![]() |
سفر به رامسر - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: سفر (اقامت، غذا، نحوه ی سفر) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=60) +--- انجمن: بررسی راه ها و روش های مختلف مسافرت و رسیدن به مقصد (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=65) +--- موضوع: سفر به رامسر (/showthread.php?tid=533) صفحهها:
1
2
|
سفر به رامسر - شیدا - ۱۴۰۱/۲/۲۰ سلام دوستان مسیر رسیدن به رامسر رو توی اپ بلد از طریق استان گیلان نگاه کردم. یک سری شهرستان ها رو آورد که من نمیدونم جاهای دیدنیش کجاست. مثل رودسر، لنگرود، چابکسر، کلاچای و... شما میدونید توی مسیر و البته خود رامسر و اطرافش، چه جاهایی زیباتر و دیدنی تره؟ RE: سفر به رامسر - Sh96.shamim - ۱۴۰۱/۲/۲۰ عزیزم این چند شهرو که نوشتی چیز خاصی که فکر کنی دیدنی باشه نداره.ولی نسبت به رامسر. چابکسر دریاش بهتره شنی واسه شنا مناسبه.خلوت ترم هست.اگه خلوت تر بخوای کلاچای خوبه ولی شنا نمیشه کرد.چابکسر یه پارک داره کنار دریا قشنگه.کارخونه چایی داره.سرولات هم داره که خوبه برید قشنگه دیگه رامسر شنبه و سه شنبه بازار داره.کاخ شاه هست.هتل قدیم.بلوار معلم که به کازینو معروفه.ییلاق جواهر ده داره.دریا.اربه کله هست قشنگه..تله کابین که شهربازی هم داره دیگه یکم بخواین دورتر برین سمت تنکابن اونجا دوهزار سه هزار.جنگل دالیخانی هست که قشنگه فقط تو تابستون نرید که یه چیزی داره مخصوصا تو مرداد بدنتونو نابود میکنه. RE: سفر به رامسر - شیدا - ۱۴۰۱/۲/۲۰ شمیم جان ممنونم عزیزم عزیزم چرا نمیشه تو ساحل کلاچای شنا کرد؟ جای دنج نداره خانوادگی فقط در حد یه آبتنی و آب بازی درواقع ![]() یه سری لیست درآوردم از گوگل، سد میجران، جنگل دالخانی، آبشار سیاسرت، ییلاق گرسماسر، ییلاق جنت رودبار، آب گرم سادات محله، دریاچه قو، پارک صفارود، آبشار صفارود، آبشار جواهرده، قلعه مارکوه، تله کابین رامسر. بعد شمیم جون یه سوال دیگه، تو دالخانی چی هست مگه؟ ما احتمالا اواسط یا اواخر خرداد میریم. ممنون عزیزم راستی شمیم جون اون دفعه درمورد دیلمان پرسیدم شما جواب دادی، رفتیم از جنگل سیاهکل دیلمان رد شدیم ، خیلی زیبا بود واقعا*_* منتها اشتباه کردیم غروب رسیدیم ، هواتاریک، مه و بارونی بود، واقعا هیچی نمیدیدم تو اون جنگل رویایی تو ارتفاع، شانس آوردیم سالم طی کردیم مسیر رو ![]() یکی از روستاهای ییلاقی دیلمان رفتیم عالی بود. روستاهای سیاهکل هم خیلی زیبا بودن. *_* تو مسیر برگشت تا انزلی هم رفتیم ، آخه نمیشه شمال اومد و ساحل نرفت ![]() ❤ RE: سفر به رامسر - Sh96.shamim - ۱۴۰۱/۲/۲۱ دریای کلاچای و رامسر سنگه پاتون اذیت میشه.چابکسر شنیه.تو دالیخانی نمیدونم حشره یا گیاه چیه نمیدونم خرداد خوبه نداره اون موقع.دریای سمت رودسر تا حالا نرفتم نمیدونم چجوریه.دیگه بستگی داره چند روز بمونید که چند جا رو بتونید ببینید مثلا دریاچه قو و آبشار و تو راه جواهرده هست تو یه روز میشه دید. و یه روز هم دریا و هتل و بلوار معلم و کاخ و اربه کله.