شیدا جون من شمالو فقط تو رامسر می دیدم ( که خوب اشتباه میکنم البته

)
معمولا برنامه رامسرم اینطوریه:
1- صبح نزدیک ظهر برید کاخ شاه و باغ بامبو کلی عکس بگیرید و کامل موزه و کاخ گردش کنید. عصر برید دهکده ساحلی بازارچه شو گشت بزنید و خرید هایی مثل قاشق چوبی، لیف، ازین گیگل میگیل های شمالی و حصیری بخرید. شبش هم ( از ساعت 10) دهکده ساحلی موسیقی زنده داره که خیلی هیجان انگیزه و چند تا خواننده عوض میکنند. البته شب های رحلت ها برنامه نیست.
3- یه روز دیگه صبح برید لب دریا، ظهر برید سرولات بگردید و نهار خاورخانم یا رستوران روبروییش هم عالیه اونجا قشششنگ غذا شمالی محشر با ویوی مه بخورید. عصرش تو بلوار کازینو پیاده روی کنید و شبش هم کافی شاپ های خیابونی که میرسه به دهکده ساحلی خستگی در کنید.
4- صبح برنامه تله کابین و چک کنید و برید بام سبز رامسر و تو جنگل فوق العاده کوهستانیش اکسیژن بگیرید و پله های خزه و سبزه بسته عریض و فوق العاده شو قدم بزنید.
جالبیش اینجاست که تو نت همه میگن با تله کابین بام سبز رامسر کجا بریم؟ هتلش چیز خاصی نداره.
حالا عین همین سیستم که تو دل کوه و جنگل پله زدن و تو پله ها میشه راه رفت، تو تفلیس گرجستان هست، بیا و ببین چه تبلیغاتی میکنند، تازه بنظر من جنگل و پله های بام رامسر خیییلی بکر تر و پردرخت تر از تفلیسه که اینطوری همه دنیا براش خودکشی میکنند.
5- اگر جون پیاده روی دارید، از سمت رشت هم دارید میاید، قلعه حسن خان توصیه میشه. خود فومن، صومعه سرا و ماسوله معروف هم اگر اهل روستاگردی باشین خوبه. میتونید کلوچه فومنی اصل، یخ ذغالی، گلیم جات بخرید.
6- اگر عاشق روستا گردی هستین میتونین با بچه های گیله بوم تو اینستاگرام تماس بگیرید و ازشون بپرسید میتونند براتون برنامه بازدید از کارخانه چای ق*ا*س*م آباد، کارگاه حلاجی و نمدبافی، کارگاه چادرشب بافی، پیاده روی در کوه و دیدار با گالش ها رو هماهنگ کنند که روز خاصی براتون وقت بگذارند یا حتی در گیله بوم ساکن بشید. Gileboom حسنش این هست که غذاها و صبحانه های محلی براتون آماده می کنند مثل پنیر بورشته و بقیهشون که یادم نیست.. اگر مثل ما اهل شمال نیستید خیییلی هیجان انگیز و نابه.
اینجا بچه های تحصیلکرده دانشگاه های درجه یک هستند که پناه برده اند به دل طبیعت و براتون کلی توضیحات فنی و علمی از کشاورزی، درخت ها، صنایع دستی، عشایر، و.... میدهند.البته بستگی داره به فان علاقه دارید یا کمی جدی و دقیق هستید.
و در پایان فروشگاه های برند توی رامسر که دفعه آخری یک مشت بنجل داشتند! حتی ایران کتان و زارا هم قابل خرید کردن نبودند... شاید از مغازه سله بن بتونید خریدهای خوبی بکنید.