![]() |
پرسش و پاسخ آشپزی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: پرسش و پاسخ آشپزی (/showthread.php?tid=150) صفحهها:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
|
پرسش و پاسخ آشپزی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۹ اگه برای درست کردن غذایی یوالی دارید، اینجا می تونید بپرسید و جواب بگیرید RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Almam - ۱۴۰۰/۵/۲۳ آنه مامان منم داره، توش ماهی و کیک و پیتزا و ... میشه درست کرد البته برا کیک و اینا، یه لیوان آب بذار تو فر که خشک نشه RE: پرسش و پاسخ آشپزی - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۵/۲۳ انه جون،من اون ندارم،ولی میدونم که کانکوشن رو باید استفاده کنی ،چون باعث میشه دمای نقاط فر یکسان بشه،یه جورایی گردش هواست برای کیک و پیتزا حتما استفاده ش کن RE: پرسش و پاسخ آشپزی - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۵/۲۳ عزیزم من فر برقی دارم،کانوکشن داره واسه همه روشن میکنم وقتی مرغ و ماهی میپزم اول دورش فویل میپیچم بعد اواخر پخت فویل رو برمیدارم تا خیلی آبکی نباشه اما اگه از اول بدون فویل بذارم خشک میشه یه جورایی دخترا،طرز تهیه یه چلو گوشت خوشمزه رو برام توضیح میدید لطفا؟! RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Almam - ۱۴۰۰/۵/۲۵ آنه منم کانوکشنو همیشه روشن میذارم برا کیک و چیزای خمیری یه لیوان آب میذارم توش ۱۰ دقیقه قبل روشن میکنم همون دمای ۱۸۰ ولی تایم رو ۱۰ مین کمتر بده بعدش اگه لازم شد بازم ۱۰ مین تایم بده. چون یه موقع دیدی سوخت :/ معمولا هم زیرش سینی میذارم چون گند میزنه توش اگه رو توری چیزی درست کنم! من مرغ نذاشتم تا حالا ولی برا لازانیا و گراتن و ... کانوکشن با المنت بالا هم میشه، یا اگه زیرش سس سفید خوب ریختی که خشک نشه، المنت بالا و پایین حدودا ۱۵ دقیقه البته اگه از قبل گرم شده باشه برا کیک کانوکشن و المنت بالا روشن رو ۱۷۰ درجه حدودا ۴۰ دقیقه اینم یه ربع قبل باید گرم شده باشه نسیمه جان برا چلو گوشت ، اول گوشت رو که حتما ماهیچه گوسفندی یا گوساله باشه، تو روغن با زعفرون خوب سرخ میکنی، بعد دارچین و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه میریزی و دوباره کمی تفت میدی. بعد چند تا پیاز که بشه باهاش کامل روی گوشت رو پوشوند، خلالی میکنی و میریزی روی گوشت، نباید برن زیر چون میسوزن، نصف لیوان آب میریزی و تو شعله خیلی خیلی ملایم حدودا ۶ ساعت بپزه فقط وسطا یه نگا میندازی اگه آبش تموم شده بود باز نصف لیوان آب میریزی، یکی هم اینکه معمولا تو ۶ ساعت میپزه ولی اگه نپخته بود دوباره یه ساعتی بذار. بعد که گوشت پخت و آبش کامل کشیده شد و خواستی سرو کنی،(کمی نمک هم تو این مرحله اضافه میکنی) پیاز های روشو تو روغنی که زیر گوشت هست تفت میدی و به عنوان سس گوشت میریزی روش و نوش جان می کنید RE: پرسش و پاسخ آشپزی - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۵/۲۵ ممنون آلما جان♡ RE: پرسش و پاسخ آشپزی - سِودا - ۱۴۰۰/۵/۲۶ سلام دوستان تجربه ای از بامجونی که تلخ هست دارین. چند تا بادمجون ناز و خوشگل دارم، وقتی سرخ کردم دیدم تلخه. حیفم میاد بریزمشون. RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Almam - ۱۴۰۰/۵/۲۶ سودا جون بعد سرخ کردن فکر نکنم اصن چاره ای داشته باشه، احتمالا باید دور بریزی متاسفانه ![]() قبل سرخ کردن من همیشه بادمجونارو که پوست کندم و ورقه ای کردم میشورم، بعد کمی نمک میزنم و همشون میزنم، بعدش میریزم تو آبکش میذارم نیم ساعتی بمونه بعدش با دستمال خشک میکنم و سرخ میکنم، معمولا تلخ نمیشه RE: پرسش و پاسخ آشپزی - سِودا - ۱۴۰۰/۵/۲۶ ای بابا چقد مراحلش طولانی شد. ببینم چه حیوونی میخوره بدم بره بیرون از خونه ![]() دلم سوخت. ممنون آلما RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Almam - ۱۴۰۰/۵/۲۶ خواهش میکنم عزیزم ![]() |