![]() |
کیک قهوه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: کیک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=25) +---- موضوع: کیک قهوه (/showthread.php?tid=249) |
کیک قهوه - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۵ این کیک قهوه خیلی خوشمزه شد... و برای عشاق قهوه عالیه ![]() ![]() من چند تا چیز رو جابجا کردم ولی مواد اصلی رو اول می نویسم توی پرانتز موادیه که خودم استفاده کرم مواد لازم: تخم مرغ: 3 عدد (من دو تا زدم) شکر: 1 تا 1 و 1/3 پیمانه (من 1 پیمانه ریختم، شیرینیش برای من عالی بود ولی اگه شیرینتر می پسندید، می تونید تا 1.5 لیوان هم بریزید) آرد قنادی: 2 پیمانه شیر ولرم: 2/3 لیوان (من آب زدم باز خوب بود) پودر قهوه ترک: 2 ق سوپ خوری (سرپر) روغن مایع: نصف لیوان (من 5 ق غذاخوری ریختم) وانیل: 1/4 ق چ بکینگ پودر: 1 ق چ مواد لازم برای سس قهوه: شیر: 1 لیوان شکر: 5 ق غ پودر قهوه ترک: 1 ق غ (هر چی بیشتر باشه مزه به شدت قوی تر میشه) پودر نسکافه: 1 ق غ نشاسته ذرت: 2 ق غ وانیل: دلبخواه و یکم برای عطر و بوی بهتر * این میزان سس به نظرم خیلی زیاده و با نصفش هم کار راه یمفته چون طعمشم خیلی قویه... فر رو روشن کرده و بذاید گرم شه شیر رو با پودر قهوه مخلوط می کنیم و میذاریم روی گاز، قبل از جوش اومدن، برش میداریم میذاریم ته نشین بشه... و بعدش میریزیم داخل لیوان و میذاریم کنار... آرد + بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم تخم مرغ + شکر + وانیل در حد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا رنگشون روشن شه... روغن و شیر قهوه رو اضافه می کنیم (هر چی دردش بیشتر باشه، مزه ش خیلی قوی تر میشه) و در حد 30 ثانیه هم میزنیم تا مخلوط شن آرد رو در دو پارت اضافه کرده و هر بار با همزن مخلوط می کنیم (از یک طرف و نه خیلی زیاد) یا مثلا در حد 30 ثانیه با همزن دستی میزنیم... قالب 25 سانت رو چرب و آردپاشی می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم یا اگه قالب کوچیکتره، در دو قالب یا دو سری می پزیم... مایه رو میریزیم، 3-4 بار روی سطح کار می کوبیم تا سطح مایه صاف شه (یکم مایه غلیظه) و در فر 180 درجه برای 50 دقیقه می پزیم... دستور سس: همه ی مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اینقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و اگه خواستیم وانیل بزنیم الان میزنیم و بعد از اینکه یکم خنک شد، روی کیک خنک شده یا لای کیک میریزیم و تمام ![]() RE: کیک قهوه - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۵ اینم از کیک قهوه ی خودم ![]() ![]() غلظت مایه: ![]() |