دورهمی خانم ها
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان (/showthread.php?tid=194)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Purelove - ۱۴۰۲/۲/۵

دوستان دختر من چند روزه دیگه دو‌سالش تموم‌ میشه اما الآن چند هفتس اصلا دوست نداره پوشک بشه، اوایل اگر لباس دکمه دار میپوشید سریعا دکمه هارو باز میکرد و‌ پوشکش رو در میاورد برا همین سعی میکردم بیشتر بلوز و شلوار تنش کنم، الآن میتونه شلوارش رو هم دربیاره و مثلا ما میبینیم در حال درآوردن پوشکش هست!
سنش برای از پوشک گرفتن خیلی کمه و خودمم ترجیح میدم فعلاااا پوشک بشه اما با این داستان که یه دفعه پوشکشو وسط پذیرایی درمیاره نمیدونم باید چیکار کنم؟! توضیح دادن هم چاره ساز نبوده!

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - liyane - ۱۴۰۲/۲/۵

عزيزم پوشك شورتي رو امتحان كردي؟

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۲/۵

من که تجربه ای ندارم ولی بچه یک سال و نیمه دیدم از پوشک گرفته شده‌. حالا یه کم باهاش کار کنین شاید خیلی راحت از پوشک گرفته شد اگر آمادگیشو خودش داره

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Purelove - ۱۴۰۲/۲/۵

(۱۴۰۲/۲/۵، ۰۲:۰۹ صبح)liyane نوشته است: عزيزم پوشك شورتي رو امتحان كردي؟

نه لیانه جون تاحالا امتحان نکردم.

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - freebird - ۱۴۰۲/۲/۵

عزیزم دو ساله زود نیست اگر اصرار داری پوشک شورتی رو امتحان کن مارک مای بیبی داره
ولی ممکنه با اونم اذیت بشه وقتی میتونه شلوارشو دربیاره اونم احتمالا میتونه دربیاره سخت تره ولی میشه
به نظر منم کم کم باهاش صحبت کن وقتی درمیاره ببرش دستشویی شاید راحت یاد گرفت و از پوشک گرفتیش راحت شدی(احتمالش زیاده راحت یاد بگیره وقتی خودش دوست نداره پوشک داشته باشه)

راستش خودم خیلی دوست نداشتم انقدر زود با این پروسه مواجه بشم! مرسی از نظراتتون

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - B and I - ۱۴۰۲/۲/۵

پبور لاو من یه کارگاه ترک پوشک شرکت کردم البته هنوز وقت نکردم کامل گوشش کنم. اونجا میگه صرف اینکه بچه از پوشک شدن خوشش نمیاد و یا اینکه پوشکش را باز میکنه اصلا دلیل این نیست که وقت از پوشک گرفتنشه
عضلات مجراهای دفع کودک تازه از ۲سال و نیم به بعد ارادی میشن
بله هستن بچه هایی که حتی یک سالگی از پوشک گرفته شدن اما این قضیه تاثیرات بسیار سوء در آینده کودک داره

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - liyane - ۱۴۰۲/۲/۵

در تاييد حرف بهار جون بگم كه ارتباط بين مغز و نخاع از دو سال و نيم شكل ميگيره كه بچه ميتونه به صورت ارادي دستشويي كنه و حتي دستشوييش رو تا رسيدن به سرويس نگهداره
اكيدا تاكيد شده كه قبل دو سال و نيم اقدام نكنيد

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۵

دیشب چند تا مامان گهواره سر این قضیه پریدن بهم که داشتن بچه هاشون رو یک سال و نیم از پوشک میگرفتن و بهم دلداری هم میدادن که اگه زدیش عیب نداره واسه هر مادری پیش میاد !! ادامه بده خسته نشو تا از پوشک بگیری
انقققدر عصبی شدم کلی واسشون نوشتم
آخر یکیشون گفت تو مادر نمونه ما مادر خراب !! خدا جوابتو بده الهی
Sad Sad

RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۲/۵

برام جالب شد رفتم سرچ کردم  بیشتریا نوشتن ۱۸ ماه تا ۲ سال و نیم 
البته من ژورنال معتبر پزشکی و نمیدونم چیان

تو سایت خود پمپرز نوشته اگه پوشکش و بچه در میاره آمادگی شو داره