![]() |
تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: سفر (اقامت، غذا، نحوه ی سفر) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=60) +--- انجمن: بررسی راه ها و روش های مختلف مسافرت و رسیدن به مقصد (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=65) +--- موضوع: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه (/showthread.php?tid=691) |
RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - رخشید - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ فکر کنم کلاس هست برای آموزش برعکس چیزی که همه فکر میکنن کوهنوردی جز رشته های سخت ورزشی حساب میشه یه سر به سایت انجمن کوهنوردان بزن شاید اطلاعاتی کسب کنی RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - youtab - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ اره صنوبری خیلی خوب گفت وای من از روز اول عمرم میخوایم هربار گتر بخریم نمیشه خخخخ ... افریییین ترگلی به خواهرت ![]() ... اون قلابایی که وصل میشه کارابینه فکر منم اسمش انقدرررر خوب و کاربردیه هااا شیدا ... لباساش فکر کنم اسم جنسش گورتکس باشه اما بگی کوهنوردی ام میفهمن منظورتو شلواراش بیشتر دولایس بالا تنه هم هم سوییشرت طوری هست هم نثل مانتو یکم بلند باشه منیریه هم پره اما الکی گرونه اونجا خیلی مگه افی جیزی باشه من یه مانتو شلوار خریدم یه عکسیم گذاشتم تنم بود قرمزه مانتوش وای جنسش عالی بود 5سال پیش تو اف خریدم 300 غیر افش 700 بود بعد تازه 3سال پیش از قرمزیش خسته شدم دادم برام مشکی مردن دو هفته پیش دیگه انداختمش رفت جنس خوب بخری عالیه بعد باید رنگ جیغ باشه خدایی نکرده گم نشی و راحت پیدا بشی (دور از جون دور از جون دور از جون همه) بعد بستگی به فصل داره دیگه کاپشن یا سوییشرت یا هرجی ضد افتاب خوبم مهمه RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - شیدا - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ یعنی میشه اورست رو فتح کنم ![]() ![]() ![]() RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - Targol - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ شیدا شیدا، بیدار شو مادر… RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - youtab - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ شبدا جونم میخوای از همین بام تهران فعلا گذر کنی جهت گرم کردن بعد بری اورست، هان؟ ![]() RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - رخشید - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ (۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۲:۴۲ صبح)شیدا نوشته است: یعنی میشه اورست رو فتح کنم کوچه ما یه سربالایی داره فعلا بیا اینجا تا بعد RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - شیدا - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ باشه ....رویای من رو مورد تمسخر قرار بدین.... سر و کارتون با کرام الکاتبین ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - youtab - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ نه عزیزم تو میتونی فقط بی زحمت شروعش بکن ایشاااالا افرین ![]() ![]() RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - شیدا - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ وای الان رفتم یه سری مطلب خوندم از عکسای هیمالیا ترسیدم خخخ به نظرم پایین اومدن ازشون خیلی سخت باشه چون سرد و همراه با کولاک و یخی هستن-_- درمورد لیلا اسفندیاری هم خوندم و جیگرم کباب شد-_- بنابراین تو همین مرحله فتح سربالایی کوچه رخشیدشون از دور رقابت ها انصراف میدم^__^ رخشید جون آدرس بده لطفا ^__^ RE: تبادل نظر در مورد سفرها و تور ها و طبیعت گردی یک روزه - youtab - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ بیا منو بگو چه لیستی برات نوشتم ایششششش لااقل یه کوهساری، بامی برو دلمون نسوزه ![]() اخی اره منم خوندم زندگی و مرگشو چقدر خوشگلم بود چی شد طفلی ![]() |