این کیک قهوه خیلی خوشمزه شد... و برای عشاق قهوه عالیه 
![[تصویر: coffee-cake-4_pg5s.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/coffee-cake-4_pg5s.jpg)
من چند تا چیز رو جابجا کردم ولی مواد اصلی رو اول می نویسم توی پرانتز موادیه که خودم استفاده کرم
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد (من دو تا زدم)
شکر: 1 تا 1 و 1/3 پیمانه (من 1 پیمانه ریختم، شیرینیش برای من عالی بود ولی اگه شیرینتر می پسندید، می تونید تا 1.5 لیوان هم بریزید)
آرد قنادی: 2 پیمانه
شیر ولرم: 2/3 لیوان (من آب زدم باز خوب بود)
پودر قهوه ترک: 2 ق سوپ خوری (سرپر)
روغن مایع: نصف لیوان (من 5 ق غذاخوری ریختم)
وانیل: 1/4 ق چ
بکینگ پودر: 1 ق چ
مواد لازم برای سس قهوه:
شیر: 1 لیوان
شکر: 5 ق غ
پودر قهوه ترک: 1 ق غ (هر چی بیشتر باشه مزه به شدت قوی تر میشه)
پودر نسکافه: 1 ق غ
نشاسته ذرت: 2 ق غ
وانیل: دلبخواه و یکم برای عطر و بوی بهتر
* این میزان سس به نظرم خیلی زیاده و با نصفش هم کار راه یمفته چون طعمشم خیلی قویه...
فر رو روشن کرده و بذاید گرم شه
شیر رو با پودر قهوه مخلوط می کنیم و میذاریم روی گاز، قبل از جوش اومدن، برش میداریم میذاریم ته نشین بشه... و بعدش میریزیم داخل لیوان و میذاریم کنار...
آرد + بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم
تخم مرغ + شکر + وانیل در حد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا رنگشون روشن شه...
روغن و شیر قهوه رو اضافه می کنیم (هر چی دردش بیشتر باشه، مزه ش خیلی قوی تر میشه) و در حد 30 ثانیه هم میزنیم تا مخلوط شن
آرد رو در دو پارت اضافه کرده و هر بار با همزن مخلوط می کنیم (از یک طرف و نه خیلی زیاد) یا مثلا در حد 30 ثانیه با همزن دستی میزنیم...
قالب 25 سانت رو چرب و آردپاشی می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم یا اگه قالب کوچیکتره، در دو قالب یا دو سری می پزیم...
مایه رو میریزیم، 3-4 بار روی سطح کار می کوبیم تا سطح مایه صاف شه (یکم مایه غلیظه) و در فر 180 درجه برای 50 دقیقه می پزیم...
دستور سس:
همه ی مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اینقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و اگه خواستیم وانیل بزنیم الان میزنیم و بعد از اینکه یکم خنک شد، روی کیک خنک شده یا لای کیک میریزیم و تمام

![[تصویر: coffee-cake-4_pg5s.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/coffee-cake-4_pg5s.jpg)
من چند تا چیز رو جابجا کردم ولی مواد اصلی رو اول می نویسم توی پرانتز موادیه که خودم استفاده کرم
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد (من دو تا زدم)
شکر: 1 تا 1 و 1/3 پیمانه (من 1 پیمانه ریختم، شیرینیش برای من عالی بود ولی اگه شیرینتر می پسندید، می تونید تا 1.5 لیوان هم بریزید)
آرد قنادی: 2 پیمانه
شیر ولرم: 2/3 لیوان (من آب زدم باز خوب بود)
پودر قهوه ترک: 2 ق سوپ خوری (سرپر)
روغن مایع: نصف لیوان (من 5 ق غذاخوری ریختم)
وانیل: 1/4 ق چ
بکینگ پودر: 1 ق چ
مواد لازم برای سس قهوه:
شیر: 1 لیوان
شکر: 5 ق غ
پودر قهوه ترک: 1 ق غ (هر چی بیشتر باشه مزه به شدت قوی تر میشه)
پودر نسکافه: 1 ق غ
نشاسته ذرت: 2 ق غ
وانیل: دلبخواه و یکم برای عطر و بوی بهتر
* این میزان سس به نظرم خیلی زیاده و با نصفش هم کار راه یمفته چون طعمشم خیلی قویه...
فر رو روشن کرده و بذاید گرم شه
شیر رو با پودر قهوه مخلوط می کنیم و میذاریم روی گاز، قبل از جوش اومدن، برش میداریم میذاریم ته نشین بشه... و بعدش میریزیم داخل لیوان و میذاریم کنار...
آرد + بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم
تخم مرغ + شکر + وانیل در حد 5 دقیقه با همزن میزنیم تا رنگشون روشن شه...
روغن و شیر قهوه رو اضافه می کنیم (هر چی دردش بیشتر باشه، مزه ش خیلی قوی تر میشه) و در حد 30 ثانیه هم میزنیم تا مخلوط شن
آرد رو در دو پارت اضافه کرده و هر بار با همزن مخلوط می کنیم (از یک طرف و نه خیلی زیاد) یا مثلا در حد 30 ثانیه با همزن دستی میزنیم...
قالب 25 سانت رو چرب و آردپاشی می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم یا اگه قالب کوچیکتره، در دو قالب یا دو سری می پزیم...
مایه رو میریزیم، 3-4 بار روی سطح کار می کوبیم تا سطح مایه صاف شه (یکم مایه غلیظه) و در فر 180 درجه برای 50 دقیقه می پزیم...
دستور سس:
همه ی مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اینقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و اگه خواستیم وانیل بزنیم الان میزنیم و بعد از اینکه یکم خنک شد، روی کیک خنک شده یا لای کیک میریزیم و تمام

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم