی که پیشرفت داره مثلا پرند میتونین با 2، نهایت 2200 3خواب بگیرید خیلی در حال رشده ما 1ونیم سال پیش فروختیم 700 الان شده 2200 صرفا فقط برای سرمایه گذاری رهنمشم 200 تا 250 هست میتونین باهاش سکه اینا بگیرین کنار بذارین تا سال دیگه اردیبهشت قطعا سود خواهید کرد خود پردیسم خوبه بخرید و سرمایه گذاری کنید و رهنش توی برجای فاز 11 حدوو 300 تا 400 تومنه به نظرم این راه بدی نباشه اما اینهمه دوری محل کار با خونه به مرور ادمو خیلی اذیت میکنه سحری RE: خريد خانه - سحری.... - ۱۴۰۲/۴/۱۰ والا فعلا که کمکی نداریم رز خودمون باید یه کاری بکنیم 200 تومن فقط طلا دارم به جز سرویسم حالا شب حرف بزنیم با شوهرم ببینیم چیکار میشه کرد |