امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
#1
اگه برای درست کردن غذایی یوالی دارید، اینجا می تونید بپرسید و جواب بگیرید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#2
آنه مامان منم داره،
توش ماهی و کیک و پیتزا و ... میشه درست کرد
البته برا کیک و اینا، یه لیوان آب بذار تو فر که خشک نشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#3
انه جون،من اون ندارم،ولی میدونم که کانکوشن رو باید استفاده کنی ،چون باعث میشه دمای نقاط فر یکسان بشه،یه جورایی گردش هواست
برای کیک و پیتزا حتما استفاده ش کن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#4
عزیزم من فر برقی دارم،کانوکشن داره
واسه همه روشن میکنم
وقتی مرغ و ماهی میپزم اول دورش فویل میپیچم
بعد اواخر پخت فویل رو برمیدارم تا خیلی آبکی نباشه
اما اگه از اول بدون فویل بذارم خشک میشه یه جورایی

دخترا،طرز تهیه یه چلو گوشت خوشمزه رو برام توضیح میدید لطفا؟!
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#5
آنه منم کانوکشنو همیشه روشن میذارم
برا کیک و چیزای خمیری یه لیوان آب میذارم توش
۱۰ دقیقه قبل روشن میکنم همون دمای ۱۸۰
ولی تایم رو ۱۰ مین کمتر بده بعدش اگه لازم شد بازم ۱۰ مین تایم بده. چون یه موقع دیدی سوخت :/

معمولا هم زیرش سینی میذارم چون گند میزنه توش اگه رو توری چیزی درست کنم!

من مرغ نذاشتم تا حالا ولی برا لازانیا و گراتن و ... کانوکشن با المنت بالا هم میشه، یا اگه زیرش سس سفید خوب ریختی که خشک نشه، المنت بالا و پایین
حدودا ۱۵ دقیقه البته اگه از قبل گرم شده باشه
برا کیک کانوکشن و المنت بالا روشن رو ۱۷۰ درجه حدودا ۴۰ دقیقه اینم یه ربع قبل باید گرم شده باشه

نسیمه جان برا چلو گوشت ، اول گوشت رو که حتما ماهیچه گوسفندی یا گوساله باشه، تو روغن با زعفرون خوب سرخ میکنی، بعد دارچین و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه میریزی و دوباره کمی تفت میدی.
بعد چند تا پیاز که بشه باهاش کامل روی گوشت رو پوشوند، خلالی میکنی و میریزی روی گوشت، نباید برن زیر چون میسوزن، نصف لیوان آب میریزی و تو شعله خیلی خیلی ملایم حدودا ۶ ساعت بپزه
فقط وسطا یه نگا میندازی اگه آبش تموم شده بود باز نصف لیوان آب میریزی، یکی هم اینکه معمولا تو ۶ ساعت میپزه ولی اگه نپخته بود دوباره یه ساعتی بذار.
بعد که گوشت پخت و آبش کامل کشیده شد و خواستی سرو کنی،(کمی نمک هم تو این مرحله اضافه میکنی) پیاز های روشو تو روغنی که زیر گوشت هست تفت میدی و به عنوان سس گوشت میریزی روش و نوش جان می کنید
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#6
ممنون آلما جان♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#7
سلام دوستان
تجربه ای از بامجونی که تلخ هست دارین.
چند تا بادمجون ناز و خوشگل دارم، وقتی سرخ کردم دیدم تلخه.
حیفم میاد بریزمشون.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#8
سودا جون بعد سرخ کردن فکر نکنم اصن چاره ای داشته باشه، احتمالا باید دور بریزی متاسفانه Sad

قبل سرخ کردن من همیشه بادمجونارو که پوست کندم و ورقه ای کردم میشورم، بعد کمی نمک میزنم و همشون میزنم، بعدش میریزم تو آبکش میذارم نیم ساعتی بمونه
بعدش با دستمال خشک میکنم و سرخ میکنم، معمولا تلخ نمیشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • سِودا، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#9
ای بابا چقد مراحلش طولانی شد.
ببینم چه حیوونی میخوره بدم بره بیرون از خونه Sad
دلم سوخت.
ممنون آلما
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#10
خواهش میکنم عزیزم Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • سِودا، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان