دورهمی خانم ها
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: سلامتی، زیبایی و تناسب اندام (پوست و مو - ورزش - تغذیه - سلامت روح) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=58)
+--- موضوع: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن (/showthread.php?tid=127)

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - **ماهور** - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

قربونت یوتاب جونی. ایشالله تو هم تا عید همونی میشی که میخوای Heart
نسیم جون باریکلا، همینطوری ادامه بده. عالیه
فاطمه اگه رژیم اصولی سرشار از پروتئین و فیبر و آب میگیری ولی وزن کم نمیکنی یه سر برو چکاپ هورمونی بده. شاید اختلالات هورمونی پیدا کردی. البته بخاطر شب بیداری و کم خوابی هم هستا.بخاطر خونه نشینی و کم فعالیتی هم هست. کار خونه جزو فعالیت بدنی ورزشی به حساب نمیاد. به نظرم تا وقتی پسرت شیر میخوره و خوابش تنظیم نشده به خودت فشار نیار و فقط سعی کن سالم غذا بخوری. بعد کم کم حجمشو هم کم میکنی و ورزشو هم بهش اضافه میکنی.

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

ماهورجانم من صبحا که همسرخان میره سرکار از۷:۱۵تا۸ورزش میکنم،حتی نرم افزار های ورزش هم دانلود کردم با تمرینات اونا هم پیش میرم.از هورمونی ندادم یعنی وقت نمیکنم،مامانم اینابه حالت امیکرون مبتلا شدن منم ترسیدم نرفتم اونجا این هفته میشه۳هفته.همسرخان هم تواداره ش انقدر مشغوله که۷-۸شب تازه میرسه خونه اونم له!!! دیگه یه میوه چایی میخوره و یک ساعت بیداره و بیهوش میشه.
اب هم میخورم روزی۶-۷لیوان.
ولی همین یبوست ه پدرم رو دراورده.فقط با قرص سی لاکس جواب میده.اونم خوندم که عوارص داره و روده رو تنبل میکنه دارم رو راه حل هایی که دنیاجان گفت امتحان میکنم.باشد که لاغر بشم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - youtab - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

قربونت ماهوری, انشالا  Heart
فاطمه جونم دقیقا اومدم همینایی که ماهور گفتو بگم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

قرص اهن میخورم.ممکنه از اون باشه یعنی؟!تاحالا بهش فکر نکرده بودم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Elhamgoli - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

فاطمه جون مدل قرص اهنتو عوض کن 
بعضی اهنا یبوست میدن
ولی خیلیییی همت داری با شب بیداری و خستگی پامبشی ورزش میکنی آفرین بهت 
من حالا حالاها نه ب ورزش نه ب رژیم فک نمیکنم 
سر پسرمم بااینکه شیرخشک میخورد یک سالگیش رژیم شروع کردم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - **ماهور** - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶

افرین بهت که صبحا ورزش میکنی. واقعا همتت عالیه.
پس به نظرم یه آز هورمونی بده‌
سعی کن سالاد و سبزی هم بخوری توش یه قاشق روغن زیتون هم بریزی. ایشالله که مشکلت حل میشه اینجوری

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - Maryam8842 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷

(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۹:۱۹ عصر)2015 نوشته است: قرص اهن میخورم.ممکنه از اون باشه یعنی؟!تاحالا بهش فکر نکرده بودم
من که اصلا سابقه این لعنتی رو ندارم یه چند مدت خیلی اذیت بودم که فهمیدم از قرص آهنه

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیم64 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷

فاطمه جون ممنون.واقعا آفرین به این اراده که با دوتا بچه به فکر سلامتی و هیکلت هستی.باریکلاااااااا Heart

ممنون ماهور عزیزم Heart

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷

ممنونم بچه ها
حتما میرم عوض میکنم قرصم رو،مرسی
دیگه چکاز کنم نسیم جان و الهام جان من هم قبل بارداری و هم تو بارداری خیلی چاق شدم البته تو این حدود۵ماه خوب کم کردم ولی هنوز خیلی جا دارم

RE: تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن - نسیم64 - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷

فرصت زیاده فاطمه جان،به خودت سخت نگیر.تو شرایطت فرق داره