دورهمی خانم ها
خورشت بامیه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6)
+---- انجمن: آشپزی سنتی ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=7)
+----- انجمن: انواع خورش های ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=76)
+----- موضوع: خورشت بامیه (/showthread.php?tid=649)

صفحه‌ها: 1 2


خورشت بامیه - شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷

بچه ها لطفا دستور پخت خورشت های بامیه خودتون رو بذارید + فوت و فن خوشمزه شدن خورشت بامیه ، هر سوالی هم در این مورد داشتید میتونید بپرسید Heart

[تصویر:  okra-stew-1_58w6.jpg]


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۷/۱۷

شیدا جون اگه روس نداری مزه ش رو ،میتونی بامیه رو خشک کنی
بعد پودر کنی
از پودرش تو خورش قیمه هات استفاده کنی ،خواصش هم داره


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷

ممنون عزیزم
آخه همسرم هم هوس کرده بود. فقط خونه خانواده هامون میخوریم، گفتم این بار خودم درست کنم.
نمیدونم فوت و فن خاصی داره؟


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Almam - ۱۴۰۱/۷/۱۷

من اینجوری درست میکنم که بامیه هارو که پختم (تا رنگش عوض شه از سبزی دراد) بعد کره و رب رو تفت میدم ، توش زعفرون و آبلیمو میزنم ، بعد استاک مرغ یا گوشت میریزم تو سس چند تا که غل زد، بامیه هارو میریزم تو سس ، در ماهیتابه رو میذارم تا غل بخوره و آبش کشیده شه ، بعد سرو میکنم کنار مرغ یا گوشت، خوشمزه میشه ، فقط آبلیمو یا آبغوره رو یکم‌بیشتر از حد معمول میریزم


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Sufii - ۱۴۰۱/۷/۱۷

شیدا جان من مامانم اینجور میپزه و همسرم عاشقشه:بامیه رو سرخ میکنه بعد میذاره کنار، گوشت و با پیاز و ادویه تفت میده و اب میریزه تا بپزه، چند حبه سیر هم دو نصف میکنه و با اب میندازه توش که با گوشت اب پز بشه( سرخ نمیکنه), اخرای پخت گوجه و رب و غوره سرخ میکنه و میریزه تو خورشت بهمراه بامیه ها، البته بامیه های خیلی ریز و کوچولو، اگه بامیه هات درشت باشه باید زودتر بندازی که بیشتر بپزه مواظب هم باش له نشن


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷

ممنونم بچه ها عالی بود


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - maryam_na - ۱۴۰۱/۸/۹

بچه ها بامیه فصلش کیه؟ خوشمزه میشه؟ من مامانم هیچ وقت درست نمی کرد و منم تا حالا درست نکردم و فقط یه بار یه دوستم پخته بود خوردمو یادمه بد نبود طعمشو خیلی راحتم درست میشه ظاهرا. اگه فصلش الان هست منم بگیرم و بپزم.


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - Sufii - ۱۴۰۱/۸/۹

مریم جون بامیه تو ایران تیر و مرداد ماه فصلش هست اونم تو شهرهای گرمسیری، نمیدونم الان تو آلمان فصلش باشه یا وارد بشه تو فروشگاه ها ببینی


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - maryam_na - ۱۴۰۱/۸/۹

مرسی سوفی جون، دوستم تو زمستون یادمه گرفته بود.
خوبی سوفی؟ گل پسرت خوبه؟


RE: پرسش و پاسخ آشپزی - رخشید - ۱۴۰۱/۸/۱۰

مریم احتمالا یخ زده اش هست

من همیشه بامیه هارو یکم تفت میدم‌ بعد میریزم

با گوشت گوسفندی که استخوان هم داشته باشه خیلی خوشمزه میشه