یه روز هم دالیخانی.اب گرم رو من خودم تاحالا نرفتم.یه روز تله کابین شیدا جان خوش بگذره. RE: سفر به رامسر - شیدا - ۱۴۰۱/۲/۲۱ مرسی عزیزم RE: سفر به رامسر - Donya - ۱۴۰۱/۲/۲۱ شیدا جون من شمالو فقط تو رامسر می دیدم ( که خوب اشتباه میکنم البته ![]() معمولا برنامه رامسرم اینطوریه: 1- صبح نزدیک ظهر برید کاخ شاه و باغ بامبو کلی عکس بگیرید و کامل موزه و کاخ گردش کنید. عصر برید دهکده ساحلی بازارچه شو گشت بزنید و خرید هایی مثل قاشق چوبی، لیف، ازین گیگل میگیل های شمالی و حصیری بخرید. شبش هم ( از ساعت 10) دهکده ساحلی موسیقی زنده داره که خیلی هیجان انگیزه و چند تا خواننده عوض میکنند. البته شب های رحلت ها برنامه نیست. 3- یه روز دیگه صبح برید لب دریا، ظهر برید سرولات بگردید و نهار خاورخانم یا رستوران روبروییش هم عالیه اونجا قشششنگ غذا شمالی محشر با ویوی مه بخورید. عصرش تو بلوار کازینو پیاده روی کنید و شبش هم کافی شاپ های خیابونی که میرسه به دهکده ساحلی خستگی در کنید. 4- صبح برنامه تله کابین و چک کنید و برید بام سبز رامسر و تو جنگل فوق العاده کوهستانیش اکسیژن بگیرید و پله های خزه و سبزه بسته عریض و فوق العاده شو قدم بزنید. جالبیش اینجاست که تو نت همه میگن با تله کابین بام سبز رامسر کجا بریم؟ هتلش چیز خاصی نداره. حالا عین همین سیستم که تو دل کوه و جنگل پله زدن و تو پله ها میشه راه رفت، تو تفلیس گرجستان هست، بیا و ببین چه تبلیغاتی میکنند، تازه بنظر من جنگل و پله های بام رامسر خیییلی بکر تر و پردرخت تر از تفلیسه که اینطوری همه دنیا براش خودکشی میکنند. 5- اگر جون پیاده روی دارید، از سمت رشت هم دارید میاید، قلعه حسن خان توصیه میشه. خود فومن، صومعه سرا و ماسوله معروف هم اگر اهل روستاگردی باشین خوبه. میتونید کلوچه فومنی اصل، یخ ذغالی، گلیم جات بخرید. 6- اگر عاشق روستا گردی هستین میتونین با بچه های گیله بوم تو اینستاگرام تماس بگیرید و ازشون بپرسید میتونند براتون برنامه بازدید از کارخانه چای ق*ا*س*م آباد، کارگاه حلاجی و نمدبافی، کارگاه چادرشب بافی، پیاده روی در کوه و دیدار با گالش ها رو هماهنگ کنند که روز خاصی براتون وقت بگذارند یا حتی در گیله بوم ساکن بشید. Gileboom حسنش این هست که غذاها و صبحانه های محلی براتون آماده می کنند مثل پنیر بورشته و بقیهشون که یادم نیست.. اگر مثل ما اهل شمال نیستید خیییلی هیجان انگیز و نابه. اینجا بچه های تحصیلکرده دانشگاه های درجه یک هستند که پناه برده اند به دل طبیعت و براتون کلی توضیحات فنی و علمی از کشاورزی، درخت ها، صنایع دستی، عشایر، و.... میدهند.