دورهمی خانم ها
پرسش و پاسخ آشپزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: پرسش و پاسخ آشپزی (/showthread.php?tid=150)

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۹/۷

یوتاب جان پیاز خلال کردم با روغن کنجد تفت دادم بعد زرچوبه هندی زدم و رب زدم بهش تا سرخ بشه توش
پودر سیر
پودر پیاز
پول بی بر
ادویه مرغ
ادویه خورشت
ادویه کاری
یک چی محلی داریم سمت سیستان بهش میگن آچار ادویه ست
بعد تکه های مرغ زدم
یکم سرخ شد اب ریختم گذاشتم روی شعله آبش کشیده بشه
بعد مرغ هارو در اوردم

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۹/۷

هلیا راستی اون روز تو یه تاپیکی عکس ماکروفرت رو گذاشته بودی، یادم رفت بگم که من تا جایی که متوجه شدم کانوکشن نداره. دفترچه‌ش رو نداری ببینی خودت که داره یا نه؟ اصلاَ مارکش چی هست؟ من ال جی و سامسونگ رو تشخیص می‌دم.
ولی اگر کیک‌پز داری که تو کیک‌پز بپز. تو چندکاره بهتره همون غذا رو بپزی (به نظر من بوی غذا به هر حال هر چقدرم بشوری‌شون توشون می‌مونه و اگر کیک توش بپزی شاید بوی غذا بگیره، پس بهتره که دستگاه پخت کیکت جدا از پخت غذا باشه).

کیک‌پز برقی هست؟ دفترچه نداره؟ اگر عکسی داری از خودش و دفترچه‌ش بذار. ولی من واقعاَ به ضرورت فر معتقدم. مایکروفرت رو هم اگر خواستی عوض کنی حتماَ دقت کن کانوکشن داشته باشه، اگر داشته باشه هیچ فرقی با فر برقی نداره.

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - freebird - ۱۴۰۱/۹/۷

هلیا جون خوش اومدی عزیزم
یوتاب جان برای منم همینطور میشه منم میگم چجوری درست میکنم هلیا هم بگه
من پیاز دوتا بزرگ تفت میدم بعد که کمی سبک شد(سرخ نشه)مرغامو میزارم بعد ادویه ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر رو مرغا میزنم بعد پشت و رو میکنم به اونورم میزنم بعد که اونور سرخ شد.اینورم سرخ میکنم در حدی که یکم طلایی بشه
بعد آب میریزم سرش و میزارم بپزه البته آب کم میریزم و نهایت میزارم غلیظ بشه برمیدارم.رب هم نمیزنم
اینطوری آب مرغ کم میشه ولی انقدر خوشمزس خدا میدونه.پیاز کاراملی شده و اون ادویه ها حسابی غلیظ شدن
شوهرم غر میزنه چون دوست داره مرغ کلی آب داشته باشه ولی من اونجوری ترجیح میدم

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Heven - ۱۴۰۱/۹/۷

هلیا من سولاردوم ال جی دارم هم ماکروفر هم فر فقط تنها ایرادش اینه فضای داخلش کوچیکه قالب بزرگ توش جا نمیشه

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - youtab - ۱۴۰۱/۹/۷

مرسی هلیا جون    Heart
مرسی فری برد جون   Heart
این اچار ادویه رو حتما میرم تو کارش خخخ
من سلطان ادویه زدنم  Big Grin

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Heven - ۱۴۰۱/۹/۷

هلیا من جا ندارم واسه فر برقی و سولاردوم همون فر برقی که ماکروفر هس بخارپز هست و یه سری تنظیمات داره واسه جوجه و پیتزا و...
من تمام کیک و شیرینیامو توی همین درست میکنم و راضیم ازش

من کیک قهوه دستوری ندارم، ولی یه کیک شیرداغ وانیلی درست کردم جدیداَ که به زودی دستورش رو از انگلیسی به فارسی برمی‌گردونم می‌ذارم تو تاپیکش. خیلی خوب بود و همه عاشقش شدن.
در مورد کیک‌پزت من اصلاَ تا حالا ندیدم هلیا، برای همین به حرف زن‌داداشت گوش بده و همونطوری که اون می‌گه بذارش روی گاز. مگر این که بخوای تو آرام‌پز چندکاره‌ت درست کنی که احتمالاَ راحت‌تره و باید دکمه‌ی bake یا همچین چیزی داشته باشه روش.

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - liyane - ۱۴۰۱/۹/۷

نسيمه جون پيراشگي گوشت و قارچ رو خودت درست كردي؟
من هوس كردم
دستورشو از نت ديدم
به همسرم گفتم خميرمايه برام بخره
اگر خودت درست كردي ترجيح ميدم با دستور امتحان شده درست كنم ميشه زحمتشو بكشي و برام بزاري

بچه ها فر برقي عاليه
من اولين باره فر برقي توكار دارم
خونه مامانم فرگازي استفاده ميكردم ولي به نظرم برقي از گازي بهتره توي پخت

RE: پرسش و پاسخ آشپزی - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۷

اره عزیزم خودم درست کردم ،بله حتما
عزیزم توی تاپیک خمیر جادویی برات گذاشتم