![]() |
خريد خانه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: خريد خانه (/showthread.php?tid=538) |
RE: خريد خانه - youtab - ۱۴۰۲/۴/۱۰ پیور لاو من خودم مثلا اگه قرار باشه برم الان میرم که بچم کوچیکه تا سن مدرسش به نظرم تا سن 6 سالگی اطراف تهران باشی درسته بازم قطعا یه فرقایی داره اما اگر مجبور باشی خوبه RE: خريد خانه - miss shin - ۱۴۰۲/۴/۱۰ پیور لاو من ترجیح میدم تو منطقه خوب باشم حتی استیجاری واقعا باید تجربه زیستی تو محیط پایین رو داشته باشی بتونی نظر بدی تربیت بچه هااااا واقعا از محیط تاثیر میگیره ی پارک بری کاملا متوجه میشی ی مدرسه بری تفاوت محیط بچه ها حتی اموزش رو میشه متوجه شد RE: خريد خانه - سحری.... - ۱۴۰۲/۴/۱۰ میس شین جان شوهر منم یه وقتایی همینو میگه که مگه چند سال میخوایم زندگی کنیم ولی 1 دقیقه بعدش پشیمون میشیم RE: خريد خانه - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱۰ صنوبر ![]() عکس پروفایلت با صفاست ![]() RE: خريد خانه - miss shin - ۱۴۰۲/۴/۱۰ سحری من ولی هیچ وقت پشیمون نمیشم همش با خودم فکر میکنم باید تا هست ازش استفاده کرد RE: خريد خانه - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱۰ میس شین آخه روز مبادا تو ایران چند سال بعد نیست، ممکنه همین فردا باشه-____- RE: خريد خانه - سحری.... - ۱۴۰۲/۴/۱۰ من از یه طرف واقعا سخته برام کار نکردن یعنی عادت کردم از 87 تا الان دارم کار میکنم ولی میگم خوب باید استراحت هم کرد دیگه نمیدونم مگه یه امتیاز خوب باشه که بتونم تصمیم بگیرم RE: خريد خانه - Neda28 - ۱۴۰۲/۴/۱۰ من دو سال از بلوار فردوس میرفتم حکیمیه سرکار ، مجرد بودم ، تازه صبحا بابام میرسوندم ، له و لورده میشدم شب جنازه ام برمیگشت خونه همه همکارا همون اطراف بودن ، هیچی از کیفیت زندگیتون نمیمونه RE: خريد خانه - Saghar685 - ۱۴۰۲/۴/۱۰ بچه ها سمت شرق با ۴ میشه خونه ۷۰ متری خرید میگن الان قیمتها اومده پایین تر من فکر کنم سمت مجیدیه و شونزده متری خونه نوساز متری ۶۰ باشه RE: خريد خانه - youtab - ۱۴۰۲/۴/۱۰ ببین ما یه فامیل داشتیم سمت بابام اینا توی تهرانپارس جای بسیار خوبش یه خونه 200 متری داشتن و 2تا دختر کوچیک دختراش که به ترتیب دبیرستانی و راهنمایی ای شدن اقاهه خونه رو داد اجاره رفت پاسداران اجاره کرد میگفت دهترام بزرگ شدن باید توی همچین محلاتی باشن تا بتونن ازدواج و فرهنگ و ایناشون درست و حسابی باشه اقاهه شرکت نفتی بود و چند سال بعد تونست همون خونه پاسدارانو بخره از مالکش میس شین من تجربش رو دارم حق داری نن همه عنرم جاهای خیلی هوب تهرانپارس و نارمک بوده خونمون 2سال اول ازدواج رفتیم یه خونه توی 13 ابان نزدیک شهرری و به خدا رسیدیم نه که اونجا بد باشه ها، ادما باهم فرق دارن دیگه، مدلشون، فرهنگشون اصلا به خاطر همون پاشدیم اومدیم مستاجری، دز صورتیکه اوتجا احاره نداشتیم که همسرم و خالش نصف نصف شریک بودن و خالش انقدر داره که به اجاره احتیاجی نداشت اوندیم شدیم مستاجر توی جنت اباد، در صورتیکه هم خونمون خوب و نوساز بود، هم واقعا بدون بچه بسمون بود، هم صبح تا شب نبودیم و عملا خوابگاه بود مسیرشم به کار من عالی بود، سر خط مینشستم مترو و سر ظفر پیاده میشدم یه تیکه وقتی اومدیم و 2سال گذشت دیدیم ای بابا چه کاری بود کردیم داریم همینجوری اجاره میدیم بازم صبح تا شب نیستیم خلاصه که پشیمون شدیم خیلی لااقل میشد تا بچه بیاد بمونیم و یکم پول پس انداز کنیم |