البته بستگی داره به فان علاقه دارید یا کمی جدی و دقیق هستید. و در پایان فروشگاه های برند توی رامسر که دفعه آخری یک مشت بنجل داشتند! حتی ایران کتان و زارا هم قابل خرید کردن نبودند... شاید از مغازه سله بن بتونید خریدهای خوبی بکنید. RE: سفر به رامسر - شیدا - ۱۴۰۱/۲/۲۱ ممنونم دنیا جان ❤ RE: سفر به رامسر - لیدان - ۱۴۰۱/۲/۲۷ شیدا جان یه بار برو رودسر مطمئن باش پشیمون نمیشی ساحلش از نظر من بی نظیره. مناطق آزاد هم زیاد داره برای تفریح هم میتونی بری جنگل سیاهکل رود که خیلی خیلی خوبه و هرچقدر بری بالاتر قشنگتر میشه و پل سفید رستوران خاور خانم و دربند لطفی هم که نزدیکه بهش بعد اگه قصد یک روز رفتن تو شهر رحیم اباد داشته باشی و بری محله بازنشین مطمئنه مطمئن باش که چند روزی موندگار میشی وااای ییلاقات اونجا انقدررررر رویاییه که حد نداره. ما رفتیم شب موندیم بعد تمام طول شب صدای زوزه کشیدن گرگها میومد و خیلی هیجان داشت صبحم همونجا کره و پنیر خریدیم با شیر که همون موقع گرفتن از گاو بعدم اسب سواری کردیم و تا سه روز موندیم اونجا میرفتیم تو ارتفاعات و دقیقا وسط مه بودیم به رامسر هم که خیلی دور نیست RE: سفر به رامسر - Almam - ۱۴۰۲/۲/۸ خوب من اومدم از سفر بیاید تعریف کنم براتون ![]() ما شنبه حدود ۸/۳۰ از تبریز به سمت آستارا حرکت کردیم ، تو راه برا صبحانه نگه داشتیم که خودمون از خونه برداشته بودیم ، تخم مرغ آبپز و پنیر و خیار و گوجه و نون سنگک و چای و نبات! بعد صبحانه راه افتادیم ، میخواستیم تا هوا روشنه گردنه حیران رو رد کنیم چون پیچ در پیچه و همیشه مه هست و خطرناکه ، گردنه حیران یه بلال زدیم که خعلی خوشمزه بود و یه چندتا عکس گرفتیم و دوباره راه افتادیم به سمت آستارا... گردنه حیران ![]() ![]() ![]() بچه ها طبیعت گیلان محشره و واقعا آدمو به وجد میاره ![]() حدودای ظهر ساعت ۴ رسیدیم آستارا ، مامانم برا ناهار کوفته آماده کرده بود ، تو یکی از کوچه های نزدیک بازارچه ساحلی آستارا ماشینو پارک کردیم و نشستیم کنار خیابون رو پله ی چند تا مغازه که بسته بودن :| کوفته هامونو خوردیم ![]() ![]() چهارتا آت آشغال گرفتیم و اومدیم. راه افتادیم سمت تالش از نشان گشتم یه فست فودی پیدا کردم تو تالش که مثلا تعریف کرده بودن ولی پیتزاش داغوووون بود ، خمیرش خشک شده بود و روغنش زیاد بود!!! ولی آقاهه پیتزاییه گفت مسافرید؟ و جا خواب دارید و اینا، خلاصه تو اسالم زنگ زد به یه نفر و هماهنگ کرد که بریم شبو بمونیم اونجا ، یه سوییت دو خواب بود که اجاره ش ۶۰۰ تومن شد اینم ویوش ![]() صبح برا صبحونه چیزی برا خوردن نبود و یه موز خوردیم که مامان آورده بود و راه افتادیم که خودمون رو برسونیم بندر انزلی... RE: سفر به رامسر - Almam - ۱۴۰۲/۲/۸ حدودای ۱۱/۳۰ رسیدیم بندر انزلی و رفتیم پارک ساحلی که اگه اشتباه نکنم اسمش پارک ساحلی پاسداران بود ، ۴۰ تومن ورودی دادیم ، اونجا رفتیم سوار قایق موتوری و موتور و اسب شدیم قایق موتوری ۳۰۰ تومن بود ، موتور یه ربعش ۲۰۰ ، اسب سواری هم یه دور میزد ساحلو ۵۰ تومن من سوار اسب نشدم ولی قایق موتوری و موتور خعلی حال داد و بسی لذت بردیم ![]() ![]() ![]() بعد یکی از آشناها زنگ زد که تو سرولات تو رستوران خاله مرضیه منتظر ماست و زود جمع و جور کردیم که واسه ناهار برسیم اونجا |