امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورشت بامیه
#1
بچه ها لطفا دستور پخت خورشت های بامیه خودتون رو بذارید + فوت و فن خوشمزه شدن خورشت بامیه ، هر سوالی هم در این مورد داشتید میتونید بپرسید Heart

[تصویر:  okra-stew-1_58w6.jpg]
پاسخ
#2
شیدا جون اگه روس نداری مزه ش رو ،میتونی بامیه رو خشک کنی
بعد پودر کنی
از پودرش تو خورش قیمه هات استفاده کنی ،خواصش هم داره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
#3
ممنون عزیزم
آخه همسرم هم هوس کرده بود. فقط خونه خانواده هامون میخوریم، گفتم این بار خودم درست کنم.
نمیدونم فوت و فن خاصی داره؟
پاسخ
#4
من اینجوری درست میکنم که بامیه هارو که پختم (تا رنگش عوض شه از سبزی دراد) بعد کره و رب رو تفت میدم ، توش زعفرون و آبلیمو میزنم ، بعد استاک مرغ یا گوشت میریزم تو سس چند تا که غل زد، بامیه هارو میریزم تو سس ، در ماهیتابه رو میذارم تا غل بخوره و آبش کشیده شه ، بعد سرو میکنم کنار مرغ یا گوشت، خوشمزه میشه ، فقط آبلیمو یا آبغوره رو یکم‌بیشتر از حد معمول میریزم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، شیدا
پاسخ
#5
شیدا جان من مامانم اینجور میپزه و همسرم عاشقشه:بامیه رو سرخ میکنه بعد میذاره کنار، گوشت و با پیاز و ادویه تفت میده و اب میریزه تا بپزه، چند حبه سیر هم دو نصف میکنه و با اب میندازه توش که با گوشت اب پز بشه( سرخ نمیکنه), اخرای پخت گوجه و رب و غوره سرخ میکنه و میریزه تو خورشت بهمراه بامیه ها، البته بامیه های خیلی ریز و کوچولو، اگه بامیه هات درشت باشه باید زودتر بندازی که بیشتر بپزه مواظب هم باش له نشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، شیدا
پاسخ
#6
ممنونم بچه ها عالی بود
پاسخ
#7
بچه ها بامیه فصلش کیه؟ خوشمزه میشه؟ من مامانم هیچ وقت درست نمی کرد و منم تا حالا درست نکردم و فقط یه بار یه دوستم پخته بود خوردمو یادمه بد نبود طعمشو خیلی راحتم درست میشه ظاهرا. اگه فصلش الان هست منم بگیرم و بپزم.
پاسخ
#8
مریم جون بامیه تو ایران تیر و مرداد ماه فصلش هست اونم تو شهرهای گرمسیری، نمیدونم الان تو آلمان فصلش باشه یا وارد بشه تو فروشگاه ها ببینی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na
پاسخ
#9
مرسی سوفی جون، دوستم تو زمستون یادمه گرفته بود.
خوبی سوفی؟ گل پسرت خوبه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
#10
مریم احتمالا یخ زده اش هست

من همیشه بامیه هارو یکم تفت میدم‌ بعد میریزم

با گوشت گوسفندی که استخوان هم داشته باشه خیلی خوشمزه میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، Sufii
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: