دورهمی خانم ها
فینگرفود، زینت پذیرایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6)
+---- انجمن: مهمان نوازی من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=18)
+---- موضوع: فینگرفود، زینت پذیرایی (/showthread.php?tid=65)

صفحه‌ها: 1 2


فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۵

نان تست با پنیر و:
گوجه و زعتر
بلوبری و عسل
پوست لیمو
سالمون دودی و شوید
فندق
توت فرنگی
خیار و نعنا و شوید
تربچه
تخم مرغ و پیازچه جوان

[تصویر:  71b002b6e1bb31566386e8a966083927-3.jpg?1588263952]

نون تست با پنیر و:
پنیر بلوچیز و گلابی و رزماری و مغزیجات
ژامبون و رزماری و زیتون
پوچد اگ و سیاهدانه و کنجد و رنده ی پوست لیمو
خیار، شوید، سالمون، لیمو
خیار شوربلوچیز و گردو
ژامبون و خیارشور
خیار و سبزی خشک
گوجه و روغن زیتون و سبزی
[تصویر:  brotzeit-ideen-abendbrot,id=45590ce4,b=l...rm=sk.jpeg]



RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶

من جدیدا عاشق این مدل فینگرفودها شدم Big Grin هم راحته، هم حجمش مشخصه، هم احتمااااالا کم نمیاد... 
خیلی راحت تمام مواد غذایی رو شات شات سرو کرده 

این مینی استکان ها قیمتی ندارن، حتی دیدم روی در یه سری عرقیات یه نوع مشخصی از مینی استکان رو میذارن... میشه همونا رو جمع کرد تا دست کامل بشه Cool یا مواد غذایی رو از یه برند خرید کرد تا تعدادشون زیاد شه و بشه قشنگ چیدشون Rolleyes
حتی یه نمونه از عکس ها توی استکان و فنجون سرو کرده بود 
فقط خلاقیت لازم داره 

از سیب زمینی سرخ کرده تاااا جوجه کباب، از اپتایزر تااااا بورک... هیچ محدودیتی نیست 

[تصویر:  olive_and_feta_shooters_image.jpg]

[تصویر:  2015_11_16_3_genius_serving_ideas_veggie_dippers.jpg]

[تصویر:  restaurant_food_presentation_ideas_fries.jpg]


[تصویر:  chorizo_and_prawn_cocktail_appetizer_spr...lasses.jpg]

[تصویر:  chicken_tenders_1_of_1.jpg]


[تصویر:  Spring_rolls_2_serving_ideas_Recipe_by_F...sion_1.jpg]


[تصویر:  PREMIERE_M_ARM_11_1_819x1024.jpg]


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۰/۳/۲۰

از کارهای جالب، ترکیبات سالاد یا دورچین های مختلف هست که بصورت فینگر فود ارائه بشه Cool
مثلا عکس او مواد سالاد یونانیه که به سیخ زدن Angel
[تصویر:  ab73a3bd919da40b8d3a9d0bc463c5cc.jpg]

[تصویر:  Copy_of_Copy_of_How_To_Make_Cucumbe_rCupsto_table.jpg]

[تصویر:  Antipasto_Skewers_242hero_.jpg]


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-35-39_eh9a.jpg]

[تصویر:  photo_2022-04-07_00-35-49_0yr7.jpg]


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۱/۱/۱۸

[تصویر:  sini-maze-10-1.jpg]


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۹

انواع بورک
[تصویر:  بارگیری_gx2k.jpeg]

راتا مرغ
[تصویر:  golemanoto_342378429_ppnv.jpg]

مینی پیتزا
[تصویر:  2734381_603_see.jpg]

رول سوسیس
[تصویر:  how-to-prepare-sausage-finger-food-2_eca.jpg]


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۹

ببخشید اینجا ایا فقط برای عکسه؟
اگر نه لطفا از این عکسایی که میذارید اگر دستور تست شده ای دارید میذارید کدبانوووووها؟


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۹

من فکر می کردم واضح هستن عکسا ولی الان که سلین گذاشته، می بینم شاید خیلی هم واضح نباشه Smile یعنی اگه دستور باشه، خیلی راحت تر میشه فهمید این فینگرفود از چه موادی تشکیل شده Smile البته الان دیدم سلین اسم غذا رو هم نوشته Smile میشه سرچ کرد... میشه دستور گذاشت توی تاپیکش یا با یه دونه عکس همینجا... چون فینگرها خیلی ساده و متنوعن، به نظرم فهمیدن و پیدا کردن دستوراشون خیلی سخت نیست Smile

حالا که تقاضا هست، می تونیم هم عکس و هم دستور بذاریم Smile


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۹

مرسی رز جان
اره اون عکسای اول کاملا واضحن
اما مثلا راتای مرغ رو میشه دستورشو سرچ کرد
اما اگه کسی دستور تست شده بذاره خیلی خوبه  Heart
پس بانوان کدبانو بفرمایید فینگر فووووود  Blush


RE: فینگرفود، زینت پذیرایی - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۰/۹

[تصویر:  screenshot_۲۰۲۲۱۲۳۰-۱۳۲۲۲۵_cookpad_8qek.jpg]

کوزالاک مانتی(غذای ترکی)

۱ بسته خمیر یوفکا مثلثی
۲۵۰ گرم گوشت چرخی
پیاز
بادمجون کبابی ۲ عدد
رب گوجه
۱ پیمانه ماست شیرین
مقداری جعفری ساطوری
۳ حبه سیر

پیاز رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم و ادویه و نمک میزنیم ،سرخ ک شد مقداری سیر و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ رب رنگ باز کنه ،در آخر جعفری ساطوری رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
میذاریم کنار

بادمجون کبابی رو ساطوری میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه و ماست رو اصافه میکنیم و میذاریم توی پیاله
خمیر یوفکا رو هر مثلثی با قیچی۲ تا مثلث کوچک تر درمیاریم
با نی رول میکنیم ،قسمت آخر رو با آب خیس میکنیم ک ب لایه زیرش بچسبه
هر کدوم رو پیچیدیم میذاریم توی ظرف در دار ک خشک نشه
بعد توی روغن سرخ میکنیم و مثل عکس میچینیم برای سرو